Лидл ::33::

• 62 756
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
А някой опитвал ли е Тофи Ликьорът Fabulous, който е в една шарена бутилка за 7 лв?

# 631
Извинявам се,че въпроса ми е извън темата.
Тези бонбониhttp://www.rosesmania.com/article-Grazia-162-646.html ми бяха любими,не съм ги виждала скоро. Някой знае ли в кои вериги ги има и защо тук имат такава хубава цена. newsm78

# 632
  • у дома
Аз от тези бонбони не бих черпила деца, малка част от тях са наистина вкусни + 2-3 вътре са и с алкохол.

Подкрепям-и двете ми деца не ги харесват тези на вкус...

Ние купуваме за почерпка на класа тези http://www.regal.bg/show.php?storyid=910790 - по спомени бяха 50 бр май и са хубави на вкус ,мо ги намирам само в Т-маркет  Peace

# 633
Аз от тези бонбони не бих черпила деца, малка част от тях са наистина вкусни + 2-3 вътре са и с алкохол.

Подкрепям-и двете ми деца не ги харесват тези на вкус...

Ние купуваме за почерпка на класа тези http://www.regal.bg/show.php?storyid=910790 - по спомени бяха 50 бр май и са хубави на вкус ,мо ги намирам само в Т-маркет  Peace
Скрит текст:
На каква цена са?

# 634
  • София
Специално заради вас се жертвах и опитах марципана с ром и стафиди.  Laughing Ромовата есенция е силна и се усеща дори при неразчупен марципан. Млечният шоколад отгоре и сладките стафиди го правят сладичък. Не обичам горчивата жилка на обикновения марципан и този ми хареса, защото е сладичък. Все пак онзи с лешниковия крем е по-хубав.  Wink

Месечинке, няма да са само тази седмица, но и не знам дали няма да свършат до празниците. Миналата година пуснаха коледните лакомства доста по-късно и някои по-търсени неща за Коледа се бяха изчерпали в по-посещаемите магазини. Ако във вашия магазин се задържат по-дълго промоционалните стоки, спокойно можеш да изчакаш.

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 00:56 от Тaня67

# 635
Здравейте.Аз също съм фен на Лидл.Имам миксера и го ползвам от миналата година.Изключително доволна съм.Много е удобен заради поставката и купата.Слагаш го, изсипваш всичко вътре и той си бърка.Има и пасатор.Сравнително безшумен е за миксер.Ползвам го всеки ден, защото ми изгоря пасатора, а имам бебе.Към всичко горно като се добави и ниската цена - миксер от този клас и с толкова приставки е с цена поне 80 лв., мисля, че подобна покупка си заслужава.

# 636
Здравейте. Отдавна следя темата и благодарение на вашите коментари купувам много сполучливи стоки от Лидл. Реших да пиша, тъй като коментирате бонбони за почерпка. Ние открихме бонбониера с много вкусни бонбони, много на брой, но в Кауфланд. На Katy е, тъмносиня кутия, със снимани бонбони, цената е около 3-3,5лв. Тази бонбониера много прилича на Grazia.

# 637
dovolni ot kozmetika ot lidl?Simple Smile

# 638
  • София
Здравейте. Отдавна следя темата и благодарение на вашите коментари купувам много сполучливи стоки от Лидл. Реших да пиша, тъй като коментирате бонбони за почерпка. Ние открихме бонбониера с много вкусни бонбони, много на брой, но в Кауфланд. На Katy е, тъмносиня кутия, със снимани бонбони, цената е около 3-3,5лв. Тази бонбониера много прилича на Grazia.

Те са едни и същи с лъдълските - едно към едно, само капака на кутията е различен.

# 639
Да, на пръв поглед е така, но ние намираме разлика във вкуса. Кауфландските са по-хубави Simple Smile

# 640
  • 1st floor
А цената различна ли е? Laughing

# 641
Извинете за нахлуването в темичката, отдавна ви чета, дано приемате нови попълнения    Hug
За въпросните бонбони - цената е еднаква приблизително /да има разлика от 10стотинки/. Аз не откривам разлика във вкуса, но щом казвате, че има, сигурно е така  Peace

# 642
  • София
Да: шампоани Cien, пасти за зъби детски и за възрастни, интимен гел, сапун течен и обикновен, крем за ръце SOS, слънцезащитни кремове. Купувам ги редовно.
Един крем за ръце от обикновените ми се развали доста бързо след покупката, започна да мирише лошо и стана по-течен.

# 643
  • Stuck in a moment
Дете и компания много харесаха хелоуинските бонбонки в мрежичка - тези опковани като тикви и вещици, плюс и от мен.

А от тези готови щолени доволни ли сте, каква им е консистенцията - мекички ли са или са ронливи отвътре и дали са прекалено сладки?

От течните сапуни в голяма бутилка не съм възхитена, поне в белия се получава нещо като утайка.

Гледам "Супер Събота" вече ще е цял уикенд  Crazy

# 644
Аз съм доволна от течните сапуни. Но така или иначе 4-5 лв за течен сапун няма да дам никога. Доволна съм и от конците за зъби.

От щолените едвам се сдържах да не купя. А ще правим и домашни. Това тестено ми бърка килограмите на мене.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт