Споделете 180

• 58 123
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • о`майна лунна нощ е
Извратено е меко казано. Пак че брюкселско зеле не са нахакали нейде.

Или ти просто не си го засичала  Whistling

Няма какво толкова епохално да споделя. За това си седя на балкона и ви чета.

# 31
Да споделя, обичам да ходя на работа, мразя да нямам работа. Винаги съм била работохолик по наследство ми е.
Сутрин нямам търпение да изляза за работа. На работа се чувствам най-добре. Олекна ми, че някои ме смятат за луда даже ми го казват, ами какво да направя такава съм си.  Peace

да ви споделя,че и аз не съм У ред
Не мога да си представя,че няма да ходя на работа..., а като отида, постоянно ми се работи и се радвам като малко дете като си върша бързо и старателно нещата...
Не обичам много да говоря в работно време и всички ме мислят за странна, заради този факт!?!
Дали съм странна?  Thinking

# 32
Утре пътувам за София. На софиянците им купих книги - Как да говорим с детето, Твоето компетентно дете, и Андерсен за Витошко лале. Сега стоя и си мисля, а май само стоя. Като си мисля е нелепо да ти донесат Пингвините книги от София, за да ги занесеш в София

# 33
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Вълк, щом става дума за книги, няма нищо нелепо. Важното е книги да има и да има кой да ги чете.
Между другото, радвам се, че се обади, Вълк. Тревожех се за теб след последното ти споделяне.

Малко раничко е за Витошкото лале да се запознава с Андерсен, ама нищо, нека си го чака.

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 20:36 от svetal4o27

# 34
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
У ред сте си, бре, Розичка и Зизу. Това трябва да е нормалното състояние на всеки, а не да ходи притеснен и с нежелание на работа.
И аз като вас, понякога нямам търпение да отида на работа, толкова ми е интересно. Имам толкова идеи, които искам да направя и толкова проблеми, които ме чакат да ги реша.

# 35
У ред сте си, бре, Розичка и Зизу. Това трябва да е нормалното състояние на всеки, а не да ходи притеснен и с нежелание на работа.

Даааа, така е. Даже това е съставна част от рецептата за щастие, която веднъж чух от устата на един много достолепен възрастен мъж. Той каза така:
"Щастие е, когато сутрин с удоволствие отиваш на работа и вечер с удоволствие се прибираш в къщи."
Простичка рецепта, нали? Обаче не е толкова лесно постижима...

# 36
  Хм, аз съм избирателен работохолик май..За едно нещо влагам свръх време и усилия, за всичко останало съм непоправим лентяй. Споделям нови визитки, на които кой знае защо се радвам като дете. Може би защото са точно такива, каквито трябва да бъдат и искам да бъдат.

# 37
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Светалчо, човек трябва да следва мечтите си. Тук старите споделетовци знаят моята драма, как след 16 години работа в известна международна фирма и на висока позиция заявих, че съм загубила тръпката и отивам равнодушна на работа. Напуснах и отидох във фирма, която не бях чувала. И няма и секунда, в която да съм съжалила за избора си, нищо че е трудно на 50 години да започнеш отначало да се доказваш.
А моята кума пък е безработна по свой избор. Напусна работа, работи на хонорари и сякаш й пораснаха криле - откри себе си.

# 38
  • София
Да работиш това, което обичаш е невероятно щастие. Даже благословия. Но се иска сърце, че и малко дупе.  Heart

# 39
Споделям, че докато хвърлях по едно око към телевизора по време на интересен футболен мач, си мислех за "Споделете". Същото се случваше и когато си мислех за приятели в чужбина; за такива които си търсят и/или намират нова работа; когато чедото го хвана грипа; за родното ми село /пардон, квартал/; за морето, планината, полето, изкуството, делничното и празничното... Все в главата ми изскачаше "Споделете". Сигурно, защото по някакъв начин сте ми в сърцето.

# 40
Витошко лале е чудесно бебе. Открих нова поза против колики. Симо по корем върху корема на дядо си. Слуша ми сърцето, а като дишам коремно масажирам неговото коремче.

# 41
Витошко лале е чудесно бебе. Открих нова поза против колики. Симо по корем върху корема на дядо си. Слуша ми сърцето, а като дишам коремно масажирам неговото коремче.

Ехеее, Вълк! Баща ми правеше същото със сина ми...И ги намирахме заспали и двамата в тази поза.

# 42
  • Варна
Ооо, знаете ли как сладко се спи до бебе?

# 43
  • София
А Вълкът е невероятен дядо...в следващия живот си пожелавам децата ми да имат такъв дядо...Поне един.

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 22:50 от Klemy

# 44

Снощи спах до едно бебе. И не смея да помръдна, понеже ме беше прегърнало с онези сладки пухкави ръчички. На сутринта станах схваната, обаче кво от това, като усмивката ми цял ден е като закачена с щипки за пране за ушите...

Общи условия

Активация на акаунт