Звездни компромати - 187 част

• 48 943
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • София
  bouquet

# 61
  • София
По ТВ Венета изглежда по - пълна. Мисля, че е заради буйните къдрици, които си слага за предаването и заради гърдите. На живо е фина.

# 62
  • Пловдив
  bouquet

# 63
Тя Венета напоследък я гони манията да се доказва колко е естествена и красива, как й идва отвътре. Очаквайте в следващите предавания Николета да я последва, давайки ни информация колко малко от себе си е коригирала.

# 64
И какво, нямаше ли интервю с Моника?  Joy

# 65
Колко са й големи децата на Тадаръкова? Защото си мисля, че са поотраснали и в такъв случай не трябва ли те да си решат при кого да останат. Абе грозна история, каквато и да е истината, май децата винаги са най-голямата жертва. Да стават свидетели на такива национално ефирни коментари..
Иначе изглежда чудесно, но прилича повече на фолкзвезда, отколкото на сериозен журналист (нали с политическа журналистика се занимаваше?).
Бившата Тадаръкова е над 50год. Имаше един голям син от първи брак и после стана Тадаръкова, децата май в Америка ги ражда...Бащата е казал, че няма да им плаща обучението, ако останат с майка си. Ама като я гледам на какво е заприличала в последните години, може и да е прав човекът

# 66
# 67
  • София
  bouquet засега, защото нямам време :/

Зак празнува рожден ден

Кристина Епългейт и Сади  Heart Eyes

Хайди Клум

Последна редакция: нд, 20 окт 2013, 10:23 от violenzaa

# 68
# 69
  • София
Много е смешен с боядисана коса и прошарена брада.

# 70
  • София-в сърцата на моите деца
Тадаръкова има психически проблеми..Гони я някаква страхова невроза ooooh!

# 71
Тадаръкова/Рудолф не спря да се жалва и да повтаря едно и също. Май за трети път участва в Горещо да ни занимава със семейните си неволи. (Не знам на колко години е, но е симпатична, като изключим перхидролените екстеншъни.)

Те точно като най-много шумяха около развода си, мъжа й Тадаръков ми беше научен ръководител на магистърската теза и председател на комисията. Мислех, че е намразил всичко женско  Crossing Arms и ще ми отреже главата, ама нищо подобно - усмихнат и добронамерен беше към всички. 

# 72
Не мога да повярвам, че тази жена е над 50 години. Вчера изглеждаше доста добре и с около 10 години по-малко. Пластичния и хирург наистина си разбира от работата.

Венета си е хубава, но е злобна, гадна куч.. Това с Яне и жена му беше отвратително. И с този тъп поглед на крава и дълбае, дълбае на хората в душите. Отвращава ме!

# 73
Венета си е хубава, но е злобна, гадна куч.. Това с Яне и жена му беше отвратително. И с този тъп поглед на крава и дълбае, дълбае на хората в душите. Отвращава ме!

Наистина беше мноого грозно. Направо ме беше срам да я слушам. И като ги попита дали бебето е щало да бъде момче или момиче...  Sick

# 74
 Аз да се върна на "Поверително от NL"...По приемливо ми се вижда Азис да взима интервю, все пак беше водещ по някое време, но на сводника да дават ефир...
 Лиляна много смешно говори, чак не я слушам какво казва, а как го казва. И това "знам, че ми завиждате за редукцията на Е в И"  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт