Лидл ::33::

• 62 766
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Дете и компания много харесаха хелоуинските бонбонки в мрежичка - тези опковани като тикви и вещици, плюс и от мен.

А от тези готови щолени доволни ли сте, каква им е консистенцията - мекички ли са или са ронливи отвътре и дали са прекалено сладки?

От течните сапуни в голяма бутилка не съм възхитена, поне в белия се получава нещо като утайка.

Гледам "Супер Събота" вече ще е цял уикенд  Crazy
Кои точно са тези  бонбони в мрежичка?Тук не съм виждал такива,освен тези в брошурата има и машмелоу.Днес специално търсих последният тип в Лидл ,четох една рецепта за бонбони камъчета и мисля да направя.Но защо ги няма в постоянен асортимент!?
Микса ядки е на промо.Точно за именният ден може да направя домашни бонбони.

# 646
  • Stuck in a moment
Не мога да ги видя в брошурата при хелоуинските неща  newsm78. Бяха на стелаж заедно с останалите бонбони "очи" и други страхотии, в мрежички, бонбони опаковани като тикви и вещици, мисля че на Фаворина. При нас в магазина вече са изчерпани.

Утре купувам щолен, нямам нерви да правя аз, освен това по оригинална рецепта май му трябва голям престой, кой да го търпи толкова  Simple Smile
Марципанените десерти са супер, сега хапвам един с нуга, мммм...

# 647
Не мога да ги видя в брошурата при хелоуинските неща  newsm78. Бяха на стелаж заедно с останалите бонбони "очи" и други страхотии, в мрежички, бонбони опаковани като тикви и вещици, мисля че на Фаворина. При нас в магазина вече са изчерпани.

Утре купувам щолен, нямам нерви да правя аз, освен това по оригинална рецепта май му трябва голям престой, кой да го търпи толкова  Simple Smile
Марципанените десерти са супер, сега хапвам един с нуга, мммм...
Явно са изчерпани,защото днес специално ходих до този стелаж заради бонбоните маршмелоу.

# 648
  • София
да не би та са тези бонбони? Макар че на това му викат шоколадови парички.

# 649
Не, бяха в оранжева мрежичка, а топчетата бяха по-малки от топчетата, с които играехме едно време. Не съм ги пробвала на вкус, защото децата ги изядоха на празника.

# 650
  • София
Някой тествал ли е хумусът в лидл?

# 651
  • Пловдив
Тъкмо и аз се чудех за хумуса и мисля да взема да го пробвам  Peace
Тази седмица мнооого неща съм си харесла,ще фалирам  Mr. Green И ще надебелея  Blush

# 652
Днес бях в Лидл. Купих едни свински гърди за 6.56 лв/ кг., цената е много добра. С черен дроб правя пастет от тях. Банани на 2 лв/ кг. и нищо друго не харесах.
Понеже в една друга тема много се заговори за качествени и некачествени продукти и някой започна да хвали шунките и саламите в Лидл, та се зачетох подробно, но така и не открих нещо без E- та, консерванти и нитрити  Thinking

# 653
  • На брега на реката
Аз си купих от хумуса и не ми хареса, но все пак е въпрос на вкус - може и да има доволни.

# 654
  • 1st floor
Купих едни свински гърди за 6.56 лв/ кг., цената е много добра. С черен дроб правя пастет от тях.
Кажи, моля те, рецептата. Много обичам пастет, но от този купения вече ми се гади! Sick

# 655
Със закъснение докладвам за картофените духчета. Аз ги изпържих, бях взел само един пакет - изядоха се и се харесаха. Аз не съм ги яла..
Снощи правих баница с листите /не тези на сач а другите/ Мисля че скоро за тях ви четох че са ги развалили. Нищо им нямаше, еластични, пресни, отделяха си се...  свършиха си работата
Или не съм разбрала и сте коментирали други, или е било до партида

# 656
  • София
Със закъснение докладвам за картофените духчета. Аз ги изпържих, бях взел само един пакет - изядоха се и се харесаха. Аз не съм ги яла..
Аз ги пекох на фурна, но вкъщи не се харесаха, синът ми им се нахвърли заради вида, но изяде две духчета и се отказа, мъжът ми също не ги хареса, та си ги ядох сама на почивки, за да не ги хвърля, не че много ги харесах и аз.  Mr. Green

Марципаните се харесаха много, особено този с нуга крем е разкош.  Heart Eyes
Рецептата за пастет я чакам и аз.  Hug

# 657
Някой от ходилите днес дали се загледа по ботите - заслужават ли си?

# 658
  • София
Ботите не са ли от четвъртък, 7.11.?

# 659
И тримата ми мъже ядат всичко, за мое огромно щастие. Така че избягвам да хваля нещата за ядене, изобщо не са критерии  Laughing Малкото няма 2 годинки, но и то се блъска и крещи щом види някой да яде нещо..
В лидъл има едни замразени пуешки хапки, лятото бяха купили, изключително гадни бяха, но и те заминаха

Общи условия

Активация на акаунт