КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 30-та тема

• 58 317
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Нямам представа за Силистра. Но при подобен проблем аз лично бих обърнала България да намеря добър хомеопат...

Предполагам, че и тя ще го направи, но ми спомена, че в Силистра имало хомеопат. Ама аз като знам как в Русе няма класически, няма да се очудя и там ако е боаронски и да не вземе да ги обърка още повече. Другия вариант е да ги пратя при нашия хомеопат във Варна.

# 511
Не знам в Силистра да има класически хомеопат. Аз съм от този град; е, не живея там доста отдавна, но долу-горе са ми познати нещата и съм сигурна, че няма добър класически хомеопат, ако изобщо има класически. Нека потърси в околни градове - знам, че има в Попово, Добрич.. Варна при все, че е голям град, май не се хвали с много добри хомеопати, но не мога да коментирам; ако тук има някой от Варна, нека каже..

# 512
Да. В Добрич и Попово има.

# 513
Аз съм родом от Варна. Не съм запозната там кои са добри и кои не. За сега ходим при д-р Джеджев, надявам се, че няма да ни разочарова.
В Русе със сигурност няма класически хомеопат за жалост.

Мече, може ли да ми дадеш координати на хомеопатите от Добрич и Попово - може и на лични. Благодаря ти предварително.

# 514
  • Обетованата земя
Ох, стига бе, и на малката в болницата и вливаха амикацин и още един аб. Sad

# 515
  • Обетованата земя
Искам да попитам за някакви съвети за херпангина, освен хомеопатичното което пием, друго може ли да спомогне за по-бързото отминаване? Примерно намазвания с клеева тинктура противопоказани ли са? Диагностицираха ни с херпангина, но май прераства и в стоматит, тъй като се появиха бели точици и по езичето на детето и венчетата са червени и подути.

# 516
Диди, аз не бих давала нищо на своя глава. Чуй се с хомеопата  Peace

# 517
  • Пловдив
didi24, според мен, след като детето е пило ХЛ, няма нужда от друго. Болестта ще си мине за колкото трябва бързо, защо трябва да е "по-бързо"?Wink  Hug

# 518
  bouquet Здравейте !
Първо, да благодаря за съществуването и поддържането на тази тема. Радостно е колко много хора се интерисуват от КЛАСИЧЕСКАТА хомеопатия.
Напоследък доста чета за ваксините и последиците от тях. Информацията е противоречива. За съжаление не успяхме да открием педиатър, който да не слага ваксини на дъщеря ми Sad Последната, която поставихме беше тази за 1 годинка. Сега предстои следващата и се надявам вече да склоним личната да постави формално ваксината (само на хартия). Почти съм сигурна, че ваксините, които днес се поставят на децата не са като онези, които са ни поставяли на нас преди 20-30 години... забелязвам, че при ваксината на 3 и 6 месеца, както и на 1 годинка, 4-5 дни след това детето се разболява - първия път ентеровирус, след това кашлица и накрая сополи и диария. Слава богу само първия път се наложи болнично лечение... след това само хомеопатични препарати от аптеката назначени от педиатър. Сигурна съм, че ваксините отключват много по-страшни заболявания и имат негативен ефект върху здравето на децата в дългосрочен план. Въпросът ми към хомеопат е конкретен : Възможно ли е чрез хомеопатия да се неутрализира влиянието и негативните последици на ваксините, които до момента са поставени при дете до 2 години ? Ще съм изключително благодарна ако някой е запознат и сподели !!! Хубава вечер !

Последна редакция: сб, 30 ное 2013, 20:21 от wik_wik

# 519
Възможно е. Въпросът е доколко има видими последици. Защото невидими винаги има и не се знае кога какво би могло да се отключи. Ваксините са само част от големия лош "вълк", въпреки това немаловажна част. Само че натрупването на вредните метали и съставки си остава до голяма степен.

# 520
Здравейте ! Ще помоля ,ако може някой да ми препоръча добър класически хомеопат за Русе .Знам,че тук няма ,но ще се радвам ако някой сподели (може на лични ) координати на тези ,за които пишете в началото на страницата   bouquet
Синът ми е почти на 5 години и максимум 3-5 дни изкарва в градината без да лепне вирус ,като 5 дни за последните две години е бил само 2-3 пъти  Mr. Green ,на третият ден винаги е болен .Всеки път вирусът протича  по един и същ начин ,  с продължителна , жестока кашлица,като 95 % от случаите със спазми  . АБ не е пил ,но пък живее на сиропи  Cry Ще се радвам ,ако някой сподели на лични координати на добър хомеопат,на когото мога да се доверя .

Последна редакция: нд, 01 дек 2013, 17:47 от elfea

# 521
Възможно е. Въпросът е доколко има видими последици. ..... Само че натрупването на вредните метали и съставки си остава до голяма степен.

Видими няма... останалото е възможности и вероятности. Тогава след като вредните съставки остават до голяма степен, какво точно успява да неутрализира хомеопатията специално при ваксините ? Вероятно броя на ваксините също е от значениеэ ? Колкото повече толкова по-трудно може би ? При възрастните вредните метали и изобщо токсичните вещества в организма има начин да бъдат извадени - детоксикиращи режими чрез храна и билки и т.н, а при децата как стоят нещата ? Благодаря !

# 522
  • Пловдив
wik_wik , хомеопатичното лечение не чисти и не неутрализира.  Peace То има просто за цел да доведе организма като цяло към по-добро здраве. Това означава организмът да е по-адаптивен и да може сам да се справи с вредни въздействия, включително с това на ваксините. Най-просто казано, вероятността от негативни последици при дете в добро здраве е по-малка, отколкото вероятността при дете с накърнена жизнена сила.
Детоксикиращите режими чрез храна и билки са със съмнително действие и успеваемост, да не говорим, че понякога могат да имат застрашителни последствия.
Нагласата на майката е от изключителна важност за здравето на детето. Wink Искам да кажа, ако си решила да не ваксинираш, просто спираш и не мислиш вече за поставените ваксини. Приемаш, че така си сметнала за добре, така си постъпила, и продължаваш с вярата, че ще имаш здраво и силно дете, което е напълно способно да се справи с поставените ваксини без вредни последствия. Иначе рискуваш да се вкараш в някакъв филм, от което в никакъв случай няма полза.  Hug

# 523
Elfea,дано си намерите читав класически хомеопат,като знам и в нашия град какво е дереджето... Аз искам да те помоля да ми опишеш какво точно имаш предвид Кашлици със Спазъм(може и на лични),защото и моето дете,откакто тръгна на градина,съчета ларингит с някакви кошмарни кашлици,които и от баткото не съм чувала. Как се разбира че има спазъм?

# 524
И аз не знам какво точно е спазъм  newsm78
За ваксините смятам, че ако наистина майката не иска да се слагат ще намери начин, дори и нелегален да е, за съжаление  Peace /wik, това не конкретно към теб и друг път съм си мислела да го кажа  Whistling/.

Общи условия

Активация на акаунт