Звездни компромати - 187 част

• 48 800
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Само за сравнение с Глория и дъщеря- Цеца и дъщеря (нали Глория все я копира, ама явно за дъщерите не се отнася, много хубаво и премерено момиче)

Точно от вчера новина, нали за тази Цеца става дума? Wink

http://www.blitz.bg/news/article/229519

# 676
Чак пък гола...С къси панталонки е, но физиономиите са й същите като на Симона - кифленски.

# 677
 Е, не Joy
Какво им става на тези момичета, ужас!

# 678
Аз не видях да е гола, видях снимка по бански и снимка с къси панталонки и пуловер...  newsm78 а физиономиите според мен са си чисто на шега, ако съдим и по погледа, който вкарва  Wink

# 679
Май излиза, че няма значение от къде са и на кого са деца, днешните тийнейджъри са еднакви - и с физиономии, и с кифленски снимки, и т.н.  Grinning

# 680
И Кейт и Уилям са синеоки, а засега бебока са му сякаш по-тъмни очите.
Което чисто биологически НЕ Е възможно при двама синеоки родители да има дете с кафяви очи.

# 681
Което чисто биологически НЕ Е възможно при двама синеоки родители да има дете с кафяви очи.
Родителите ми и двамата са синеоки. Аз съм със зелени очи Grinning

# 682

Е, хайде сега, има някакъв процент (или по-малко беше от процент) изключение  Mr. Green

# 683
разбира се, че е възможно Peace

# 684
Родителите ми и двамата са синеоки. Аз съм със зелени очи Grinning
Нашисала съм май кафяви!
 Или греша?
И да двама синеоки, са само рецесивни алели  Wink

Габриела, разбира се, че не е възможно. ГЕнетика, какво да се прави.

Ако и двамата родители са със сини очи т.е. имат 4 рецесивни алела ( синият цвят е рецесивен алел) , следователно е невъзможно детето да е със кафеви очи ( кафевият цвят тук се явява доминантен алел) , а задължително със сини.  При двама родители с кафяви очи е възможно да имат дете със сини очи.

# 685
разбира се, че е възможно Peace

Извън малък процент изключения е възможно ако се окаже, че "съседът" е със сини очи.

# 686
  • София
Както и чисто биологически има примери за много изключения.  Peace

# 687
Ах, тази палава Кейт... newsm50 Тя май е зеленоока...  Thinking

# 688
# 689
  • където ми харесва
Извинявайте много, но това дете не е с кафяви очи! Много са му мътни още! Понеже всички сте майки, хайде замислете се, кога точно се избистри съвсем цвета на очите на вашите деца! Аз съм с кафяви очи, мъжа ми също. Родих дете със синьо-зеленикави очи, които след втората му година станаха като моите.

Общи условия

Активация на акаунт