Идеи за стартиране и развитие на бизнес 21

• 110 401
  • 850
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря ви момичета за изчерпателните отговори . Всъщност с мъжа ми мислехме точно за това - да купим някои неща от англ.сайтове и да ги пускаме в продавалника , но според него било незаконно и т.н. , а аз виждам доста хора , които го правят.
Tsvetito , ако не е тайна ти с какво точно се занимаваш , казваш , че работата ти е да правиш поръчки от англ. сайтове? Ако е удобно де .
Мислите ли , че ако вложа някой лв (а съм си го мислила много пъти) в някои стоки по - евтинки и тука ги пускам в продавалника ще има някаква печалба?

# 481
Здравейте мами, интересувам се дали някоя от вас е работила като екскурзовод или в тази сфера.Имам нужда от малко помощ при развитието на бизнес идеята , която имам и ще се радвам ако ударите едно рамо  Hug

# 482
Благодаря ви момичета за изчерпателните отговори . Всъщност с мъжа ми мислехме точно за това - да купим някои неща от англ.сайтове и да ги пускаме в продавалника , но според него било незаконно и т.н. , а аз виждам доста хора , които го правят.
Tsvetito , ако не е тайна ти с какво точно се занимаваш , казваш , че работата ти е да правиш поръчки от англ. сайтове? Ако е удобно де .
Мислите ли , че ако вложа някой лв (а съм си го мислила много пъти) в някои стоки по - евтинки и тука ги пускам в продавалника ще има някаква печалба?

Според мен, е по-добра идея да се огледаш за нещо друго като дейност.

Сама каза, че онлайн шопинга "не ти е в кръвта" и ми се струва, че рискуваш да си хвърлиш парите на вятъра.
В различните сайтове, едни и същи стоки са на различни цени, ако не ровиш всеки ден, няма как да знаеш дали това е най-изгодната цена. А и като си сложиш и доставката, да не излезе непродаваемо накрая.

Друг е въпросът дали в БГ винаги се търси и купува най-евтиното?
Вълнуват ли те модни тенденции, знаеш ли какви цветове, модели, материи, марки са модерни този сезон? Ако да, действай, но ако си нямаш на идея за какво говоря, търси нещо друго по-добре...

Успех!

# 483
  • Ню Йорк
Здравейте мами, интересувам се дали някоя от вас е работила като екскурзовод или в тази сфера.Имам нужда от малко помощ при развитието на бизнес идеята , която имам и ще се радвам ако ударите едно рамо  Hug

Здравей, аз съм в тази сфера, ако искаш пиши на лични.

# 484
  • София /Абсурдистан
Да се запиша и аз при вас, много полезна тема.

# 485
  • Sofia
Чета ви и се замислям, че с нищо не мога да започна. Не съм се връщала назад в темите, но някакви идеи за бизнес с нула начален капитал Simple Smile има ли? или със съвсем малко. Всички вие в темата като че ли имате някакъв капитал за старт.
За сайт онлайн или нещо друго?
Може да кажете "без пари накъде си тръгнала".
Само да попитам някой дали е успял и как? Може и на лични.

# 486
Ако смятате да е на общинско място, най-добре да питате в съответната община. Преди няколко години искаха да са на постоянно място в повечето общини около Бургас, сега не знам как е. Подаваха се документи в общината за определено място и се чакаше одобрение, после се плащаше и такса смет. Ако сте в частен имот се договаряте директно със собственика.  

Благодаря за отговора! А, някой знае ли от къде се взимат такива колички, дали може под наем и изобщо , ако някой се занимава с нещо такова, ако може да даде малко повече информация.
  bouquet
Ivka 007,  за тази дейност с мобилните обекти за приготвяне на храни имай впредвид, че може да поискат от БАБХ (бившето ХЕИ)  мивка (резервоар за чиста вода и такъв за отпадната) както и договор с  близък обект, от който да ползваш WC. Обекта се регистрира като временен в БАБХ, там изискващата документация е система с програми от добри практики.

# 487
  • Пловдив
Ако смятате да е на общинско място, най-добре да питате в съответната община. Преди няколко години искаха да са на постоянно място в повечето общини около Бургас, сега не знам как е. Подаваха се документи в общината за определено място и се чакаше одобрение, после се плащаше и такса смет. Ако сте в частен имот се договаряте директно със собственика.  

Благодаря за отговора! А, някой знае ли от къде се взимат такива колички, дали може под наем и изобщо , ако някой се занимава с нещо такова, ако може да даде малко повече информация.
  bouquet
Ivka 007,  за тази дейност с мобилните обекти за приготвяне на храни имай впредвид, че може да поискат от БАБХ (бившето ХЕИ)  мивка (резервоар за чиста вода и такъв за отпадната) както и договор с  близък обект, от който да ползваш WC. Обекта се регистрира като временен в БАБХ, там изискващата документация е система с програми от добри практики.

Благодаря за отговора! По принцип мобилните колички си имат мивка, но за WC трябва да се провери. Кренверши КЕН предлагат франчайз, но май не е подвижна количка, а по скоро като малко павилионче.

# 488
Не знам дали съм за тук, но все пак запис...

# 489
Здравейте всички. Hug HugИскам да попитам бихте ли пазарували бижута онлайн. Говоря не за скъпи бижута а оригинално направени и добре изглеждащи. Дали е добър варианта за страничка във ФБ. Моя приятелка има магазинче за бижута, но градчето е малко а има наистина неща, които не съм виждала на др места. Та и предложих идеята да направи страничка в ФБ , за да с помогне с продажбите.

# 490
Еми желая успех  на хората, че малко са се отчаяли май.

# 491
  • Ню Йорк
Чета ви и се замислям, че с нищо не мога да започна. Не съм се връщала назад в темите, но някакви идеи за бизнес с нула начален капитал Simple Smile има ли? или със съвсем малко. Всички вие в темата като че ли имате някакъв капитал за старт.
За сайт онлайн или нещо друго?
Може да кажете "без пари накъде си тръгнала".
Само да попитам някой дали е успял и как? Може и на лични.

И аз искам да почна такъв бизнес без начален капитал Simple Smile Ако го откриеш свиркай Wink
Това в кръга на шегата. Иначе моя бизнес е стартиран с доста капитал и се реинвестира постоянно в него и въпреки това може и още, и въпреки това има доста по-добри на пазара. Ако имаше кой да ми даде 1млн знам какво бих направила, но както знаете винаги 1вия милион е важен Simple Smile

# 492
  • Под Слънцето
Здравейте!

Попаднах в темата ви и искам да предложа, ако някой се интересува от дрехи 2ра употреба на едро-
цял тир , сортирани чували по сезони . 12-15 кг  са чувалите . 10 лв  на чувал. Имат си сертификат и всичко , каквото е нужно. Произход- Германия.  Тирът е паркиран във Варна.

# 493
Здравейте, за първи път пиша тук, но с удоволствие Ви чета.  Във връзка с капитала за стартиране на бизнес -знае ли някой дали отново ще има финансиране от Европейския социален фонд-за стартиране на бизнес-т. е. нещо като това "предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG051PO001-1.2.03 „Насърчаване стартирането на проекти за развиване на самостоятелна стопанска дейност”" но с нови срокове актуални за 2014 г.

# 494
Здравейте всички. Hug HugИскам да попитам бихте ли пазарували бижута онлайн. Говоря не за скъпи бижута а оригинално направени и добре изглеждащи. Дали е добър варианта за страничка във ФБ. Моя приятелка има магазинче за бижута, но градчето е малко а има наистина неща, които не съм виждала на др места. Та и предложих идеята да направи страничка в ФБ , за да с помогне с продажбите.
Твоята приятелка... да ги дава под наем. Депозит +месечна такса и може да сменяш бижутата през седмица. Връщаш бижуто в края на периода и си прибират депозита (а ако иска редовен абонамент, да олихвява депозита с подарък — бижу, което вече се е откупило два-три пъти и вече не е атрактивно). Ами като ще е от малък град, дори няма да дава пари за реклама — от уста на уста...

Общи условия

Активация на акаунт