Споделете 180

• 58 137
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Тъй и тъй само аз си споделям тука напоследък, да споделя каква неравна битка водих днес с катерливите рози. Купих си едно ново трионче и добре, че беше то. Голям зор ви казвам. Като прораснали тия ми ти рози, като проточили едни клони във всички посоки - кълцах с лозарската ножица по-тънките, рязах с триончето дебелите - цялата ме изподраха, кръста ме заболя от навеждането, коленете от клякането, издраното и то боли.. не е за разправяне.
Хибридните рози са лесни, с тях нямам такива разправии, пък и цяло лято цъфтят. Обаче тия катерливите - много труд, пък цъфтят един месец в началото на лятото. И днес голямата част ги изсякох до корен. Оставих само една червена китайска роза и една жълта. А, и една дребна розова. Обаче се разсипах направо.

# 46
Искам да споделя и аз,че е нещо невероятно да спиш до бебе, да не мърдаш да не се стресне,да го гледаш как сладко спинка,сладко диша, просто не мога да го опиша....Гледах сестра ми първите две,три години, предполагам,че когато имам собствено дете, чувството ще е уникално.Нямам търпение....

# 47
  • Майничка
Най-любимата част от спането до (поотраснало) бебе ми е да си залепи топлия памперс точно на извивката на схванатия ми кръст. Сигурно има такъв масаж някъде по света. Laughing

# 48
  Имам коте, което някой път спи при нас в леглото. Сутрин като се поразмърдам, а то се е наместило я с главичка на коляното, я в извивката на ембрионалната поза, та протегне лапа и побутва "Спи де, къде си се разбързала, я какво е хубаво тук, само 9 часа е!"

# 49
  • Пловдив
Нещо напоследък нищо не ми се получава Confused Що така и аз не знам...

# 50
  • София
„Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това ти стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: „ Моето цвете е там някъде”.

# 51
„Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това ти стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: „ Моето цвете е там някъде”.

Добро начало за деня!
Работата ми е напрегната, и я мисля от 03 часа сутринта, и в 4, и в 5....не че е нещо важно,ама...
Дано днес да бъде хубав ден, въпреки нощта.
П.П. И аз искам да си гледам коте.

# 52
Малкият принц е велик, нали?
Непрекъснато се сещам за него. Все има повод. Ето, вчера, докато продължавах борбата в градината с един много агресивен бодлив храст и рязах, и рязах плъзнали навсякъде филизи от него, пак си мислих как той се справяше със своите баобаби.

А откакто съм тук, във форума, непрекъснато се сещам за тази му мисъл:
"Езикът е извор на недоразумения"

# 53
…Цветята са изпълнени с толкова противоречия! Hug
 раздвоена съм ,малко помощ от ваша страна,стиснати палци днес и утре Praynig

# 54
  • о`майна лунна нощ е
Нали го знаете онова чувство, че стоиш посредата и не знаш положението на добре ли е развило, или се е влошило. Смесица от облекчение, че всичко е свършило, тъга, че нищо вече няма да е както в началото и тревога какво ще случи напред. В гражданското са необходими 2 мин., за да ожениш. В съда - 5 мин., за да се разведеш. Искрено се надявам, че оставяйки изминалите години семеен живот зад гърба си, хората наистина осъзнават какво са направили. Не съм и очаквала, че толкова близки приятели ще стигнат до там.

# 55
Силве, стискам душко!

# 56
  • Варна
Ей сега се обади баща ми. Утре мама щяла да влиза в болница. Спомена операция, спомена бял дроб, не можа да обясни по-точно ... а аз не знам нищо. Късно е да звъня сега. Стиснете по един палец, моля ви.  Sad

# 57
  • Казанлък of all places
 HugВинаги!

# 58
И от мен за всички, които имат нужда.
Росна капка ръгна на Витошко лале пъпчето в един учебник по програмиране на С++, защото от Финанси финанси нямало.

# 59
  • Майничка
Саня, silve 55,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed.

Общи условия

Активация на акаунт