Отговори
# 555
Скрит текст:
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Здравейте  и успешна седмица на всички.
Скрит текст:
Гледам снощи Неси е писала в туита ,че били видяли Ча и Серенай в някакъв търговски център заедно , без други хора от екипа и се намеквало ,че може да са гаджинца  #Crazy  Нещо май почнаха триковете за вдигане на рейтинка на ПО  Sunglasses

Скрит текст:
Даже закъсняха. Рейтинга като места е добър, но 2% в АБ група надолу и % в другата си е сериозен отлив- в началото е време да върви нагоре, не надолу. Лапетиите може и да се вържат на приказките, но аз съм сигурна, че няма да стане това!От как видях Ча на една маса с Толгахан, приятелска компания, кълка до кълка, че май и се бяха прегърнали и да допусне публично да го спрягат с огризките на Толгахан- мне! А и тази продуцентска компания е много сериозна- строго се придържат към правилото, че там където си вадиш хляба, не бива да си вадиш други работи Laughing Wink Само един случай ми е известен-Ферхундето от листопада и оня дето имаха връзка и във сериала, се е пренесла и в живота, но той беше с кратка, епизодична роля от няколко серии, а не в постоянния актьорски състав.
 Мда- усетиха студения душ в петък и сега ще действат на всички фронтове. Освен, че познах за китарката и песента със Серенайката, казах и че ще вкарат повече общи сцени между Ч и С, та предстои да видим...
Иначе Чаатай и Серенай ги свързват доста неща, най малко ще си разменят рецепти за домашна кола маска или за потдържане на косата tooth
[/quote]
Ееее, ти пък го изкара педи-гри....той даже видимо се поддържа повече от нея, едва ли е опрял до нейните рецепти, той си има Дуду за тази цел.

# 556
# 557
  • У дома :)
Като не ви харесва не го гледайте  ooooh! Ето на мен сериала с Хазал не ми харесва и не го гледам тоя Хакан ми е в повече  Sick
Кат гагата Sick ooooh! Sick ooooh! Sick Joy Joy Joy
тъкмо я забравих Гагата и ти ми я припомни начи  Joy
Ам аз цяла нощ кошмари имах с нея  Sick Sick Sick Sick

# 558
Като не ви харесва не го гледайте  ooooh! Ето на мен сериала с Хазал не ми харесва и не го гледам тоя Хакан ми е в повече  Sick
ти остай Гага ,ами тоя другия от вампитата Тайлър дето му е чичо Мейсън с къв трол ходи Гага е слънце  Mr. Green

# 559
# 560
  • У дома :)
ти остай Гага ,ами тоя другия от вампитата Тайлър дето му е чичо Мейсън с къв трол ходи Гага е слънце  Mr. Green
не вярвам да има нЯщУ по изрудскУ от гага  #Crazy Sick

# 561
  • София
Ей, голям купон е било  Laughing Той Ча на собствения си РД не пя, сега на Едже е запял  Wink Очаквам скоро  дует Ча-Серка  Peace

# 562
Joy Joy Joy

Цитат
охх не може да имат връзка Чаатай и Серенай, моля ви се, само ФЕМИР!!!
Фемир са герои Laughing а Ча и Хазал са истински и може да се гаджосват с който си искат Laughing

Привет и на другите Hug

# 563
Според мен даже е излишно да насочват зрителите в тази посока, че са гаджета, защото са наясно, че двойката Чаатай-Серенай, като Яман и Мира не са върховата двойка на сезона.
Всъщност, според мен в момента няма Дизи, което да прикове изцяло зрителите и зрителския интерес се разводни измежду многото Дизита пускани на конвеер. ooooh!
За мен най-впечатляващите двойки в момента са тези в Слънцето и в Чучулигата, но и те не кипят със завиден рейтинг. Rolling Eyes
Като цяло турския зрител стана доста критичен и може би се поумори от многото Дизита, които заляха екрана.
Едва ли, ще се появят продукти, като Ашк Мемну с Киво и Берен, и АФК, които да взривят публиката на макс, както беше повреме на излъчването им.
Изказах се, Joy а привет сега на всички появили се след мен Hug и на тези, Hug.... Hug които тепърва, ще се появят.

# 564
# 565
Не мисля, че в ASK ще прибягват до това Хазал да има връзка с някой, Хакан си има сериозна връзка, а Джан май е известен любител на женската красота, доста от манекенки и актриса са минали пред леглото му, по слухове разбира се, и въпреки, че Хазал е видна истанбулска бръмчалка  Joy Joy Joy /Бел много ми харесва това определение Hug/, тя е професионалист и няма да се покаже под ръка и да се мляска в столичен мол, например, доказа го и в АФК. Просто двата сериала са различни, имат различен таргет, а да не забравяме, че играе и Небахат Чекре, страхотна жена и актриса, Асли, също се справя много добре, тя също има връзка с партньор от сериал, в който играе. Стилът и подходът при двата сериала е коренно различен, сега от 6 епизод имат и ново попълнение сред сценаристите, така че лично за мен, в този сериал нещата предстоят.
А, Релакс го е казала, на който не му харесва, не гледа.
А за красотата всеки си има мнение, напр. Мик Джагър грозен, та грозЯн, ама всички се натискат да са с него, казват, че бил доста добър в някои неща  Laughing

# 566
# 567
  • Някъде там
Ей, голям купон е било  Laughing Той Ча на собствения си РД не пя, сега на Едже е запял  Wink Очаквам скоро  дует Ча-Серка  Peace

Къде го гледате  Rolling Eyes  Whistling

# 568
Като не ви харесва не го гледайте  ooooh! Ето на мен сериала с Хазал не ми харесва и не го гледам тоя Хакан ми е в повече  Sick
Точно така, на мен ПО си ми харесва и си го следя, както и Слънцата.

# 569
  • София

Къде го гледате  Rolling Eyes  Whistling

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт