Лидл ::33::

• 62 744
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Ти па ся, знайш ли как ми се допи бадемов аперитив Joy
Как?  Laughing Laughing

# 601

В Лидл има доста добро Амарето.  Mr. Green

# 602
  • Варна
Как?  Laughing Laughing
Мнооооооого Mr. Green
Айде сега пък Амарето, ще подпаля маратонките към Лидъла още днес, така като ми говорите Joy

# 603
Ами отивай, веднъж се живее.  Laughing Laughing

# 604
  • Sofia
Аз пак да попитам, понеже съм пристрастена към марципановите блокчета на Икеа, има ли някой от марципаните в Лидл, който се приближава до този вкус?

# 605
И аз предпочитам какаото Goody cao от 800 гр. Не са ми се заселвали молци в него, при все, че както споменах и преди, 2 месеца ни нямаше лятото и ориза(лидълския), овесените ядки, мюслите и гриса се бяха обогатили с гадинки Mr. Green
На Нескуик купувах лятото, когато в ЛИДЛ имаше някаква XXL прИмоция. Беше немско, мисля, че 500 гр. Лично на мен не ми хареса, беше много ситно, като пудра захар и свърши много бързо. съставките му, обаче не бяха толкова много, както на масово предлаганото на нашия пазар.
В нашето Нескуик ,от същата промоция имаше пеперудки,но ние точно вчера го свършихме.
Ами когато го пуснаха това какао на нашия пазар,поне аз когато си го купих за пръв път преди повече то 20г беше със съвсем друг вкус - за Нескуик говоря.По мое мнение с тези подобрители и тям подобни само го развалят.
Имаше едно шоко от моето детство та то е по-добро от сегашните химии.
Аз пак да попитам, понеже съм пристрастена към марципановите блокчета на Икеа, има ли някой от марципаните в Лидл, който се приближава до този вкус?

В Лидл има и опаковка с марципан на малки блокчета,нещо като тези тип Мерси,не съм вземала,може да са хубави.Като ги оглеждах първо пробвах блокчето с млечен шоколад и пълнеж от лешникова паста.

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 11:22 от Анонимен

# 606
  • Stuck in a moment
Амарето и Лимончино - и двата ликьора са много добър избор  Peace

Гледам ботите от новата брошура, май друг път не са пускали такива, на картинка доста ми се нравят  Wink

# 607

Продават ги 1:1, но само през Скандинавската им седмица.

Цената е 3,59.

# 608
Взех от марципанените бонбони. Ми не съм във възхита, но ги изядохме. Но пък вкъщи сме все по сладкото, така че и соц.марципана бихме го приключили мръщейки се, естествено - беше голяма отврат.
И аз да кажа за Амаретото - много ни хареса. Еквивалентът им на Бейлис също не е лош - взимахме преди година за погачата.
Да кажа и добра дума за хелоуинските боички за лице, където ми се сториха че са малко. Ми хич не са малко, добре покриват, не се размазват лесно. Като гледам поне за още 2 хелоуина ще стигне.

# 609
  • София
Марципанени бонбони бонбони кои имате предвид? Доминото ли? На мен са ми приятни, без да са нещо особено.

# 610

Гледам ботите от новата брошура, май друг път не са пускали такива, на картинка доста ми се нравят  Wink

на мен туниките ми харесаха. и за тях мисля че ги е нямало миналата година

# 611
Марципанени бонбони бонбони кои имате предвид? Доминото ли? На мен са ми приятни, без да са нещо особено.
Едни топчета, има ги в новата брошура, на Халите на коледния щанд си стоят от доста време, та покрай хвалбите на марципана реших да ги пробваме. Ще взема и от останалите марципани за проба. Може просто да не харесвам марципан. Не че бонбоните са лоши.

# 612
Едни топчета, има ги в новата брошура, на Халите на коледния щанд си стоят от доста време, та покрай хвалбите на марципана реших да ги пробваме. Ще взема и от останалите марципани за проба. Може просто да не харесвам марципан. Не че бонбоните са лоши.
Марципана например в бонбони Мерси не ми хареса,но този http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-22CAC63B-6ADE1475/www_lidl_bg/hs. … Detail&id=813 ,само дето има украса с линийки ил как се казва натурален шоколад върху млечният -е страхотен.Синът ми,който трудно възприема нови вкусове и е доста подозрителен го изяде дето се казва във въздуха.От другите не съм пробвала.Питах за този  с ананаса,обичаме ананас,но не знам как е в такова съчетание.Никой не писа нищо.В крайна сметка ще пробваме всичко и сами ще си преценим,всеки има различен вкус,така че така се преценява.

# 613
  • София
Ананасовият и другия с палмите не са ги пускали до сега, така че нормално никой да не пише още нищо за тях, сега тепърва ще ги опитваме Simple Smile
Марципана си е специфично нещо и не всеки го възприема, в мерситата и подобни ми е гаден направо. Чистия на лидл, до някъде го възприемама, но трябва да съм много в настроение, а този с нугата....не мога да спра да го ям просто... като пуснат коледните щандове в лидл  буквално денонощно почвам за него само да мисля Simple Smile Драма пълна Simple Smile

# 614
Ананасовият и другия с палмите не са ги пускали до сега, така че нормално никой да не пише още нищо за тях, сега тепърва ще ги опитваме Simple Smile
Марципана си е специфично нещо и не всеки го възприема, в мерситата и подобни ми е гаден направо. Чистия на лидл, до някъде го възприемама, но трябва да съм много в настроение, а този с нугата....не мога да спра да го ям просто... като пуснат коледните щандове в лидл  буквално денонощно почвам за него само да мисля Simple Smile Драма пълна Simple Smile
В този с палмите е с ром и мислех че няма да ни хареса ,но прочетох,че има и стафиди.Ще пробвам всички.Този на блокчета ми изглежда интересен -в кутийката,става и за почерпка.
Да попитам колко бонбони има в тези кутии от 400гр.Някой пита преди но не видях да се отговори,40бр бонбони има ли?
Синът ми скоро ще има имен ден,но ходи и на занималня и трябват около 70 бонбона минимум.
Или пак ще си вземем от целувките,той много ги харесва,децата,които черпил също.
Апропо няма илюстрация на марципана в кутийката,на отделни блокчета,опаковани.

Общи условия

Активация на акаунт