КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 30-та тема

• 58 305
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
На моя си хомеопат бих се доверила, доста жесток бронхит на едното дете овладя за два часа. Но на друг хомеопат не бих се доверила, така че тук няма кой да даде съвет, камо ли на трети човек.

ходили са в др болница за 2 мнение -оказва се ларинго- фарингит , но случайно разбират за тежка анемия-хемоглобин 35 -дете на 2.6г.В онко -хематологията са -кръвопреливане и так.Мнения .......

# 496
# 497
  • Пловдив
Може ли някой да ми даде мнение - трябва или не е желателно пъпките при варицела да се мажат с ментолов спирт?

# 498
  • София - Варна - Бургас
Може ли някой да ми даде мнение - трябва или не е желателно пъпките при варицела да се мажат с ментолов спирт?

Разбира се че е противопоказно да се мажат с каквото и да е.
 -----------   "  ------------------- да сваля Т. до 39С - 39.5С, а свалянето да е мн. внимателно.  Peace   Ако се потиска развитието на шарките, и избиването на пъпките, ефекта може да е, меко казано, доста неприятен. Това правило се спазва и от ортодоксалната медицина.

# 499
Бихте ли ме посъветвали какво да пия за алергия. Кърмя и не смея да импровизирам, а положението се влошава. Преди 10 дни започна да ме сърбят гърлото и ушите, днес вече тече носът ми и започнах да кашлям. Няма промени около мен и ми е чудно от какво се обостри така?

# 500
  • Русе
Ако нямате хомеопат, тук, освен да си намерите, друг съвет няма да получите Peace

# 501
Честно казано се самолекувах. На принципа ако не помогне няма да навреди. Естествено много чета и в много случаи съм постигала резултат, но сега не ми се иска заради бебето.
Благодаря за отговора Simple Smile

# 502
Здравейте. Няма такъв принцип в хомеопатията, колкото и да им се иска на някои медицински и други лица...
Алергията ви не е излекувана, тоест не сте се лекували, а временно сте облекчавали, а е твърде възможно и да сте потискали симптомите си /потискане - изчезване на симптомите, но неотстраняване на причината, риск за вкарване на проблема на по-дълбоко ниво/. /спомняте ли си рекламата - 20 години пия сода и много ми помага за киселините....20 години.../
Ако нямате възможност да посещавате класически хомеопат, внимавайте с хомеопатията. Единственото друго, с което мога да ви бъда полезна е да обмислите алергията психодинамично като автоагресия от една страна, и като поведение, търсещо внимание от друга страна. Много често, когато човек осмисли проблемите си и работи в тази посока, болестите изчезват без намеса на никакви медикаменти.
Успех.

# 503
  • Пловдив
Честно казано се самолекувах. На принципа ако не помогне няма да навреди. Естествено много чета и в много случаи съм постигала резултат, но сега не ми се иска заради бебето.
Благодаря за отговора Simple Smile

Много погрешно.. Прочетете повече за класическата хомеопатия, и ще се убедите, защо не трябва да го правите Peace.

# 504
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
ако преди съм имала ПМС преди цикъл, а сега чувствам вътрешен студ и треперя - това вкарване на симптоми ли е или развитие към по-добро  newsm78

# 505
Зависи какви симптоми е включвал ПМС

# 506
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
изнервеност, крещене

# 507
Ако сега психоемоционалното състояние е добро, а има чисто физическо неразположение, е по-добре. /само при това условие/

# 508
Добро утро. Влизам с малко спешен въпрос.
Някой знае ли в Силистра дали има класически хомеопат?
На моя приятелка детето е със загуба на слуха, в следствие на изписан след раждането амикацин. Четох обаче в листовката на лекарството, че той може да предизвика необратима загуба на слуха и не знам в такъв случай дали може да се помогне на детето. Все пак е длъжна да пробва.

Та ако някой може да ни насочи към хомеопат в нейния град, ще съм много благодарна.

Хубав ден   bouquet

# 509
Нямам представа за Силистра. Но при подобен проблем аз лично бих обърнала България да намеря добър хомеопат...

Общи условия

Активация на акаунт