Лидл ::33::

• 62 758
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
 Аз пък се чудя за миксера от новата брошура, че на моя му се счупиха бъркалките.  newsm78 newsm78  Някакви отзиви??

# 616
  • София
40 бр. са бонбоните в големите кутии. И малкия едва го възпрях да излапа целия с нугата, за първи път купуваме. Големи сте зарибители  Mr. Green

# 617
  • Варна
Я кажете, тези сладки неща - глазури, смеси за коледни сладки, щолени, марципани, ще ги има до Нова Година, така ли? Няма да са само тази седмица, надявам се, щото е раничко да се запасявам за Коледа.

# 618
Я кажете, тези сладки неща - глазури, смеси за коледни сладки, щолени, марципани, ще ги има до Нова Година, така ли? Няма да са само тази седмица, надявам се, щото е раничко да се запасявам за Коледа.

Със сигурност няма да ги има.  Mr. Green

# 619
  • софия
Взех от марципанените бонбони. Ми не съм във възхита, но ги изядохме. Но пък вкъщи сме все по сладкото, така че и соц.марципана бихме го приключили мръщейки се, естествено - беше голяма отврат.
Нямат нищо общо с другия марципан. За мен, този е най, най.

# 620
  • Sofia
Ужас, цял ден ми текат лигите с тия марципани. Ще взема да отида до Лидл сега, че сте нетърпими  Mr. Green
Нали ги продават в момента или ще е чак другата седмица?

# 621
  • София
Продават ги LaughingМъжа ми, който е голяма претенция на сладкото, ми се скара, че не съм купила по-големи разфасофки Mr. Green

# 622
  • Варна
Е добре де, тези марципани имаше ли ги из брошурите досега? Защо останалите неща няма да ги има след това, за коледни сладки наистина е безумно рано, ако ще ги пускат само за седмица.

# 623
Жалко, че ги има само до февруари. Wink Затова нападайте! Днес хапнах за пръв път тази година. Все толкова вкусен си е! Mr. Green

Месечинке, има си ги нещата. Едва ли няма да ги зареждат пак...

# 624
Взех от марципанените бонбони. Ми не съм във възхита, но ги изядохме. Но пък вкъщи сме все по сладкото, така че и соц.марципана бихме го приключили мръщейки се, естествено - беше голяма отврат.
Нямат нищо общо с другия марципан. За мен, този е най, най.
Аз само този съм пробвала досега,мисля да взема и натюра с тъмен шоколад.
Жалко, че ги има само до февруари. Wink Затова нападайте! Днес хапнах за пръв път тази година. Все толкова вкусен си е! Mr. Green

Месечинке, има си ги нещата. Едва ли няма да ги зареждат пак...
Тези украси и т.н. е добре да иг имав постоянен асортимент ,другата седмица надали ще имим финансова възможност да си купя това което искам.До Коледа има доста време ,а пък и сладкиши не се правят само за този празник.Има нещо в политиката на Лидл дето ми напомня соца,това блъскане и тичане и тям подобни -не ми се нравят много.Имат си доста плюсове -но това точно не го одобрявам,не че някой ме пита де Grinning

# 625
  • 1st floor
Кои бонбони са 40 бр., защото и на мен ще ми трябват скоро да почерпя цял клас ? Laughing

# 626
  • София
Големи жълти и розови кутии с цветя отпред-чудни бонбони с голяма бройка.

# 627
  • София
Аз от тези бонбони не бих черпила деца, малка част от тях са наистина вкусни + 2-3 вътре са и с алкохол.

# 628
  • Варна
Кои бонбони са 40 бр., защото и на мен ще ми трябват скоро да почерпя цял клас ? Laughing

Моята черпи с такива наскоро, 40 броя са, стигат и за учителите. Даже и на мен ми се падна един, но не ми хареса на вкус, прекалено ароматизиран. За почерпка стават, де.  Mr. Green

# 629
  • 1st floor
... + 2-3 вътре са и с алкохол.
Е, те децата са осми клас!  Mr. Green
Мисля, че се сещам за кои бонбони говорите. А каква е цената?

Общи условия

Активация на акаунт