Звездни компромати - 187 част

• 48 790
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
# 706
  • София
Извинявайте много, но това дете не е с кафяви очи! Много са му мътни още! Понеже всички сте майки, хайде замислете се, кога точно се избистри съвсем цвета на очите на вашите деца! Аз съм с кафяви очи, мъжа ми също. Родих дете със синьо-зеленикави очи, които след втората му година станаха като моите.

И на двете ми деца очите се избистриха в синьо още на третият месец,до ден днешен са такива (вече са големи за промяна в цвета  Laughing)!Аз съм с кафяви очи, а мъжа ми със зелени  Simple Smile

# 707
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Матю много приятно е загладил косъма, харесва ми отново Sunglasses.

Произходът на кралското бебе ли нищим сега? Не е ли по-добре да почакаме да видим дали ще му останат сини очите Mr. Green? Пък след това да го нищим в нарочната тема, заедно с евентуална кралска незакороденост, каквато някои подозирате hahaha.

# 708
Аз не видях да е гола, видях снимка по бански и снимка с къси панталонки и пуловер...  newsm78 а физиономиите според мен са си чисто на шега, ако съдим и по погледа, който вкарва  Wink

Да, и според мен иронизира кифлиджийниците, които никнат като гъби.  Confused

# 709
  • София
Да, и според мен иронизира кифлиджийниците, които никнат като гъби.  Confused
Peace
То си личи с просто око, че момичето е направило на майтап тези физиономии.

# 710
# 711
# 712
Мария е отвратителна с бръснатата глава. Много ми е интересно като и омръзне другата седмица какво ще направи, за да си я оправи.

# 713
Перука,екстеншъни Mr. Green

# 714
Е на какво ще закачи там екстеншъни? Перука да носи, да носи, колко да носи?! При тази дълга коса, бръснатото ще расте години, ако не се подстриже въобще късо.

# 715
Тя редовно е с екстеншъни. На мен друго ми е интересно, без да съм запозната с "творчеството" и. Тя отказва участия, защото оня Убавец, който я спонсорира не и позволява. Затова набляга на фотосесиите. Да не е решила да се преквалифицира от певачка в модел hahaha hahaha

# 716
За мен тя просто е едно селско момиче, изведнъж сдобило се с повечко пари и се старае всеки да разбере за това. Не е нормално да се снимаш с всичките си нови дрехи.

# 717
Мария е като фейсбук кифлите,които живеят,за да се показват.Само,че те се снимат сами,а нея професионален фотограф.

# 718
Сини+сини очи НЕ могат да дадат кафяви Peace
Може, баба и дядо са със стъклено сини, а майка е с кафяви. Е има някакви миниатюрни зелени точици вътре и малко червено  Laughing

И според мен дъжерята на Цеца осмива "кифлите" .

# 719
 Значи и генетиката не е точна наука, така ли Cry

Общи условия

Активация на акаунт