Споделете 180

• 58 143
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • о`майна лунна нощ е
Работа, която трябваше да я свършим за 10 мин., не я свършихме за 40 мин. Не стига това, ами и ни наковаха още няколко препятствия, които трябва да прескочим, за да финишираме. Искам си креслото и чашата вино.

Последна редакция: нд, 20 окт 2013, 12:18 от `ТуиГ

# 16
  • Пловдив
Споделям,че не ми се ходи на работа утре...такова ми е мързеливо Crossing ArmsНе ми се занимава с нищо.

# 17
  • Пловдив
И аз в кюпа . Не само ,че не ми се ходи на работа ами съм и болна- настинка която ме събори за два дни.

# 18
  • о`майна лунна нощ е
Има сила, дело чете във форума. Половината от желанието ми се сбъдна. С кресло не се сдобих, но чаша вино ми беше сервирана. Наздраве! ... това май отдавна не сме го споделяли  Thinking А имаше теми, в които не пропускаше страница. Липсват ми някои хора.

# 19
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Прочетох Наздраве и се появих, нищо че наздравицата е снощна. Wink

Споделям че утре правя една година на новата си работа и вече знам, че там се чувствам добре и на мястото си. А колко трепет, колебания, страхове споделих година назад тук и колко приятелска подкрепа за решението си получих. Как се мина тази година. Пожелавам си едно - дълги години да черпя на тази дата и ентусиазмът ми да остане непроменен.

# 20
  • о`майна лунна нощ е
Така да бъде Дид, че и по-добре да става. Щом работата носи удоволствие, върви леко.

Аз лекинко забавих ход ... от днес. Не се знае до кога ще е така, но трудно щях да издържа продължителното препускане.

Споделям, че все още нямам телефон, но предвидливо си купих ръкавички за работа с тъч. Все от някъде трябваше да почна и за първо време взех копчето. Балтонът малко ще почака.

# 21
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ма моля ви се, споделяйте! Не мога да намеря темата.

Споделям, че моите деца всички се натръшкаха от некъв грип и не мога да смогна да се грижа, търча като изоглАвена насам-натам, разнасяйки супички, плодове и пр.

# 22
  • Казанлък of all places
Слънчева брюкселска сутрин. Птички пеят, облаци плуват в небето, като нивгаш не вали.
Рязък звук на флекс в девет сутринта. Носталгия, викате? Simple Smile

Много натоварен, но хубав ден беше днес.

# 23
Анге, значи, викаш, и У Брюксел ползват флекс? И там облаци и фтички - демек, всичко си е като у нас? Само дето брюкселското им зеле си е родно производство - това май е единствената разлика, хаха...

# 24
  • Казанлък of all places
И за тези, дето искат или бира, или шоколад са направили шоколадова бира. Смятам да не рискувам. Пък пак да ми викат ретрограден елемент.

# 25
  • о`майна лунна нощ е
А, не!  Naughty Да не бъркаме ситуацията с боя.

# 26
И за тези, дето искат или бира, или шоколад са направили шоколадова бира. Смятам да не рискувам. Пък пак да ми викат ретрограден елемент.
Шоколадова бира? Не е ли малко извратено?

# 27
  • Варна
Ми извратено е. Аз още не мога да преживея бирата с лимон, те шоколадова изкарали. Разбирам, че традициите не са това, което бяха, ама чак пък толкоз...

# 28
  • Казанлък of all places
Извратено е меко казано. Пак че брюкселско зеле не са нахакали нейде.

# 29
Да споделя, обичам да ходя на работа, мразя да нямам работа. Винаги съм била работохолик по наследство ми е.
Сутрин нямам търпение да изляза за работа. На работа се чувствам най-добре. Олекна ми, че някои ме смятат за луда даже ми го казват, ами какво да направя такава съм си.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт