Отговори
# 630
Лека нощ, дружки! Heart Eyes Hug

и сладникавия бонвиван  hahaha ви пожелава лека нощ!

# 631
  • AMS

Привет, дружки!!!
Аз минавам за протокола и най-вече, за да ви благодаря, за хубавите клипове, за страхотните снимки и за коментари те ви!!! Другото вече го казах. Благодаря за подкрепата!!!

# 632
Привет отново !  Hug
Изглежда, че позитивните и добронамерени потребители, са свършили "доброто си дело" за деня, защото ми няма два поста .  Laughing Хайде, единият разбирам защо е изтрит, не бях сложила тази прекрасна притча в спойлер, но сутрешният ми поздрав, който беше изцяло по правилата, защо липсва, нямам обяснение. В същото време продължават да стоят грозни и обидни постове, уронващи авторитета на уважавани и достойни личности - наистина нямам обяснение !
Изглежда, че когато една от потребителките, които уж случайно обърка темите, е била права, когато ми писа, че никога няма да получи наказание или забележка тук. Пък аз, съвсем наивно не и повярвах, защото мислех, че няма как подобни неща да се случат в обществен форум ! Сбъркала съм явно.

Та, добър да е денят ви, дружки ! Нека и седмицата ви да е успешна и изпълнена със светли мисли и добри дела ! Hug

Скрит текст:

# 633
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Heart EyesЗдравейте милички!
Моля да ме просветлите защо скивам Джемрето на екрана по битивитУ? Mr. Green Mr. Green
Галиба Кузейчика ще почва?

Да се похваля че есенно-оранжево-теменужено и през октомври,и ноември
бях в Саръйер,видях красивата къща от нашия сериал,И от Босфора,с корабче,което ми беше
голяма мечта.Снимаха филм-Бюгюнюн Сарайлъсъ.Даже дебнах там от засада,че влязох в дворчето,
до вратата дето влизаха Несрин,Сюлейман и другите.Ейй,голямо вълнение направих две фотки набързо и после без да искам ги изтрих, още ме е яддд! :cryДизито е на компания Авшар филм,сега
през ноември в хотела гледах епизод номер 2,обаче къщата не беше включена,Аднан бей играе,и
жена му е актрисата дето е Севги във Ашк ве Джеза. Обаче това бяха летни сцени,може би през
септември снимани. По Атв канала го дават.Не знам какъв му е рейтинга,ама заглавието не ми харесва-Двореца на настоящето.Има интрига,ама не е толкова запомнящ се....
А къщата си е прекраснааа,есенно обаятелна,затрогваща,вълшебна.......

Госпожата- Hug Heart Eyes не се ядосвай на писания.И аджеба,кой тоз чиляк дет ще се мери с Киво?
Язе ич билям не съм разбрала. Тюю и да те тормозят на лични,туй пък голяма простотия.
Преди години питали Нешка Робева с какво школата на рускините е по-лоша от тази на Златните момичета.Тя им го рекла- Школа? Ние сме класа!
Те така и с наш левент,той е класа над останалите!
Приятен следобед на всички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 634
Здравейте дружки! Hug
Госпожата  Heart Eyes наистина няма смисъл да се ядосваш ... всичко се връща!
Редеми  newsm10 smile3501 smile3501 smile3501
Хубав ден!  bouquet

# 635
Ей така обичам - да се прибера от работа и да ме посрещне нещо толкова свежо, ведро и усмихнато, като поста на Редемче !  Heart Eyes Hug Heart Eyes Благодаря ти, мила дружке, за топлите, а най- вече - за верните думи, които си споделила с нас !   bouquet
Няма какво да добавя, освен да се съглася с теб - Къванч е класа ! Затова и никога не съм го сравнявала, с когото и да е - просто е несравним !  Heart Eyes Всичко останало, е вятър и мъгла и зависи от културата, възпитанието и още няколко личностни характеристики, които не искам да обсъждам тук, че нито му е мястото, нито времето . Peace
Много ти завиждам, че отново успя да видиш красивата ни къща, в която “живяхме“ цели две години ! Колко сълзи изплакахме по коридорите, колко клюки чухме по кьошетата, колко пъти ни се свиваше под лъжичката, да не би някой да попречи на нашите влюбени ! Славно време беше !  Heart Eyes

Правилно си разбрала - Кузейчика ще си разходи коженото якенце по БТВ-то на културата. Peace Най- вероятно след празниците, защото все още даже и “Очаквайте“ няма, но може и да бъркам. Не знам още колко остава от Фериха, а ми се струва, че през декември ще наблегнат на друг жанр по телевизиите и затова предполагам, че след НГ ще започне излъчването. Peace

Откраднати минути

Скрит текст:
Откраднах си минути тишина.
Без звуците си още по-красива.
Щом мъж обича някоя жена,
той прави всичко, за да е щастлива.

Сега не чувам нищо. Само ти
присъстваш в онемялата ми стая.
В ръцете ми – изчезнала почти –
на тихо те целувам най – накрая.

Попивам всеки полъх на парфюм
и всеки дъх от устните ти меки…
„Обичам те”, изказано на ум,
е истинско „обичам те” за всеки.

Откраднах си минути. Ти и аз.
В мълчание, което обладава.
Не се нуждае любовта от глас.
Достатъчно е да ни притежава.

Добромир Банев[/b][/color]

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 19:33 от gospojata

# 636
  • Варна и...духом на Босфора
http://media.snimka.bg/s1/2871/031986569.jpg?r=0

# 637
# 638
Привет дружки! Hug
Скрит текст:
Енгинките отново ядат г..а на нашето момче  ooooh! не мога да разбера какво толкова ги дразни това, че именно Киво го канят навсякъде за реклами и филми, че макар и "бозав манИкен" и "сладникав бонвиван" Камерън покани именно него, а не Енгин в Америка, Киво се срещна със Скорсезе, Ръсел Кроу  спомена неговото име, когато го попитаха кои турски артисти са му харесали. Сигурно защото не умее да играе  Joy Joy Joy И хем не го харесват, хем само за него сплетничат  newsm78 Аз Енгин не го харесвам / искам да кажа, като визия, не зная добре ли играе, тъй като не ме и вълнува / и не споменавам никога името му в темите, посветени на Къванч ...Сещам се, че съществува, едва когато някоя негова отчаяна фенка вземе да го сравнява с нашето момче ... Ами какво да се прави, не всеки го избират за модел ... трябва да отговаряш на някакви критерии, които техния любимец не притежава  Laughing Леле, ако него го канеха постоянно за реклами, представям си каква еуфория щеше да настъпи ... ама йок! Нека печели във всяка анкета, важното е, че хората искат да гледат реклами с красивия Къванч, на него му имат доверие, него го избраха за техен представител в Уницеф, защо ли  newsm78 Но, ако продължават по този начин, а Мариана се прави на умряла мечка и не ги възпира, ще взема и аз да вляза при тях и ще стане страшно ! Писна ми! Хем си викам да не се ядосвам, ама търпението ми взе да се изчерпва ...Ето, днес писах и на Госпожата  Heart Eyes да не се ядосва, ама като влязох и прочетох, че пак са го яли нашето извънземно ...ядосах се!  Абе да си се любуват там на своя човек, колкото си искат, ама нашето момче да го оставят на мира, че ...не отговарям hahahaЧе даже и кучето на Киво споменават, много са запознати  hahaha и бил на "ти" с медиите  Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 22:26 от queen_fenka

# 639

Фенче,  Heart Eyes
Скрит текст:
 Не мога да разбера как хем не те интересува някой, хем непрекъснато ти е в устата ? Хем твърдиш, че не го гледаш и нямаш представа какви актьорски качества и умения притежава, хем го обявяваш за некадърен манИкен ? Ма, от къде, аджеба , са толкова запознати с творчеството му, че си позволяват и да го оценяват ???
Аз техния черен облак, освен по име и визия, изобщо не го познавам, нямам идея колко добър актьор е и никак даже и не ме интересува . Ако съм си позволила коментар, то е единствено, относно физическите му характеристики, които изобщо не ме впечатляват . Никога не съм го сравнявала, съпоставяла или пък обсъждала като умения и талант . Защото не мога, не съм компететна по въпроса, не съм го гледала, освен тук -там в Пепел от рози . Е, понеже все пак съм го виждала на екран, дава ли ми право това, да го нарека некадърен или бездарен ?! Как бих обосновала твърденията си ? Ето защо ми е странно и смешно, че хора, които хал-хабер си нямат от играта, качествата и таланта на Къванч, си позволяват да го сравняват, оценяват, че даже и да го унизяват с грозни колажи. Колко трябва да си зъл, безсилен и неуверен в твърденията си, че да го правиш ?! Явно много ! Само че, като плюеш по някого, това не прави автоматично твоят фаворит по- добър ! Напротив ! Започвам да си мисля, че щом този актьор провокира у феновете си такава омраза към всички останали колеги, щом ги кара да се чувстват толкова неудовлетворени, че да имат нужда да си доказват с разни анкети, колко е най и по..../ познавачите така казвали hahaha/че единственият начин да изпъкнат неговите качества, е само, сравнявайки го с този или онзи, като непременно колегите трябва да са унизени и охулени,  .....ми не му е никак читава работата ! Преди време Светлето горещо ми препоръча “Ако бях облак“ и понеже уважавам мнението и, мислех да го гледам. Вече съм убедена, че няма да погледна нито един филм с участието на този актьор, благодарение на неговите “верни“ фенове !

Преди време имаше една анкета, вече даже и не помня какъв беше поводът, но Къванч беше единственият и безспорен фаворит, Хел Heart Eyes преведе и заглавието на статията по този повод -
ТУРЦИЯ ИЗБРА КЪВАНЧ ! Аз също !  Peace

А, забравих още един “феномен“ да спомена. По време на излъчването на ЗП, са давали и АБО. Интересното е, че нито в един момент, рейтинга му не е бил и на половина на този на ЗП. Що ли ?!Сигурно, защото е “елитарен“, не е за всеки “разбирач“  Mr. Green

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 23:57 от gospojata

# 640
  • AMS

Привет, дружки!!!

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 23:31 от di...va

# 641
Дива,  Hug привет !   bouquet

Скрит текст:
Рецепта за Подарък

Нещо малко, което да скриеш във шепа,
или тайно да скъташ във някое джобче,
като спомен оставен на топло в сърцето,
и набързо пришито на ризата копче,
нещо толкова малко и толкова нужно,
като сиво врабче посред лютата зима,
като чаша със чай или нежно събуждане,
като болка напомняща, че изобщо ни има...
Нещо някак невидимо, но докрай да се вижда,
като обич изпълваща всяка клетка с живот,
като онзи момент, в който тихо разбираш,
че светът е изцяло роден от любов...
Нещо толкова чисто. Като звездна прашинка,
прелетяла безкрая в най-желания час.
Като дъх, като смях, като танц на снежинки.
Нещо малко, и синьо. Нещо твое ли? Аз.

Мира Дойчинова - irini

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 23:38 от gospojata

# 642
Госпожата   newsm10 newsm51  love001 newsm51
А Кузейчик ще го дават от средата на декември, сега прочетох в Теленовелас  newsm44 newsm44 newsm44
Лека нощ, момичета! Hug

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 23:48 от queen_fenka

# 643

Фенче,  Heart Eyes
Скрит текст:
кутията ти е пълна !

# 644
  • AMS

Момичета, за протокола добавям малко синьо.

Общи условия

Активация на акаунт