Споделете 180

• 58 140
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Стискам палци на всички,които имат нужда.Здравето е най-важно. Praynig

Напоследък дразня всички с поведението си, а и всички ме дразнят... Crossing Arms

# 61
  • о`майна лунна нощ е
Присъединявам се към стиснатите палци и пращам много положителна енергия на нуждаещите се. Споделете.

# 62
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Стискам палци на всички,които имат нужда.Здравето е най-важно. Praynig

Напоследък дразня всички с поведението си, а и всички ме дразнят... Crossing Arms
Сигурно е някакъв период, ще мине. Ще се изживее, не го мисли.
 Ако можеш, промени нещо - работата, средата, нещо в домашната обстановка, смени си прическата - просто направи някаква промяна, макар и малка, да излезеш от зациклянето.

# 63
Вълк, даже бивало учебникът да е програмиране на Java  Mr. Green

# 64
  • Варна
Говорих с мама. Нямало днес да влиза в болница, но операция се налагало. Когато тя си реши. Един друг доктор и казал, че можело и без операция, само с лекарства. Две бели петна, от ляво.  Confused

# 65
  • Казанлък of all places
О, Саня, гуш!
 Sad

# 66
Споделям, че тази година се бях навила да обикалям с детето за бонбони, но то замина на лагер и се отлага обикалянето. Не, че ми е трудно да се маскирам - както нямам мост, само една усмивка и една метла под гъза и съм готова. Но пък имаме тиква и маска - и двете направени от детето, ръчно. И бонбони съм купила, за малките пакостници.

Споделям, че се наех със задачата да отглеждам виртуалните риби на малката и сега съм получила ЛС - " благодаря а ти как се казваш от къде си на колко си години и в кой клас си"..

Е, как сега да кажа - на 35? Мъка!

6 клас, голямото междучасие....

Саня  Hug

# 67
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Споделям, че тази година се бях навила да обикалям с детето за бонбони, но то замина на лагер и се отлага обикалянето. Не, че ми е трудно да се маскирам - както нямам мост, само една усмивка и една метла под гъза и съм готова.

Ох, Нино, умори ме от смях. Още се търкалям...

# 68
...и сега съм получила ЛС - " благодаря а ти как се казваш от къде си на колко си години и в кой клас си"..

Е, как сега да кажа - на 35? Мъка!

6 клас, голямото междучасие....

Нещо подобно - преди години пишех в един форум за компютърна игра. Едно момче ме беше харесало (10-на годишно) и настойчиво ме питаше дали си имам гадже. Накрая като му писах, че съм омъжена  ми пусна 10-на смеещи се емотиконки  Mr. Green
  Вчера вечерта правя вечеря и се звъни на вратата. Отварям - една банда призрази, зомбита, вещици.."Почерпка или номер?!" - а сега де, забравих за празника, иначе щях да взема нещо. Викам им : "Деца, може ли почерпката да е здравословна?". Гледат ме учудено през дупките на маските..Връчих им по една златна превъзходна (ябълка) и изтрополиха нагоре по етажите.  Laughing
  Стискам палци Саня, Силве ..който има нужда. Много вярвам в силата на добрата мисъл.

# 69
Цитат
Стискам палци Саня, Силве ..който има нужда. Много вярвам в силата на добрата мисъл.
  Hug 

Днес беше един много интересен ден за мен. Общуването с мъничета е прекрасно. Моля се на Бога това ми усещане да не се изпари и изчезне под напора на стерилизатора за гърнета, за да не се превърна в сумтяща и безразлична тетка. Държа си на tne_best.
          Избърсах едно сополиво носле. После второ. Поглеждам - опашка като пред показен магазин от едно време. Любопитни очички и подсмърчащи нослета. Ах малки, сладки хитрушковци!

# 70
Хелоуин, като празник за децата много ми харесва, а защо като е номер или лакомство, никой не избира номер...?

# 71
  • Варна
Операцията на мама е утре.

# 72
  • Казанлък of all places
Прегръдки, Саня и палци от мен!

# 73
Операцията на мама е утре.

стискам палци да е успешна!  Hug

# 74
  • София
Саня, ще чакам да пишеш... Hug