Звездни компромати - 187 част

• 49 845
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Те са много здрави, но са грозни. Жена с претенции за класа и стил като нея не би трябвало да си прави такива кичозни нокти.  ooooh!

# 151
И Николетка със снимка,  явно подарък за гостите http://instagram.com/p/fsbKuxP6zk/

# 152
Аз като съм била с ноктопластика и то не такава, а съвсем нормални си бях направила ноктите, едвам се закопчавах и на най-малкия ръб ги пазех да не се закачат. Та накрая в асансьора, при натискане на бутона, загубих един нокът. Общо взето разбрах, че не съм за такива нокти.  Mr. Green
Доколкото помня,първа с такава заострена форма се появяваше Риана. Rolling Eyes

# 153
При нея изобщо не се вързват претенциите с положението, за което претендира.
Коя е тая фирма, дето ще я наеме за "управител" и тя няма да има нито един пълен работен месец? От началото на годината до сега тя е все някъде- по почивки, по екскурзии, до Русия- почти всеки месец. Да не говорим, че всяка седмица има тв участия в халтурни предавания.
Да си признае, че мъжът й я издържа и толкова, какво само се прави на това, което всички виждат, че не е.  

# 154
Аз съм с ноктопластика от 4г и въртя домакинството без проблем. Понякога пера и на ръка.
Единствено при секс може да има одраскано...  Wink

# 155
аз не мисля,че Тоца и мъжът ѝ имат такъв проблем Simple Smile

# 156
Може пък мъжлето точно това да му влияе, та затова Тоци да се стреми да поддържа такъв образ  Grinning

# 157
Представям си ги- Тоца с високи черни чизми и камшик в ръка, а русначето на колене и с каишка с шипове на врата  Joy Joy Joy
Гледах му фейсбука на него- преди няколко години хич не е бил лош..  Crazy Сегашната ми прическа е като на овчар... ooooh!

# 158
Аз мисля, че всичко беше ПР. Предполагам, че самата Ниолета е платила на жълтите да пишат за Валери и Моника. И понеже втората е глупава и мрази Николета, не избяга с 200 от клюката, а реши да дразни Николета- и се навря между шамарите. После като осъзна схемата, отиде да реве при Венера, че с интригите си Валери и Николета  са я изкарали последния парцал...  Peace
  Simple Smile Не е пиар, разделени са. И...не подценявай така Нилото -да плати на някого, за да й покаже рогата.

# 159

Иначе от вчера има 4 статии на стената й във ФБ за кръглата й къща, отвътре и отвън. Предпоагам, че тя или някой от екипа й, чете темата  Grinning

Какъв екип  Joy
Личи си от всякъде, че тя си пише сама в профила. Изказът си е изцяло неин. И става смешна като започне да пише за себе си в трето лице  hahaha
Много е нелепо поведението й.

# 160
Аз мисля, че всичко беше ПР. Предполагам, че самата Ниолета е платила на жълтите да пишат за Валери и Моника. И понеже втората е глупава и мрази Николета, не избяга с 200 от клюката, а реши да дразни Николета- и се навря между шамарите. После като осъзна схемата, отиде да реве при Венера, че с интригите си Валери и Николета  са я изкарали последния парцал...  Peace
  Simple Smile Не е пиар, разделени са. И...не подценявай така Нилото -да плати на някого, за да й покаже рогата.

И аз мисля, че не беше ПР. Просто тия двамата са прекалено еднакви, за да мелят заедно брашно.
Николета е прекалено ревнива, за да намесва дори и за ПР друга кифла.

# 161
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Подкрепям !
Спрете да спамите темата с никому неизвестни хора ЯП един мутра друг танцьорка
Нямаш шанс, глас в пустиня си Joy

Аз продължавам да спамя свръхзвездната дискусия с незначителни хорица и котките им Mr. Green
Фреди Меркюри

Кейт Бекинсейл

Никол Ричи

Джон Ленън

Пол Маккартни

Елизабет Тейлър

Свършиха ми снимките, но ще намеря и с кучета Twisted Evil.

# 162
Подкрепям !

че Николета и Валери с какво бяха толкова звездни, че дори цяла тема им беше посветена  Thinking

# 163
Може пък мъжле то точно това да му влияе, та затова Тоци да се стреми да поддържа такъв образ  Grinning
Даа, той пък изглежда като един секс терминатор...Мани, мани...

# 164
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Подкрепям !

че Николета и Валери с какво бяха толкова звездни, че дори цяла тема им беше посветена  Thinking
Ами посветете и на тия, нужно ли е да пълните тази? Последните 5 страници на миналата тема и 11 от тази са само Петко и Яна и кичозната им сватба, с тук таме проблясъци Венета срещу Парцалета. Егати досадата Tired

Общи условия

Активация на акаунт