Идеи за стартиране и развитие на бизнес 21

• 110 399
  • 850
  •   1
Отговори
# 555
.

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 14:24 от Markrit

# 556
  • Пловдив
Споделям идея, щото май нямам куража да я осъществя, пък и във връзка с казаното до тук относно грижите за децата. А някой мислил ли е за място където хем да се виждат майките, хем да се забавляват дечурлигите ( кафе с читалня - детски и книги за майките) хем да е място, където всеки може да остави дребни неща(не колички и кошари например) за продажба срещу незначителна комисионна към "оказиона"? Мисля си за нещо, като в домашен стил - да си правим кафе, да си говорим, обаче....освен частен клуб друго май не може да е, предвид изискванията на ХЕИ и т.н. По някакви ключови думи чичко Гугъл намери едно подобно, но....в Лондон Mr. Greenhttp://www.peika.bg/statia/Kafene_Tsiferblat_Tuk_kafeto_e_bezpla … _l.a_i.84954.html

# 557
  • Пловдив
Супер идея. В Пловдив има едно кафене май работи на същия принцип, но има само книги
Ти може би имаш предвид магазинчето от "шепот от отвъдното"
ДОРОМ, , Благодаря
Гост22 Благодаря, че ми напомни за това, хвърлих едно око на закона и специално на чл.13

# 558
  • Пловдив
Ти може би имаш предвид магазинчето от "шепот от отвъдното"
- нещо такова, да дойдеш, да постоиш, да хапнеш, да прегледаш книжка, да доведеш детето си в неделя, то да поиграе на мек килим с другарчетата, докато мама си бъбри. Идеята я има в по-стерилен вариант в Сиела в МОЛ - Пловдив, но си мисля за нещо мноооого по уютно, като в къщи.

# 559
  • София
Как ще се издържа подобно място?  newsm78

# 560
  • Пловдив
Да, от Какво ще се издържа?
Ако и от напитки сомо...

# 561
Радвам се, че ви харесва нашата идея  Grinning Надявам се скоро време да я осъществим  Flutter

# 562
Как ще се издържа подобно място?  newsm78
Е ти пък кви въпроси задаваш само . Mr. Green
Идеата е гениална , другото остави ... намерили са му начин . Whistling Wink

# 563
Издържа се от такса за престой - пише го в статията - 1.80 паунда на час, което предполагам покрива разходи за наем, кафе и вода. Ако се разработи добре и съответно се пълни издръжкато не би трябвало да е проблем.

# 564
  • София
Репетициите,  в делнични дни ли са или в почивните?

Репетициите са в делничните дни - малките деца са на градина /тези, които въобще ходят/ и в 16,00 са станали. В 16,45 или 17,00 са на балет. Идват деца с баби, работещи на смени родители, ангажирани лели или чичовци, майки по майчинство с по-малки деца. Групите са от около 15 деца.

mama mariana, много свежа идея. Тези дни ми попадна нещо подобно в София и съм намислила да го посетим пред почивните дни - http://cafesparrows.com.server15.host.bg/info/ . Анонсът у е много подобен на идеята за "като вкъщи" Simple Smile

# 565
  • Sofia
Разбрах, че най - малко средства трябват за отваряне на магазин за алкохол и цигари и сладки неща.
Има ли кредити без обезпечение за подпомагане на бизнес. До каква сума и как става? От Коя банка?

# 566
  • Бургас
Разбрах, че най - малко средства трябват за отваряне на магазин за алкохол и цигари и сладки неща.
Има ли кредити без обезпечение за подпомагане на бизнес. До каква сума и как става? От Коя банка?

По-напред питах за какви пари става въпрос, но никой не отговри. Ще споделиш ли колко са нужни за отваряне на такъв магазин и каква е очакваната печалба в общи линии, ако не се плаща заплата. т.е работиш за себе си без персонал.

# 567

По-напред питах за какви пари става въпрос, но никой не отговри. Ще споделиш ли колко са нужни за отваряне на такъв магазин и каква е очакваната печалба в общи линии, ако не се плаща заплата. т.е работиш за себе си без персонал.
Как без заплата ? Shocked Rolling Eyes
Това ли е повода заради който някой би отворил такъв магазин ?
Абе аз ли нещо са ми непонятни неща или някой хора пишат глупости колкото да не заспят.
Гениална работа просто . Mr. Green Whistling

# 568
Няма да се плаща заплата на продавачка, а тя сама ще си продава в магазина, в този смисъл няма да има такъв разход, а това което остава края на месеца като печалба ще си остава за нея.

# 569
Няма да се плаща заплата на продавачка, а тя сама ще си продава в магазина, в този смисъл няма да има такъв разход, а това което остава края на месеца като печалба ще си остава за нея.

Мдаа  , но първо трябва да се приспаднат данъци , и доп. соц. осигуровки .. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт