Отговори
# 615
ето и едно парче от снощи

Фенче,   bouquet txtloves

# 616
Момичета, здравейте! Влизам набързо да ви уведома, че след Нова година /01.01./ В киносалон "Евросинема" на б. "Стамболийски" 17 в София ще прожектират "Сезонът на носорозите"! Лека вечер!

Много ти благодаря за ценната информация !   bouquet

# 617
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 618

# 619

# 620
# 621
Слабия Бехлюл не мога да го понасям...

# 622
Ето тук и двамата ги харесвам страшно много... и Бехлюл е много красив ама Бихтер много я харесам тук красива ми е... ай толкова добре играят не може да ми омръзне да ги гледам...

# 623
Поли,  Hug много ти благодаря за тези красиви, любими моменти, които ни припомни !   bouquet
И след всичко това, много се замислих дали да вкисна вкусът ни, но смятам, че тези неща не бива да се подминават !

Ето по какъв гнусен начин, иначе така позитивните и добронамерени потребителки от една тема, че и с претенции за върло-интелигентни, си представят как техният фаворит ще се справи с Къванч . Чудя се, от къде е тази злоба.....може би от неудовлетвореността, че техния любимец от известно време е в найста глуха, може би, защото все пак осъзнават, че това, че е на първо място в някакви долнопробни анкети, в общи по- долнопробни арабски сайтове, не означава нищо, може би, защото знаят, че дори и да изпишат цели чаршафи, не - ами фермани с хвалебствени дитирамби, затова колко е велик и неповторим техният любимец, не го прави нито по- популярен, нито по- желан, нито по- ангажиран....И кого, всъщност убеждават с подобни писания ??? Себе си, вероятно, защото друг не виждам да се впечатлява. И понеже не могат да променят нещата, прибягват до подобни долни методи.
А за далеч по- невинни писания относно техният фаворит, ми заляха пощата с ЛС и скайпа или къде ли не, за да ми търсят сметка, защо, аджеба, дръзвам да не харесвам светая светих ! Може би и аз сега трябваше да направя същото ? Но, няма да падна на тяхното ниво. Защото, в крайна сметка, те са ми пределно ясни. Мъчно ми е за това момче, жал ми е за него ! Защото, ако той знае името му за какви грозни цели се използва, как го противопоставят на колеги и гилдия, как го обожествяват....съм сигурна, че не само ще се покрие, ами и никога повече няма да се покаже ! Сигурна съм, че той не заслужава такива фенове !
Току- що чух страхотен лаф във “Фамилията“ ! Ще го цитирам, защото е много на място и за нашият случай - “Всички в лайна, а тя - в бяло !“ Та и тяхната работа такава !
Благодаря все пак на тези, които имат достойнство и трезва преценка и наричат нещата с истинските им имена ! Дива,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 624
Госпожата, Дива  newsm10 newsm51  love001
ама изобщо не обръщайте внимание на такива грозни неща ... а който я е направил тази карикатура е явно болен мозък ... то бива, бива да идеализираш някого, ама чак пък до такава степен ... Горкия човек наистина. А нас ни обвиняват, че не гласуваме когато трябвало ... че ние не сме толкова елементарни, че да искаме на всяка цена нашето момче да е номер едно във всяка тъпа анкета ... Важното е, че Киво го познават толкова световни звезди и оценяват таланта му - за мен само това има значение, а не някакви измислени анкети кой е най-красив напр. Ами то и от самолет се вижда кой е най-красивият и много талантлив турски актьор, нали? Ама не го набиваме в канчетата на другите ... Peace

# 625
Фенче,  Heart Eyes направо е смешно да разчиташ на някакви платени анкети, че и да гласуваш под строй, през до що браузъри има известни, само и само твоят фаворит да излезе на първо място.  Laughing И като е на първо- какво от това ??? Нещо се промени за него или за феновете му ?! Ако не беше жалко, щеше да е смешно ! Едно не могат да проумеят някои - не може да хвърляш кал с цели шепи по някого, без да се опръскаш и ти ! Язък за този актьор - с такива фенове, черен ПР не му и трябва !

Скрит текст:

Лелееее, нещо много популярни станахме ! Много скрити, много гости, много нещо ..... Laughing Добре, че скритите, не са чак толкова “скрити“, колкото си мислят !  hahaha

Последна редакция: нд, 24 ное 2013, 22:56 от gospojata

# 626
Госпожата  Heart Eyes така е, мило! И какво като е на 1 място техния любимец в анкета? Дали този факт ще ме накара да го харесам и да го гледам? Определено не. Същото важи и за наш човек. Ако не го харесват ОК, не може да се харесва на всички, но не трябва да се противопоставят така двама колеги. А не знам защо имам чувството, че тези двамата са приятели и много им пука какво правят някои откачени фенове  Joy Joy Joy Joy

# 627
Момичета, ама струва ли си да се спори с чужди фенове- забравете ги, да си пишат за Черния облак (какво хубаво индианско име, нали Джордж-да не цитирам ВИЦа), там им е силата- това могат това и правят! Той пък Къванч нито с нас, нито с тях, нито с облаците ще се съобразява!!!
Светло и топло ми е на душата само като му видя изражението Heart Eyes- дали му е приятно, криво, обидно, весело- всичко му личи! Няма и да споря с тези, които не го харесват и бил бозав бонвиван- на мен такъв си ми харесва! Приела съм го 1:1! И аз да цитирам руския форум като съседките: Peace

Ето и една руска фенка какъв профил е направила на "Наший ЛЕВ", както го наричат:
http://www.ashkimsin.ru/chayxana/topic21894s195.html
Хубава вечер и успешна седмица!!! Hug  bouquet

# 628
gospojata, моите поздравления за поста ти!  newsm10

Отдавна са преминати всякакви граници на фенска обич, без всякакво съмнение, с уклони към мания, и то на шепа хора.
Всички постове извън хвалебствените се докладват, изобщо пълна фелдфебелщина.  smile3513

# 629
Не знам дали са приятели, но със сигурност много ще се забавляват, ако прочетат нечии фанатизирани постове !  Laughing Пък онова момче, със сигурност ще се притесни, завалията - от къде да знае, че му приписват Божествен произход !  hahaha

Какви спорове може да има изобщо ?! Особено след тази снимка !  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт