Звездни компромати - 187 част

• 48 951
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Sofia
Малко подробности за годежа на Ким.К - Кание е наел цял стадион, за да направи предложението, като е анагажирал оркестър от 50 човека да й направят серенада, след което и дал 15-каратов пръстен, а на екрана е пишело ето това. В момента, в който е казала "Да" отстрани се е появило цялото й семейство.

# 376
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е, ето че и от нашите блестящи умове има по-блестящи hahaha
охх, не мога Joy Joy Joy Joy Joy

# 377
Напоследък забелязвам този жест при доста фолк изпълнителки и разни други кифли. Някаква мода ли е? За мен си е направо подигравка  Sick
Чудно ми е просто защо не си гледат чалгата, а посягат на жест, емблематичен за феновете на рок и метъл музиката.   #Cussing out Много ли е модно да се облечеш като труженичка по магистралата, с силиконови цици и джуки и да показваш "хеви метъл", явно е мноо яко  Rolling Eyes

# 378
  • София
Напоследък забелязвам този жест при доста фолк изпълнителки и разни други кифли. Някаква мода ли е? За мен си е направо подигравка  Sick
Чудно ми е просто защо не си гледат чалгата, а посягат на жест, емблематичен за феновете на рок и метъл музиката.   #Cussing out Много ли е модно да се облечеш като труженичка по магистралата, с силиконови цици и джуки и да показваш "хеви метъл", явно е мноо яко  Rolling Eyes
Ооо, това е вече демоде - новата мода е среден пръст  Crazy

# 379

Знакът се тълкува от фолкаджиите като синоним на "мноо яко" и като такъв се ползва. Мисля, че не влагат друг смисъл.

Тонкабонка,  права си за елитните и красотата bouquet

# 380
  • Пловдив
Ами другата "другарка" к`во е заголила корем кат някоя 18 год. кифла ooooh! Иска и се да е млада...Лигли намерили кой да им угажда...

# 381
Дано по-бързо стане наистина демоде, защото адски ме дразни. За мен това е жест свързан с определен тип музика и светоглед, който е коренно противоположен на фолка и като ги видя разни да го показват направо ми се Sick  Баси гаврата  Tired

# 382
  • Варна

Много харесвам така изглеждащи възрастни дами.
----------------------------------------------------------------------------------

Дъщерята на Искра Радева наистина ли е в мир със себе си?
Не мога да повярвам, че жена, която се харесва в този вид е щастлива и че няма абсолютно нищо, което е скрито някъде много надълбоко, неосъзнато, страшно и опустошаващо.

Тя е събрала в себе си всички модни престъпления, върлуващи в БГ, но в толкова преекспонирана форма, че чак блокирам.

# 383
Момичета и аз оставам с впечатлението че една от потребителките пишейки в тази тема, непрекъснато насочва темата към "вип" особата на НиБо. По принцип нямам против да коментираме който и да е, но нека всичко е с мярка и темата не се превръща в ПР на личности, които буквално ни се натрапват.

набила в очите, не значи, че само аз го коментирам както виждаш! Както на мен някои персони не са ми приятни, така на вас не са приятни те, но аз не мрънкам, че обсъждаме вашите фаворити, а просто прескачам постовете, та дори и 10 страници да се обсъжда.

Оффф...  #Crazy Аз забелязвам същото лансиране на Николета и е и противно и смешно!!

# 384
  • Sofia
Дъщерята на Искра Радева мисля, че е захранена с кичозния стил на майката, към който е добавила съвременните постижения на пластичната хирургия. Няма какво толкова да се чудите, при положение, че от малка е попивала кича на майка си.

# 385
Цветелина Янева винаги ми изглежда много селски, независимо с какви марки е облечена.
+1

# 386
Дъщерята на Искра Радева мисля, че е захранена с кичозния стил на майката, към който е добавила съвременните постижения на пластичната хирургия. Няма какво толкова да се чудите, при положение, че от малка е попивала кича на майка си.

Peace

Шарън Стоун

Ная Ривера

Синди Крофорд с мъжа си

Моли Симс

Ева Мендес

Hollywood Film Awards

Харисън Форд

Джейн Фонда

Джефри Ръш

Анджела Басет

Жули Делпи

Виола Дейвис

Джулиет Луис

Оливия Мън

Октавия Спенсър

Джереми Ренър и Ейми Адамс

Шон Пен

Робърт Дауни Джуниър

# 387
Цветелина Янева винаги ми изглежда много селски, независимо с какви марки е облечена.
+1

+1 Излъчването на някои хора не може да се прикрие и зад най-скъпите и маркови дрехи. Това обяснява какво я е събрало с Пеевски.

# 388
# 389
 Тя се разведе и роди от друг:)

Общи условия

Активация на акаунт