Звездни компромати - 187 част

• 48 852
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
И пак да кажа...Лео не ги свали тези гуменкоподобни обущета  Laughing

# 541
Не съм юрист - да се изразя правилно и точно, но зная, че и тук има/ше помилвания от страна на вице-президента - преди настоящия - предполагам винаги е имало, но тогава се разшумя  Peace

Да, но мисля, че го правят след като даден престъпник е излежал една голяма част от наказанието си. Освен това дълбоко се съмнявам, че някъде в цивилизования свят, а и тук, помилват наркотрафиканти.
2 излежани години от 9-годишна присъда хич не са "една голяма част от наказанието".  Simple Smile Много ясно, че е направена сделка. Въпрос на време е да разберем срещу кого е свидетелствал.

Принц Джордж...с рокля:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151708133905843&se … ype=3&theater

# 542
Въпрос на време е да разберем срещу кого е свидетелствал.

Joy
много филми гледаш , с/у никого не е свидетелствал , българското е заговорило у Дилма : )))
иначе се знае за кого у нас е работил ; )

# 543
Въпрос на време е да разберем срещу кого е свидетелствал.

Joy
много филми гледаш , с/у никого не е свидетелствал , българското е заговорило у Дилма : )))
иначе се знае за кого у нас е работил ; )

Дилма Русев е президент от 3 години. Как пък чак сега е проговорило у нея българското?!

# 544
Джейми Кинг кога роди,кога стана като фиданка.
Браво!

Гледам Фърги вързала грънч-риза върху спортния екип.
Навярно да си скрие дупето.
Ким.К. и нея така съм я виждала.

# 545
Дилма Русев е президент от 3 години. Как пък чак сега е проговорило у нея българското?!

малко време да мине , от хорски срам ,
мисля си , че и той е кихнал нещо , не може да е просто така ...

# 546
  • Бургас
Не съм юрист - да се изразя правилно и точно, но зная, че и тук има/ше помилвания от страна на вице-президента - преди настоящия - предполагам винаги е имало, но тогава се разшумя  Peace

Да, но мисля, че го правят след като даден престъпник е излежал една голяма част от наказанието си. Освен това дълбоко се съмнявам, че някъде в цивилизования свят, а и тук, помилват наркотрафиканти.
2 излежани години от 9-годишна присъда хич не са "една голяма част от наказанието".  Simple Smile Много ясно, че е направена сделка. Въпрос на време е да разберем срещу кого е свидетелствал.

Към тези две години може да се прибавя и времето, през което е лежал в ареста до постановяването на присъдата. Така може да се окаже, че е излежал 1/3 от присъдата си. Не знам какви са законите в Бразилия.
Може и да е бил помилван от Дилма Русев, но да не искат да се шуми, за да не става скандал, че е помилвала наркотрафикант, само защото е с нейните български корени и е известен спортист с големи постижения в страната си. В тази теза аз лично се съмнявам.
Може и да е съдействал на органите за залавянето на баш тарторите.
Може да са възобновили делото и да са установили, че е невинен.
Много са възможностите. Рано или късно ще стане ясно.

# 547
Дилма е точно толкова българка, колкото аз съм марсианка. През (цензура) ѝ е за България, българския корен или български шампион.
В тези среди управляват парите и властта. Само те са освободили Боевски.  Wink
Или Боевски е издал някой и е направил сделка, или подземни босове за натиснали някого, или вратички в закона... варианти много...

# 548
Дилма е точно толкова българка, колкото аз съм марсианка. През (цензура) ѝ е за България, българския корен или български шампион.
В тези среди управляват парите и властта. Само те са освободили Боевски.  Wink
Или Боевски е издал някой и е направил сделка, или подземни босове за натиснали някого, или вратички в закона... варианти много...
Или са го освободили предсрочно,защото е садил теменужки в двора на затвора Whistling. Да не видят нещо от нас тези бразилци. Crossing Arms

# 549
все пак дойде жената у нас , в родния край на дядо й ли беше , също ,
извън европейците харесват Европа и тя харесва европейското у себе си ...

тия работи за сделка или каквото и да било там или пък босовете натиснали някого , не са верни със сигурност , моля ви се , точно сега и такава тема има , казва се '' то не е като във филмите .. ''...

# 550
  • София
Момичета, има отделна тема за Боевски.  Wink

# 551
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мамето нали пусна тема за трафиканта? Отивам да изразя възмущението си там, помилван бил Sick

# 552
  • София
мария е при гала с новата си прическа. от двете страни е обръсната, не ми харесва определелно.
но иначе пак се е барнала с гердан шанел. гала й се подмаза качествено колко е прекрасна с тази бръсната глава. на мен ми прилича на сирийско бежанче.

# 553
И гост в" На кафе" е ................................ М А Р И Я

# 554
Гала напоследък е доста примитивна в избора си на гости.  Tired Изключвам д-р Папазова, на която любимата й тема е за чревната флора. Вероятно и на Гала... Joy

Общи условия

Активация на акаунт