Звездни компромати - 187 част

• 48 808
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Гала, истинското й име е Галя. Че какво й е на нея, че да не изглежда добре. Цял живот манекенка и водеща е работила, при това се възползва активно от всички козметични и медицински процедури.
Много лесно изглежда на чужд гръб, че какво й е. Ама всеки ден да ставаш в 4-5 сутринта, да водиш предаване на живо, без ауто кю, вечер да чакаш сценария за другия ден и да се готвиш до 12-1 през нощта.  Naughty Така, че жената наистина изглежда много добре за годините си.

newsm45

В България има не малко хора, които стават в 4-5 сутринта и махат на тръстиката по цял ден, при това не почиват по най-луксозните курорти на света като нея.
Нищо против, кой както я уреди, но някак си няма на какво да й се възхищавам на Гала, освен това, че животът е я погалил.

# 646
  • Sofia
Ходила съм в предаването на Гала (гост в публиката, преди доста години, нищо особено), трябва да кажа, че всичко изглеждаше доста динамично, напрегнато и уморително, така че евала на Гала, толкова години на екран не е лесно.
Симона ми хареса и на мен, с глупавите изцепки на Майли е нелепо да се сравнява.

# 647
Гала вече си е Гала и по лична карта.

# 648
# 649
  • София
Момичета, предварително се извинявам, ако е дискутирато, но Зара (Биг Брадъровата) знае ли се от кого е бременна?

# 650
Момичета, предварително се извинявам, ако е дискутирато, но Зара (Биг Брадъровата) знае ли се от кого е бременна?
Някакъв женен господин с деца.... Laughing

# 651
  • Sofia
От някакъв женен мафиот, живеещ в Дубай, ето.

Официалните снимки от кръщенето и кралицата с 3 поколения наследници на трона.

# 652
  • Варна
Че какво и е на костюма на Катрин, че чак такова разочарование предизвикал на Острова? Много добре си изглежда според мен, красива и лъчезарна, както винаги. Виж, принца в рокля не мога да го възприема Laughing

# 653
Джонито много кофти зъби има за холивудска звезда.  Thinking Или има страх от зъболекарски стол, или дрогата му е разказала играта.
Май пуши от 12-годишен. Не че не може да си сложи едни зъби, сигурно си е с оригиналните още  Mr. Green

# 654
  • софия
Иван Танев,съпругът на манекенката Цвети Бранкова,от която има три деца.

# 655
  • София
А, благодаря за отговорите!   bouquet
Леко се шокирах, но това все пак е Зара, така, че трябваше по-хладнокръвно да приема новината.  Grinning
Да се разбира ли обаче, че този господин вече е с нея, а не с жена си или така, между другото, я опрашил?

# 656
Живее със Зара в Дубай, жена му си е тук.

# 657
  • София
Мерси!   bouquet
Знае си интереса Зарчето.  Wink

# 658
  • In The Middle Of Nowhere
И аз доколкото разбрах се укрива в Дубай и тя е с него/Зара/. Е може ли толкова да няма вкус и късмет тоя човек, че от всички жени, които могат да му бъдат любовници да избере най-пропадналата/хейт съм, признавам/. А тук е с жена си - http://www.emaxpress.com/servephoto/4163/2, за  нея не знаех, че е собственичката на модната марка "Зебра".

# 659
  • Пловдив

Официалните снимки

Много ми харесва тази снимка, Кейт направо грее  Heart Eyes чак и мен ме заразиха  Hug

Общи условия

Активация на акаунт