Звездни компромати - 187 част

• 48 791
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Може и аз да не довиждам, но като за тримесечно са му доста мътни, вече трябва да са избистрени, очаквах да е много синеок бебок, но може да са по сиво сини - времето ще покаже.

# 691
 Сини+сини очи НЕ могат да дадат кафяви Peace

# 692
Преди време попаднах на тема на генетици и спореха и един разказваше как точно за това бил скъсан, на този въпрос, че принципно могло, но така го обясни, че аз нищичко не разбрах Embarassed С две думи в изключително редки случаи било възможно, иначе до този момент и аз знаех, че при светлооки родители друг вариант няма.

# 693
# 694
  • Варна
Да, но зелени+сини могат Simple Smile Да не говорим, че на принца е много рано да се каже какви ще бъдат очите, може би ще станат зелени, пъстри, сиви и т.н., а не кафяви.

# 695
# 696
  • Bayern
"Michael Jackson Tribute"   след 4 минута е интересно,струва си да се види...

# 697
Хихихи много е яко!

# 698
  • София
Съвсем не  Peace
Генът на кафявите очи е доминантен, така че има нужда само от един ген, за да бъде бебето с кафяви очи.
Генът на зелените очи е също доминантен над този на сините, но е по-слаб от този на кафявите.
В случая е достатъчна една кафявоока баба или дядо

# 699
  • ...на безопасно
Съвсем не  Peace
Генът на кафявите очи е доминантен, така че има нужда само от един ген, за да бъде бебето с кафяви очи.
Генът на зелените очи е също доминантен над този на сините, но е по-слаб от този на кафявите.
В случая е достатъчна една кафявоока баба или дядо

И този доминантен бебето ще го вземе от единият си родител, който няма как да е със сини очи.
Вярно е :
сини+сини дават на почти 100% сини очи.
http://www.lady-bg.com/2012/01/na-kogo-shte-prilicha-deteto-vi.html

# 700
Генетика не сте ли учили, момичета Crossing Arms

# 701
е учили сме ама как да се помнят такива неща Joy

# 702
 Аз съм запомнила тези часове, за да разсея съмненията ми, че сме осиновени със сестра ми, светлооки и двете с тъмнооки родители Mr. Green Но сега се замислих, че то важи само за сини очи, а моите са сивкаво-сини и сигурно напразно чакам светлоокия принц, който да ми направи 100% светлооки деца Mr. Green

# 703
  • София
Е, в тази тема само генетика не бяхме писали?! Shocked Laughing
Да ви кажа - теоретично е така - сини+сини = сини, но има процент мутация на гените, в такива случаи са възможни кафявите очи.
Съпругът ми е с кафяви очи, при родители със сини Peace съмнения относно бащата нямам Naughty
Бебето на Уилям и Кейт е много малко и с много неопределен цвят, твърде рано е да се гледа цвета ooooh!
Моите очи са с много неопределен цвят и в зависимост от светлината, настроението (да.... Twisted Evil) и заобикалящите цветове изглеждат различно! А при снимки - да не говорим - от тъмно сини до змийско зелени Crazy Flutter

# 704

Общи условия

Активация на акаунт