Звездни компромати - 187 част

• 48 888
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Не е сигурно, че това е Михайлов. Едва ли само той има тениска на Филип Плейн. Съмнявам се Николета да изпадне чак толкова.

Съмнявам се, че Николай ще изпадне чак толкова.  Joy

Ако някой изнамери друга снимка в близък план на пръстите на Михайлов ще се знае по-точно, сравнявайки формата на пръстите му и формата на нокътните плочки.

Аз започвам да се замислям дали не е просто някоя картинка от нета, която Николета е качила с цел сензация. На 4 пръст се показва нещо като татус, а Николета там май няма  Grinning

# 481
Не е сигурно, че това е Михайлов. Едва ли само той има тениска на Филип Плейн. Съмнявам се Николета да изпадне чак толкова.

Съмнявам се, че Николай ще изпадне чак толкова.  Joy

Ако някой изнамери друга снимка в близък план на пръстите на Михайлов ще се знае по-точно, сравнявайки формата на пръстите му и формата на нокътните плочки.

Аз започвам да се замислям дали не е просто някоя картинка от нета, която Николета е качила с цел сензация. На 4 пръст се показва нещо като татус, а Николета там май няма  Grinning

Жалко, че пръстите не са обърнати, та да могат да се сравнят пръстовите отпечатъци  Mr. Green.

# 482
# 483
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

OMG...Майлито не е оплезена  Shocked

# 484
# 485
Дъщерята на Ивайла Бакалова все повече започва да прилича на Илия Павлов.

А големият син на Кали вече поразително прилича на Г. Илиев, макар тя да отрича генетична връзка м/у двамата.
Лично познавам бащата на най-големия син на Кали, не е Г. Илиев и това е 100% сигурно.

# 486
  • Варна
Жълто да е, папагал да е!
За който не иска да вижда НиЛо, тя е на снимката.

Скрит текст:

Още няколко папагалки, твърде непознати за мен.
Скрит текст:

# 487
# 488
Жълто да е, папагал да е!
За който не иска да вижда НиЛо, тя е на снимката.

Скрит текст:

Още няколко папагалки, твърде непознати за мен.
Скрит текст:

Извинявай, не го казвам с цел да се заяждам, но какво общо има камуфлажа с папагалите?  newsm78

# 489
  • Варна
Не става въпрос за камуфлажът, сам по себе си, а за целия ансанбъл от главата до петите, барабар с муцката и чантата.

И за да не оставям грешно впечатление, нямам нищо против този десен.

# 490
Какво стана с Мис Свят, наистина ли я детронираха и коя зае мястото и?

# 491
  • София
Извинявай, не го казвам с цел да се заяждам, но какво общо има камуфлажа с папагалите?  newsm78
Цялостната визия на мацката не говори като да е тръгнала на военна мисия в Афганистан.  Peace

# 492
Какво стана с Мис Свят, наистина ли я детронираха и коя зае мястото и?
Останах с впечатлението, че французойката зае мястото и, но може и да греша.

# 493
Пу,чак на тази страница ви на Confusedйдох

# 494

Общи условия

Активация на акаунт