Звездни компромати - 187 част

• 48 796
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • София
И аз доколкото разбрах се укрива в Дубай и тя е с него/Зара/.
Явно не е, понеже наша съфорумка я е видяла. Коментираше се, че лицето й приличало на египетска мумия от пластики.  Rolling Eyes

# 661
# 662
В темата 'Кого видях' някой писа вчера, че е видял Зара в София, явно не се укрива в Дубай, само не разбрах бременна ли е била, май не е била в напреднала бременност, както пише в статията или поне така схванах от тази тема.

# 663
# 664
  • In The Middle Of Nowhere
Ами аз с такова впечатление останах от писанията за Зара, но щом казвате явно не е в Дубай, а накрая може даже и да се окаже небременна  Thinking Rolling Eyes

# 665
  • София
Ами аз с такова впечатление останах от писанията за Зара, но щом казвате явно не е в Дубай, а накрая може даже и да се окаже небременна  Thinking Rolling Eyes
В другата тема мацката казва, че Зара е била с корем, така че поне това е вярно. Също така било потвърдено при Мая и Жени по Тв 7.  Peace

# 666
Толкова са ми симпатични като семейство и с това сладко дете -
дано да не е истина .

# 667
  • Sofia
За съжаление е потвърдено официално и от двамата  Sad

# 668
  • In The Middle Of Nowhere
В другата тема мацката казва, че Зара е била с корем, така че поне това е вярно. Също така било потвърдено при Мая и Жени по Тв 7.  Peace

ок  Peace само, че малко трудно си я представям Зара улегнала с дете на ръце  Grinning, но може и да ни изненада.

# 669
# 670

Официалните снимки

Много ми харесва тази снимка, Кейт направо грее  Heart Eyes чак и мен ме заразиха  Hug

Дъщеря ми се шокира как може принца да е сниман по нощница.
 Joy

# 671
И Кейт и Уилям са синеоки, а засега бебока са му сякаш по-тъмни очите.

# 672
# 673
 Само за сравнение с Глория и дъщеря- Цеца и дъщеря (нали Глория все я копира, ама явно за дъщерите не се отнася, много хубаво и премерено момиче)

# 674
  • София
Само за сравнение с Глория и дъщеря- Цеца и дъщеря (нали Глория все я копира, ама явно за дъщерите не се отнася, много хубаво и премерено момиче)
Много хубаво девойче! И синът й е чаровник.
Сравнение не може да става между двете момичета.

Общи условия

Активация на акаунт