Звездни компромати - 187 част

• 48 785
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Уф тая Мария с тая уста гадост, прилича на задник..................

# 721
Значи и генетиката не е точна наука, така ли Cry

Да го приемаме от хубавата страна, все пак.

Значи мога да кръшкам с тъмнооки, така излиза. smile3508

# 722
 Синеока ли си Mr. Green
Във всички eye colour калкулатори в нета също дава сини+сини само сини. В задачите, които сме решавали също. Егати, убихте всичките ми надежди.

# 723
Уф тая Мария с тая уста гадост, прилича на задник..................
По скоро на предник! Whistling

# 724
Денси,това е мнооого добро,много! Peace Peace Peace

# 725
  • ...на безопасно
Синеока ли си Mr. Green
Във всички eye colour калкулатори в нета също дава сини+сини само сини. В задачите, които сме решавали също. Егати, убихте всичките ми надежди.

....така е, абсолютно рецесивно унаслядяване, споко....

# 726
Дъщерята на Цеца:
Заедно с брат си
И пак тя
С Цеца и брат си
И пак
Последна

Много е хубаво момичето, но си е типична тийнейджърка на днешното време - с грим и физиономии, точно както и българските момичета. Аз не виждам разлика.
П.П. Момичето е родено 1998г., което значи, че е на 15. А пък гримът й хич не е лек на някои снимки.
ПП.П. Анастасия
Симона

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 21:24 от tooclose

# 727
Заподозряната за раздялата на Орландо и Миранда...

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/10/25/article-2476818-18FAB5 … 78-26_634x683.jpg

още една снимка, хубаво момиче....

Медиите ровят отчаяно.

Не виждам разлика между цецощерката и глориощерката, че да определя кой на шега се прави на кифла, докато се прави на кифла...

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 21:34 от негативна

# 728
Това не е ли актрисата, с която си партнира в постановката "Ромео и Жулиета"?Много странно,винаги съм мислела,че си пада по сладникави красавици. Thinking

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 21:40 от ТЯ

# 729
Да, тя е... Засега няма потвърждение. В интервютата си доста се обяснявал за нея и как като се целували в постановката не му се разделяло... ще видим.

Джони Деп е с Амбър  рус и поспаружен Mr. Green  мдам

# 730
Направо му изсмуква живеца  hahaha

# 731

Изобщо не ми харесва, дано не е оставил Миранда заради това твърде обикновено девойче  Rolling Eyes

Май наистна са се разделили, според статии в немската преса е имало официално изявление  Crossing Arms

# 732
А с Ванеса какво се случва ?Няма ли си и тя някоя нова сърдечна тръпка?

# 733
Барбито ще му разкаже играта на Джони. Сякаш смуче не само банковата му сметка, но и живеца в него. Sad
Ма като им е толкова акъла да се хващат с девойчета на възрастта на дъщерите им......
Ванеса е сама, може да има някой колкото за единия секс, но няма сериозна връзка в момента.

# 734
И на мен новата на Орландо не ми харесва, въобще не може да се сравнява с лъчезарната Миранда

Общи условия

Активация на акаунт