Идеи за стартиране и развитие на бизнес 21

• 110 402
  • 850
  •   1
Отговори
# 270
  • LOST
Вече имам 4 апартамента единият го давам под наем, занимавам се с алкохол и цигари от близо
4 год. Хамалогията е голяма в смисъл през стотинки, търговията е тегава работа на дребно, продавачките се сменят искат пари, малко да работят, навъдиха се разни магазинчета всеки отваря "фризьорски салони и "алкохол и цигари" , оборота пада лека полека.Като цяло не ми се занимава с това по-добре нещо в сферата на услугите,ама....
 Парите не са спечелени от тотото, но виждам, че и на вас ви е трудно да дадете ъкъл.

# 271
  • София
Всъщност това, което и аз се опитах да кажа е, че за да се инвестира в недвижима собственост, трябва да се инвестират едни мнооого по-различни суми, за да има смисъл. Иначе не инвестираш, а просто си купуваш.

# 272
Вече имам 4 апартамента единият го давам под наем, занимавам се с алкохол и цигари от близо
4 год. Хамалогията е голяма в смисъл през стотинки, търговията е тегава работа на дребно, продавачките се сменят искат пари, малко да работят, навъдиха се разни магазинчета всеки отваря "фризьорски салони и "алкохол и цигари" , оборота пада лека полека.Като цяло не ми се занимава с това по-добре нещо в сферата на услугите,ама....
 Парите не са спечелени от тотото, но виждам, че и на вас ви е трудно да дадете ъкъл.
Флор , кога минаха 4 години откак си отвори магазинчето ?Малеее колко бързо минава времето . Rolling Eyes
Дано не бъркам съфорумката де .
Коя отвори магазинче на някакъв соф. пазар за алкохол , цигари и т.н. ? newsm78

# 273
  • LOST
Хм, времето не минава препуска, лети затова съм толкова притеснена с малкото пари, които съм събрала да не вземат да станат на "прах "#Crazy

# 274
Хм, времето не минава препуска, лети затова съм толкова притеснена с малкото пари, които съм събрала да не вземат да станат на "прах "#Crazy
Преинвестирай ги в този бизнес който ти ги е донесал или в друг подобен. Mr. Green
Междо другото може би Пуканка ще може да ти даде добър съвет кво да ги правиш тия пари ?
Тя винаги има гениално интересни идеии за бизнес. Peace

# 275

Не е задължително да е апартамент. Може да е помещение за търговска цел или офис. Просто в момента цените на тези неща са ниски и си заслужава.

# 276

Не е задължително да е апартамент. Може да е помещение за търговска цел или офис. Просто в момента цените на тези неща са ниски и си заслужава.
Все още не са никак ниски цените на търг. площи .Освен ако не иска да си купи тоалетна ..
А и какъв наем мислиш , че ще може да взима след като закупи този търговски обект.
Той бизнеса като цяло е такава дупка , че изобщо не виждам за добра идея да си затвориш парите в някакакъв си търг. обект/помещение тип тоалетна метър на метър/ и да чакаш от него някаква възращаемост.Нали това е задачаката или е просто да ги набута, вкара или издуха въпросните пари.
Ако е тъй по добре да попътува/по света и у нас/ до където и стигне сумата.

# 277
Аз мисля да се разделят и инвестират в няколко малки неща, защото за голяма инвестиция и нещо голямо и значимо си трябва голяма сума. Малките бизнеси, като тези с магазините с алкохол и цигари, хранителните и сферата в която съм аз - с дрехи и облекла, стига да си добър в занаята винаги може да успееш!Може на някой да му прозвучи много оптимистично, но то с песимизъм до никъде няма да се стигне! Примерно едно от нещата над който мислех беше точно бизнеса с дрехи и една инвестиция от 20-25 000 би стартирала успешен проект в тази област! Но някой беше споменал - прави това в което си най добър и нещата се получават Wink

# 278
  • LOST
Пуканка, Ерин Брокович, Нанси помня някой имена....
Лошото е, че тези пари нито са малко, нито пък са много една такава никаква"златна среда".
Магазин гледах няма никаво предлагане има, но най - забитото място, скрито, отстрани на блока, в гаражи и така, че да те накара да се замислиш "ама чакай сега да взема нещо после дето ще се чудя какво да го правя ако не тръгне"? Наем да му взимам, колко да му взимам- 300лв. и какво нали взимам един такъв вече, не е ли по- добре аз да си се занимавам с нещо и да си докарвам повече от  тези 300-400лв? newsm78

# 279
Ако ще отдава под наем помещение в центъра на по-голям град, има смисъл да го купи това помещение. Особено ако го предложи в добър търговски вид. Проблемът е, че често ще й се сменят наемателите  Peace Освен ако наистина не са някакви гении, които са намерили нечувана досега доходоносна ниша.

# 280
Аз мисля да се разделят и инвестират в няколко малки неща, защото за голяма инвестиция и нещо голямо и значимо си трябва голяма сума. Малките бизнеси, като тези с магазините с алкохол и цигари, хранителните и сферата в която съм аз - с дрехи и облекла, стига да си добър в занаята винаги може да успееш!Може на някой да му прозвучи много оптимистично, но то с песимизъм до никъде няма да се стигне! Примерно едно от нещата над който мислех беше точно бизнеса с дрехи и една инвестиция от 20-25 000 би стартирала успешен проект в тази област! Но някой беше споменал - прави това в което си най добър и нещата се получават Wink
На мен подобни идеии на фона на задълбочаващата криза у нас и по света  ми звучат направо архаично ..честно откъде го вадите тоя оптимизъм идея нямам .
Работата от околко половин година е доста зле . Tired

# 281
Ако ще отдава под наем помещение в центъра на по-голям град, има смисъл да го купи това помещение. Особено ако го предложи в добър търговски вид. Проблемът е, че често ще й се сменят наемателите  Peace Освен ако наистина не са някакви гении, които са намерили нечувана досега доходоносна ниша.
Аххаа няма начин просто , то в бг е пълно с гении за това сме това дередже. hahaha Joy Mr. Green

# 282
  • София
Въобще ли не съществува варианта за развиване на досегашния бизнес?
Тези пари ще ти дадат свободата да си избереш топ централно място, по-голяма площ, по-луксозен облик и най-малкото няма да се притесняваш за високия наем поне няколко месеца напред. А за такъв тип обект можеш да се обвържеш и с някоя от премиум марките за алкохол и цигари, които също да подпомогнат начинанието...

# 283
  • LOST
В София се развива действието Simple Smile, да ти кажа Vi хич не ми се дават пари за наем на някои да му "пълна гушката" / досега съм на общински наем / и в един момент да ми каже до тук беше сладурано "обирай си крушите" взима го и почва той на разработеното вече от мен."

# 284
  • София
Ох, и на мен тоя момент ми е най-голямото притеснение... Завидях ти за общинския наем!  Grinning
Това, което аз съм измислила е договори за наем без право на прекъсване от която и да е от страните, ама това също не е 100% гаранция, защото все пак другата страна си е собственик...

Общи условия

Активация на акаунт