Звездни компромати - 187 част

• 48 987
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не разбирам защо се правите на чукнати Laughing. В настоящата тема освен за Янче и Петко за друго не се говори. В предната- Венетка и Николета. Не е проблемът в това, че са български клявки, а че обсебват пространството- ако седнем тук 4 фенки да си говорим за луничките на Джулиан Мур 20 страници, вие също ще писнете, нали? Или да ползвам на анонимната цветущия език- квикнете Sick.

Сравнения с темите в КиТ- ахахххаххаххахха Joy. Ми като е така, дай да пусна снимка на Патрик Демпси и да тръгна да анализирам новия епизод на "Анатомията на Грей" Mr. Green.

И много ми е интересно как сте оформили статистиката кой колко писал в темата на Николета- да не сте броили мнения? Не ви завиждам тогава- да изровите бройка покрай излиянията на анонимните колко е прелестна Алисън и колко тъпи грозни лели останалите Laughing.

Вижте кой щял да се жени Grinning

# 346
# 347
# 348
  • софия
Елена Станулова защо така се е обезобразила Shocked, беше хубаво момиче.

# 349
Joy, не съм ти ги броила. Просто  човек, който казва, че не се интересува от въпросните персони не публикува мнение през 2-3 поста. Започваш да се държиш като МГМ, разпоредител на темата. Който преценява, че в темата има информация, неотговаряща на заглавието, да информира модератор и толкова, аман значи.
стара снимка на Андреа, Галена и тази превъзбудената май е Преслава

# 350
Ето това е компромат!
Как може такава красавица да се прецака.
Мъжете дали сега я харесват?

# 351
Също така има и теми за мъжете, които харесваме, за британски и американски актьори. И повечето снимки са за там. Нашите звезди  с изцепките им са точно за тук.

newsm10

# 352
Цветелина Янева винаги ми изглежда много селски, независимо с какви марки е облечена.

# 353
Joy, не съм ти ги броила. Просто  човек, който казва, че не се интересува от въпросните персони не публикува мнение през 2-3 поста. Започваш да се държиш като МГМ, разпоредител на темата. Който преценява, че в темата има информация, неотговаряща на заглавието, да информира модератор и толкова, аман значи.
стара снимка на Андреа, Галена и тази превъзбудената май е Преслава

Абсолютно! Ужасно много ми писна от Joy и непрекъснатите й претенции, какво, къде и по колко да се пише всеки път. Аман. Хубавото е, че прескачам мненията й, лошото е, че въпреки това попадам на тях постоянно. Tired

# 354
# 355
Също така има и теми за мъжете, които харесваме, за британски и американски актьори. И повечето снимки са за там. Нашите звезди  с изцепките им са точно за тук.

newsm10

Ами, да, за тук са им изцепките. Но ако изобщо ги има са изгубени измежду десетки страници с -Ау, каква натрапница, тази колко е грозна, некадърна, проста и т.н. , последвани от още толкова с чудене кой ли пък им гледа предаването на тези? И така до следващото предаване....

# 356
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Инфантилна, не ме карай да се смея. Това, че съм казала на глас това, което две трети от момичетата тук премълчават, за да не скачате на нож, не ме прави чак пък толкова черна и зла.
Относно колко точно съм писала в темата за Николета- позволи ми да знам по-добре от теб Laughing.

Я да питам- на Джаред Лето групата съществува ли още? Нещо не съм ги чувала напоследък.

# 357
Съществуват си 30STM joy_r, направиха нов албум тази година и музикалните телевизии въртят често техните клипове, почти непрестанно са на турне, дано не спират Simple Smile
Я да кажат клюкарките като сме в компроматната тема, дали има нещо между Джаред и Тери Ричардсън?

Иначе това ми е любима компроматна снимка, още повече, че въобще не харесвам Скарлет  Mr. Green

# 358
 Той телефона ли си гледа, докато се целуват  Shocked

# 359
Групата на Лето съществува "30 секунди до луната"мисля че се казваше
върти се един много хубав техен клип по муз.телевизии

Общи условия

Активация на акаунт