КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 30-та тема

• 58 366
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Цонна, интересно ще ми е. Ако може линк?  Simple Smile

# 436
Преди време аз питах за подсеченото дупе. Преди да почна Х. съм мазала със судокрем/рядко/, със зехтин и кокосово масло. След като почнах направих от домашния крем с невен и прочие. Моята Х. каза, че невена подтискал и ми препоръча какаово масло. Доволна съм, а как миришееееееее  Heart Eyes
А за крем "здраве" в нашата отчетно бременна някой имаше приятел, който работил там и разправяха, че бил с кортикостероиди  #Crazy но знае ли се, може и само слух да е.

# 437
Аз искам да попитам възможно ли е във времето конституцията да се промени , а от там и изписваните ХЛ за остро или хронично състяние също.И ако да , как точно Х преценя ,че се е променила, защото нашите прегледи са по 5 мин примерно в смисъл че детето се изменя с възраста, променят се навиците ,характера,позата на спане примерно и т. н?

# 438
  • Пловдив
Аз искам да попитам възможно ли е във времето конституцията да се промени , а от там и изписваните ХЛ за остро или хронично състяние също.И ако да , как точно Х преценя ,че се е променила, защото нашите прегледи са по 5 мин примерно в смисъл че детето се изменя с възраста, променят се навиците ,характера,позата на спане примерно и т. н?

Не само, че е възможно да се променя, но е и напълно в реда на нещата. Ние (и децата ни) не живеем в статична среда, всичко около нас се променя, това влияе и на нас Peace.
Преглед 5-10-15 мин. не звучат сериозно за мен Naughty.. Не мога изобщо да си го представя.

# 439

Не само, че е възможно да се променя, но е и напълно в реда на нещата. Ние (и децата ни) не живеем в статична среда, всичко около нас се променя, това влияе и на нас Peace.
Преглед 5-10-15 мин. не звучат сериозно за мен Naughty.. Не мога изобщо да си го представя.

Ами и аз се чудя , защото вие говорите за дълги прегледи,ние ходим за остри състояния, незнам дали за това

# 440
  • Пловдив

Ами и аз се чудя , защото вие говорите за дълги прегледи,ние ходим за остри състояния, незнам дали за това

И ние ходим за остри състояния Wink, прегледа обикновенно ни е около час Peace.
Първо аз казвам как е започнало и как протича заболяването, какво прави, какво не прави детето и т.н. След това започват въпросите от страна на хомеопата.... .

# 441
ХММММ интересно при нас няма въпроси, аз обяснявам и това е преглежда детето за да се ориентира и дава лекарство, мн често и по тел се случва да дава

# 442
  • Пловдив
ХММММ интересно при нас няма въпроси, аз обяснявам и това е преглежда детето за да се ориентира и дава лекарство, мн често и по тел се случва да дава
Ами....знам ли, може хомеопата да познава толкова добре детето и случая, че да може бързо да определи най-подходящото ХЛ  Rolling Eyes. В крайна сметка е важен резултата, а не колко време ви е прегледа. Ако се оправя бързо и без усложнения детето, явно  всичко е наред Peace.

# 443
Ами....знам ли, може хомеопата да познава толкова добре детето и случая, че да може бързо да определи най-подходящото ХЛ  Rolling Eyes. В крайна сметка е важен резултата, а не колко време ви е прегледа. Ако се оправя бързо и без усложнения детето, явно  всичко е наред Peace.

точно това не мога да преценя, оправя се да , не прави усложнения , но през 2-3 седмици му се изписва нещо , я за сопол, за кашлица-там ни е слабото място.Чудя се просто не трябва ли по трайно да действа , вярно че сега е в нова градина, но.... .Но нямям един кУп с лекрства , горе долу 7-МАКСИМУМ 8 И ТОВА ВЪРТИМ .Например не помня да се е налагало да сменяме лекарство досега Дли е възможно да го познава толкова добре , заради честите изписвания на нещо??????Чудя си се и аз.
Другото което е той е Туберкулинум, знам че такива деца  боледуват много и от различни болести, а той все едни и същи са му проблемите ,сопол, гърло чат пат , кашлица

# 444
  • Пловдив
Класически ли е хомеопата ви?

# 445
Класически ли е хомеопата ви?
DA

# 446
Ние не ходим за остри. Обсъждаме по тел. Ходим на проследяване. Не чакам на детето да му има нещо сериозно,че да идем. Следя как се развива и като се насъберат няколко неща, записвам час.

# 447
Ние не ходим за остри. Обсъждаме по тел. Ходим на проследяване. Не чакам на детето да му има нещо сериозно,че да идем. Следя как се развива и като се насъберат няколко неща, записвам час.
КАКВО ТОЧНО ОБСЪЖДАТЕ НА ПРОСЛЕДЯВАНЕТО?може би на проследяване да се ходи , когато се ходи рядко и връзката е по тел., а на нас какво да ни проследяват

# 448
  • Пловдив
Здравейте!Извинете ме,4е така нахлувам в темата,но ми трябва спешен отговор.Извинявам се и за това,4е пиша с цифрата 4,но нещо ми хлътна бутон4ето.... Crazy
Лекуваме се вси4ки с хомаопатия /класи4еска/.Днес сина ми /6г/ се събуди с подута бузка и запушен нос.Заведох го веднага на зъболекар.Той отвори зъб4ето и каза,4е има гноен абцес.Изписа антобиотик Оспексин.Аз заявих смело,4е няма да му го дам,а ще лекувам с хомеопатия.Той ме погледна и ми пожела успех Laughing.Излязох от кабинета и веднага се обадих на хомеопатката ни,с надеждата,4е ще ни каже лекарсво,или ще ни извика при първа възможност.Представете си оба4е,тя заяви,4е детето е твърде малко за да се ''рискува'' и ми каза,да купя антибиотика и да го давам. Shocked Shocked Shocked.Аз не го направих.И тук става интересно.... Joy Joy Joy
Обадих се на предишния ни хомеопат,и той ми каза да давам Пирогениум сутрин и Силика ве4ер.
Питането ми е кой от двамата е прав?????Тотално съм объркана,а детето по4на и температура да вдига -38 градуса е сега и легна да спи.Ме4е,надявам се да успееш скоро да отговориш,а и не само ти....
Предварително ви благодаря. Peace

# 449
Цонна, интересно ще ми е. Ако може линк?  Simple Smile

Пробвай TCM and sour taste
Tcm organs and taste

Ако не успееш, ще потърся линк по-късно. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт