Отговори
# 195
  • София
Ха-ха-ха,вие много хубаво ми благодарите,ама ей сега проверих и от едното място са изтрили серията,търсих и в тубата,но няма нищо.Другият линк е за АСИ,пък аз нямам регистрация там.
Та изложих се,пратих ви за зелен хайвер,но преди два дни гледах точно този епизод Crazy
Бибони,дека се губиш Hug?

# 196
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Момичета не знам защо имате проблем със слънцата, да и при мен първоначално тръгва друг сериал но натискам Skiр Аd  и тръгва безпроблемно.
Наде, скипа е за рекламата да я махнеш...ама и на мене не ми тръгва...имах проблем с цялата 8-ма и част от 9-та ма хванах цаката...после като стигна до там ще видя какво да правя... ooooh!

Нарцисчева, пусни си скайпя да помагаш ако имам проблем...да не палим за Бургас ако не те намерим... Mr. Green Joy

# 197
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ха-ха-ха,вие много хубаво ми благодарите,ама ей сега проверих и от едното място са изтрили серията,търсих и в тубата,но няма нищо.Другият линк е за АСИ,пък аз нямам регистрация там.
Та изложих се,пратих ви за зелен хайвер,но преди два дни гледах точно този епизод Crazy
Бибони,дека се губиш Hug?
Ах тииииииии...Кръпкоооо....ся ще биеме да знайш.... Joy Joy Joy Joy Joy

# 198
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде ,преди ставаше,ама я пробвай сега да видиш,нищо не става и аз пробвах,давам му да не ме праща в другата автоматично,ама тръгна без звук,единия път,а другите изобщо не става  ooooh!

# 199
Оффффф дано удържи пробив bg

# 200
  • Още у мъглата ...
Ай ся стискайте всички пръсти, палци и показалци за Гришака  Laughing bg bg bg

# 201
  • София
Стискаме всичко fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Аййй,оспамихме темата #Silly
Зиз,нося на бой,ама повече на пийене hahaha hahaha hahaha

# 202
  • Още у мъглата ...
Йееееееееееееееееее  newsm44 newsm44 newsm44
 bg bg bg bg

# 203
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 bg bg bg bg bg bg

В последните 2 гейма ми спре нета #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 204
Скрит текст:
Наде ,преди ставаше,ама я пробвай сега да видиш,нищо не става и аз пробвах,давам му да не ме праща в другата автоматично,ама тръгна без звук,единия път,а другите изобщо не става  ooooh!
Току що пробвах. Избрах си 9 серия на произволен принцип и нямах проблем, след това прехвърлих всички части на 15 епизод и отново всичко беше ОК, само на последната част на 15 серия към средата ми прехвърли на нов сериал. newsm78

# 205
  • У дома :)
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 bg bg bg bg bg bg

В последните 2 гейма ми спре нета #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Браво Гришоооооооооооооооооооооооо bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg

# 206
Зиз HugЕли Hug
Линко Hugне ми беше добре.Вече съм по добре.Сега мама ми гостува и гледам да и обърна повече внимание.

# 207
 love001  love001  love001  love001

Ко става с Емко тенисиста ?

# 208
  • У дома :)
Той кат чу за орейтИ  и са стресна Joy Joy Joy Joy Joy

Диди  Hug  love001  love001  love001

# 209
  • Още у мъглата ...
Той кат чу за орейтИ  и са стресна Joy Joy Joy Joy Joy

Диди  Hug  love001  love001  love001
smile3521 smile3521
Супер, супер  newsm44 newsm44
Се така ша го плашим  Mr. Green Joy Joy Joy
Ама как не знае да се държи на награждаване, върти се като шугав  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт