Обувките - бял и черен списък

• 5 259
  • 14
  •   1
Отговори
Здравейте, извинявам се , ако има подобна тема и дублирам....

Ще се радвам ако всеки сподели марките обувки от които е доволен и недоволен.
Ще започна с тези които аз съм пробвала Simple Smile

Shoe Aquarium - много красиви модели, средно достъпни цени, повечето , които съм купувала от там , за съжаление съм изхвърляла след няколко обувания

PaoloBotticelli  - красиви модели,  средно достъпни цени, имала съм едни чизми , които още на първото носене се нажулиха, след още няколко се разлепиха. Четох доста коментари за марката и стигнах до извода , че е до късмет на какво ще попаднеш.

H&M - лично аз съм доста доволна, без тези на които пише DIVIDED, на тях едни платформи, 2 чифта балеринки и 1 гуменки , буквално за седмица им се изтърка подметката.

ZARA - не съм имала проблеми с нито един чифт купен от там, сравнително по скъпи

Всичко написано е на базата на мой личен опит, затова не претендирам , че може да е 100%процента вярно.  Simple Smile

# 1
  • bulgaria
Аквариума за пълни боклуци, а за китайските магазини да не говорим  Stop  Доволна съм от Бата и Пума Peace

# 2
Аз съм много доволна от Паоло Ботичели и Тенденз. Като чета мненията из форумите, излиза, че явно вадя невероятен късмет - имала съм около 20-25 чифта (общо) от двете вериги магазини и съм доволна от всеки от тях с изключение на 3: едни сандали тази година ми бяха много неудобни заради ужасно ниската подметка (но там вината си е моя, щото хем я забелязах, хем все пак ги взех  Tired) и два чифта сандали на токчета, капачетата на които се износиха много бързо и докато се усетя, на единия чифт токът се беше сцепил.
С изключение на тези 3, останалите досега са ми били много удобни и здрави, пенсионирала съм ги, когато са ми омръзвали. Явно наистина е въпрос на късмет.

Едни ботуши за почти 200 лв. от един магазин на "Графа" в София (не помня марката) ми се разлепиха за 4 обувания.  ooooh! Ако се сетя за фирмата, ще я пиша в черния списък.  Crossing Arms

# 3
  • София
Испански и португалски. Най-често от Джавари.  Grinning

# 4
Ботичели са на късмет, да. Аз съм доволна за сега.  Peace

Дали не е добре да се сложи анкета?  newsm78

# 5
А да забравих за спортните да напиша , мисля че е излишно, но все пак

NIKE,Adidas, Puma, Asiks всичките са хубави, ако когато ги изпереш и оставиш да съхнат с пръстите допрени на стената , така че да са 5-10см по високо от петата не се и разлепват от пред  Simple Smile

# 6
  • София
Най-доволна съм от ЕССО, ART, Clarcks, Kickers, SCHOLL.
От Геокс - лоши впечатления. Конвърс, също са ми към разочарованията, като цяло.
Рокси са хубави...но като всички подобни подметката супер бързо си отива(аз си имам проблем с походката и лесно късам подметките на петата)
Детски ботуши KEEN също се оказаха разочарование...
Това е, което се сещам от последните години. От PaoloBotticelli съм взимала 2 чифта гуменки за по 10 лв, издържат 1-2 месеца, за толкова пари-толкова, първите 2 седмици правеха пришки. От Дайхман съм взимала един гуменки  не помня фирмата и те толкова издържаха, а и смърдяха здраво. Там някак всичките им обувки, дори от типа фила и найк изглеждат като диви ментета.

# 7
  • София
Доволни сме от ЕССО,HushPuppies,някои  покупки от Geox,испанските магазини Корида.За детето купих хубави и качествени обувки от магазин First step от The Mall.Тендец имат вид,но имам съмнение за качеството им.Паоло Ботичели досега имаме 3 покупки/1 чифт мъжки,но от най-скъпите им модели и 2 детски/ и сме относително доволни.От детските се издразних,че бяха сандали и цветчето на единия сандал падна при първо обуване ,та трябваше да търся заместител.На ботушките пък им падна на първото обуване едно копче,което беше за украса,но го заших.Та в смисъл евтини,но трябва и малко творчество от моя страна  Mr. Green

# 8
  • Бургас
Понеже скоро не съм купувала обувки за себе си ще споделя опит с тези на детето. Доволна съм от Kickers, Elefanten, Melania. Към Clarks съм със смесени чувства. На детето обувките бяха ОК, но миналата зима си купих ботуши от европейския им сайт и едната кожена гайка се откъсна на първото обуване. Не ми се занимаваше с връщане и си я залепих. После нямах проблеми с тях, та май клоня към по-скоро доволна. Тази година взех ботушки Lurchi by Salamander на малкия и им възлагам големи надежди. Лятото бях на гости на майка ми и ненадейно ми се скъса сандала. Измъкнах едни мои стари боти и докато отида до магазина подметките им се изрониха по пътя  Shocked. Най-накрая за да мога да отида все пак на работа се сетих за едни свръхстари Slamander на майка ми от татово време. Е нема такива обувки. И на 40 години ме изкараха от положението. Надявам се марката да не е мръднала откъм качество.

# 9
  • София
аз определено мога да споделя кофти опит с Tendenz, буквално на 3тото обуване ми падна подметката на ботуши за 70лв..., по принцип обувките са нещото, за което не правя компромис с парите. Иначе това ще ми е 3та зима с едни кубинки-ботуши от магазин Punto и не са мръднали грам, отделно кубинките на Мартинс са велики, но в България не се намират оригинални, освен 2ра ръка, но пък наистина са безсмъртни

# 10
Паоло Ботичели - отдавна ги подминавам, когато става въпрос за обувки.
За момента залагам на български марки, когато става въпрос за обувки - все още са на достъпни цени и имат качество.

# 11
Ecco, Art, Timberland, North face, DC, El Naturalista и за детето и за нас  Peace

# 12
Аз съм много доволна от Паоло Ботичели и Тенденз.

Аз точно от тях не съм доволна. Вече дори не влизам в магазините им каквито и намаления да има.
Доволна съм от Мат стар и Джиани. И Premiere.

# 13
Casdei, Gianni и обувките, продавани в един магазин на Граф Игнатив, точно перди пл.Славейков (идвайки от пл.Гарибалди)

# 14
Извинявам се авторката, но ако може да се възползвам от темата и да попитам. - дали накой знае от къде да си купя, къде евентуално има светло розова чанта от естествена кожа. Определила съм си бюджет от 200 лв.

Общи условия

Активация на акаунт