Звездни компромати - 187 част

• 48 863
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Не е сигурно, че това е Михайлов. Едва ли само той има тениска на Филип Плейн. Съмнявам се Николета да изпадне чак толкова.

Съмнявам се, че Николай ще изпадне чак толкова.  Joy

# 466
Убедена съм,че и двамата биха изпаднали,ако вече не са го направили.

# 467
Никой с минимални познания по право не би допуснал гафа на Венета.

Никой с елементарна обща култура не би допуснал гафа Peace Не е нужно да си юрист за да знаеш, че лични данни в нета не се пляскат ей така Mr. Green

# 468
Тя сигурно си мисли, че да публикуваш нечие чуждо ЕГН е като да публикува кюфтаците дето ги нагъва на обяд! Whistling
Не, просто е завършила право, но не познава законите. Освен това пише доста неграмотно за човек, завършил две висши образования.

# 469
Дори ако сложат "бииип" навсякъде в интервюто на Моника вместо "Валери", пак всички ще знаят за кого става въпрос, така че не знам на какво се надява горкия Mr. Green
При съдебни дела от Нова телевизия се правят на ударени и твърдят, че не пазят запис от предаванията. Автентичността на видеозаписи от vbox и youtube май трябва да се доказва с експертизи и т.н. Дълга и широка! Не съм завършила право като Венета и не съм наясно.  Joy Така че Валери трудно ще докаже без видеозапис от предаването в съда, че съществува такова.

# 470
# 471

При съдебни дела от Нова телевизия се правят на ударени и твърдят, че не пазят запис от предаванията.

Телевизията е длъжна да прави записи и да ги пази минимум 3месеца.

# 472

При съдебни дела от Нова телевизия се правят на ударени и твърдят, че не пазят запис от предаванията.

Телевизията е длъжна да прави записи и да ги пази минимум 3месеца.
Ставаше въпрос за повече от 3 месеца...Както и да е.  Simple Smile

# 473
Според мен, всичко е само за рейтинга на Венета, усети тя, че вече го дели и сега се чуди какво да направи, няма да се учудя, ако въпросното интервю всъщност съдържа информацията "С Валери никога не съм имала общо, ползваха ме за рейтинг" и до там да се приключи с темата  Grinning

# 474
А аз дори допускам, че наистина с Моника нищо не е имало.

# 475
  • София
Според мен, всичко е само за рейтинга на Венета, усети тя, че вече го дели и сега се чуди какво да направи, няма да се учудя, ако въпросното интервю всъщност съдържа информацията "С Валери никога не съм имала общо, ползваха ме за рейтинг" и до там да се приключи с темата  Grinning
И аз така мисля,но пък от друга страна защо е това писмо от Валери.Ако няма какво да крие за какво го е изпратил

# 476
  • София
 Rolling Eyes Писмото на Божинов е пълен смях, не знам кой нотариус е заверил такава глупост, както и защо има нужда да се заверява? Rolling Eyes
Елементарно е - всички ВИП не подлежат на закрила по цитираният член от Конституцията! За тях прагът на защита е много по-нисък, отколкото на обикновените хора Peace
Когато става дума за клевета, уронване на името - може да си търси правата по съдебен ред, въпреки, че много трудно се доказва.
Така, че, ако Валери иска да се защити - да го направи след излъчването на предаването.
По отношение на ЕГН-то - пак не е толкова семпло. Peace

# 477
Но в Максим Моника е казала: Да, имали са афера, но нищо сериозно не е последвало.
Ето статията

# 478
  • Варна
Не е сигурно, че това е Михайлов. Едва ли само той има тениска на Филип Плейн. Съмнявам се Николета да изпадне чак толкова.

Съмнявам се, че Николай ще изпадне чак толкова.  Joy

Ако някой изнамери друга снимка в близък план на пръстите на Михайлов ще се знае по-точно, сравнявайки формата на пръстите му и формата на нокътните плочки.

# 479
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Rolling Eyes Писмото на Божинов е пълен смях, не знам кой нотариус е заверил такава глупост, както и защо има нужда да се заверява? Rolling Eyes
Елементарно е - всички ВИП не подлежат на закрила по цитираният член от Конституцията! За тях прагът на защита е много по-нисък, отколкото на обикновените хора Peace
Когато става дума за клевета, уронване на името - може да си търси правата по съдебен ред, въпреки, че много трудно се доказва.
Така, че, ако Валери иска да се защити - да го направи след излъчването на предаването.
По отношение на ЕГН-то - пак не е толкова семпло. Peace

Ох най-накрая някой да напише нещо смислено...

И бтв... значи може някой постоянно да развява личния си живот "като прани гащи" пред хората, ама като стане дума за друго и веднага да търсим "закрила" от закона...
И какво като я съди...Ще изтъпанят Моника като свидетел, а Валерката ще лъжесвидетелства в съда ли...Тоя номер пред Нилото може да минава,ама в съда...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт