Пазаруване от miniprix.bg - 19

• 42 264
  • 766
  •   1
Отговори
# 345
  • на морето
Много пъти съм връщала,но винаги до ден-два след като получа пратката.Сега ми се налага да се забавя с връщането.Кажете ми правилно ли съм разбрала от правилника:Имам една седмица след получаването на пакета да пусна заявката и една седмица след като пусна завката,т.е. срокът става две седмици.Аз вчера пуснах завката,дали мога да ги пратя в края на тази седмица? Hug

# 346
  • София
Много пъти съм връщала,но винаги до ден-два след като получа пратката.Сега ми се налага да се забавя с връщането.Кажете ми правилно ли съм разбрала от правилника:Имам една седмица след получаването на пакета да пусна заявката и една седмица след като пусна завката,т.е. срокът става две седмици.Аз вчера пуснах завката,дали мога да ги пратя в края на тази седмица? Hug
Правилно си разбрала, имаш седмица след заявката за да ги върнеш.

# 347
  • Гражданин на света
Най-накрая имам превод newsm44, надявам се и вие да имате(чакащите).

От кога ти е пдф за връщане, моя е от 23.10 а пари по сметката още нямам  Sad

# 348
  • София
Най-накрая имам превод newsm44, надявам се и вие да имате(чакащите).

От кога ти е пдф за връщане, моя е от 23.10 а пари по сметката още нямам  Sad
Моят Пдф беше от 21.10, но ми отговориха на запитването,че до 10 дни е срока след приемане на колета, колета ми беше приет на 17.10, до сега винаги бързо са ги връщали, но този път сумата ми беше 66 лв, може би заради това.

# 349
  • Beyond the Frontiers
А защо връщате с банков превод? Така или  иначе пак тук ги харчите парите  Mr. Green Аз пускам с ваучер и като харесам нещо си ги ползвам, пробвала съм 2 ваучера едновременно, нямаш проблем приложи ги. Ваучер получавам в рамките на седмицата, в която връщам.

# 350
  • София
А защо връщате с банков превод? Така или  иначе пак тук ги харчите парите  Mr. Green Аз пускам с ваучер и като харесам нещо си ги ползвам, пробвала съм 2 ваучера едновременно, нямаш проблем приложи ги. Ваучер получавам в рамките на седмицата, в която връщам.

Aз също. Ваучерите обикновено ги издават на същия или следващия ден след получаване на върнатата стока. Удобно ми е много-сумата се възстановява много бързо, имат много дълъг срок на валидност-2 години...  Peace

# 351
  • софия
Намаления?

# 352

Лично аз предпочитам за суми над 40-45лв. да използвам връщане с превод, защото усвояването на ваучера е в една поръчка и неусвоен остатък не се възстановява. Например в момента чакам връщане по поръчка, което е на стойност 87лв., което ще ме ограничи или да поръчам за мин. 87, или да задържам ваучера, докато събера такава поръчка  Flutter

# 353
  • Гражданин на света

Лично аз предпочитам за суми над 40-45лв. да използвам връщане с превод, защото усвояването на ваучера е в една поръчка и неусвоен остатък не се възстановява. Например в момента чакам връщане по поръчка, което е на стойност 87лв., което ще ме ограничи или да поръчам за мин. 87, или да задържам ваучера, докато събера такава поръчка  Flutter

Абсолютно по същата причина  Peace Иначе за малки суми и аз искам ваучер   bouquet

# 354
  • на морето
Правилно си разбрала, имаш седмица след заявката за да ги върнеш.
благодаря  bouquet

# 355
Шестото ми чувство казва, че в 12 ще е на обувки

# 356
тогава за тези какво ще кажете http://www.miniprix.bg/produkt/1062733

# 357
  • софия
Много ме е яд, че миналата седмица не пуснах едни боти на детето. Мисля ги от сряда. Харесах и други неща. Миналата седмица нещо не бях настроена, а сега...

# 358
http://www.miniprix.bg/produkt/1063819 Мери джейн, тези ми харесват повече например, отколкото тези, които показваш
Но ако си си ги харесала, нови са и сигурно никой ги няма. Пък и има налична пълната номерация...
 Звънче, пускат постоянно нови и нови. С този сайт трябва да се действа или на момента
Или да имашмневероятен късмет да попаднеш на това което ти хареса, да е намалено, пък и твоя номер..

# 359
  • софия

С този сайт трябва да се действа или на момента
Или да имашмневероятен късмет да попаднеш на това което ти хареса, да е намалено, пък и твоя номер..

Зависи дали си заслужава да се действа на момента. Пазарувам от самото начало. Има неща, които са си заслужавали и други, за които може и да се изчака. Peace Да не говорим, че и цените вече на са това, което бяха.

И да питам само аз ли нещо се съмнявам - има нещо гнило. след едномесечно носене е почти съсипан. Вярно, че детето е терминатор, но не се ли предполага, имайки предвид реалната им цена, трябва да са по-здрави? Включително сменихме единия цип, защото конецът на пружинката се протрил. Имам някакво леко усещане, че нещата са като 2-3 качество.

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 10:30 от zvanche

Общи условия

Активация на акаунт