8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 70 579
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 240
Абе аз да си ги нахокам...поне дебелите.
Щом ти е необходимо за душевното здраве, дерзай!    Simple Smile

# 241
Язък й на Мамасита за отделеното време да се образова, като така и не осъзна, че няма абсолютни истини (нейните), има само отправни точки и течения.

Тя, жената, наистина ли не се майтапи?  Rolling Eyes
Аз не ви вярвам.

Според мен това е нескопосан опит да "спаси" някоя и друга пълна жена чрез прокламирания от нея "лечебен шамар". Интересно, когато "шамарът за освестяване" е насочен към нея, веднага се смразява.  Whistling

А, докато се изкажа, и то се самоформулирало.

# 242
Да де, ама аз не пиша статии от рода на

"Осем причини да си хванеш невротичка за гадже".

# 243
Язък й на Мамасита за отделеното време да се образова, като така и не осъзна, че няма абсолютни истини (нейните), има само отправни точки и течения.

Бе не знам, Фидоска и Мама Праска от която и точка и течение да ги
гледам, все са си грозни.

Дебелото си е дебело.

И запомнете: колкото и да съм недоклатена и да ми липсва селен, това не ви
е извинение да оплюскате една кутия сладолед пред телевизора и да не спортувате.

Добре, де, ти като си толкова балансирана в хранене и спорт, като имаш толкова богато философско познание, не би ли трябвало да си по-положителна личност с по-широки възгледи и граници  newsm78
Защото аз лично виждам огромно противоречие между постовете, които публикуваш с бясна скорост /сакън да не мине тема без теб/ и реакциите ти.

Всеки има своята истина, но да я натрапваш на останалите, да ги сочиш с пръст и да ги обиждаш е най-малкото липса на възпитание  Whistling

# 244
  • София
Моят е още младеж и си спортува.Ходи в нещо като фитнес, тренира се само с треньор, без уреди.Всяка година участва в разни маратони, изкачвания. Тази година участва в Ърбанатлона и после в едно 24-часово ходене из Витоша.
Доколкото го познавам, няма да се отпусне и на 40.Много го е страх от старостта, от физическата немощ и отпуснатост.
Аз имам здравословен проблем и килограмите ми варират, периодично качвам и свалям 10кг.. Без нищо да правя, без промяна в режима.Просто така ми влияе болестта.
Има много варианти да не си в добра форма и това да не е по твоя вина.
Но когато си принципно здрав, но от мързел и лакомия си стигнал 100кг, тогава не го оправдавам.Тялото трябва да се използва, а не проумявам безразличието какво слагаш в устата си, с какво захранваш всяка своя клетка и евентуално ще отиде в бъдещото ти дете.

# 245
  • В Космоса

A, Човече, стори ми се че ви видях  с дъщеря ти и още едни жена и момиченце преди около час на една пейка пред една детска градина. Поне едното дете ми заприлича на дъщеря ти, де.  Thinking

# 246
Моето идеално тегло е 72 кг. Това по табличка при доктора. 72кг е здраве. Това е със 16 кг повече от това, което постоянно ми се набива отвсякъде ( медии, форуми, мода и тн и тн), че идеалното би било да съм 56 кг. Бас ловя, че 72 кг за повечето бг-форумки е 'дебела'.
На кое да вярвам?

# 247
Моето идеално тегло е 72 кг. Това по табличка при доктора. 72кг е здраве. Това е със 16 кг по-малко от това, което постоянно ми се набива отвсякъде ( медии, форуми, мода и тн и тн), че идеалното би било да съм 56 кг. Бас ловя, че 72 кг за повечето бг-форумки е 'дебела'.
На кое да вярвам?

Що за питане?!?!?!?!  Shocked
На форума, ъф коурс!  smile3502
Тая, от аватара ти, е дебела. Здравословното й тегло е - 20 поне. Трябва да си вземе И един кон. Надявам се, че не сте приятелки...

# 248
  • София
Абе, като цяло ни е кофти начинът на живот на нас, съвременните хора. Стрес, лесно достъпна и обилна нискокачествена храна. Липса на време за движение, а и не особена необходимост от него...Щото нали, едно е да се насилиш да разпределиш децата по баби, за да идеш на 24 часов преход, друго е да си го направиш прехода така и така, защото трябва да закараш кравите на паша.

# 249
Но когато си принципно здрав, но от мързел и лакомия си стигнал 100кг, тогава не го оправдавам.Тялото трябва да се използва, а не проумявам безразличието какво слагаш в устата си, с какво захранваш всяка своя клетка и евентуално ще отиде в бъдещото ти дете.

Не е само до безразличие какво слагаш в устата си. Наскоро четох тук в една тема, че една слабичка форумка всеки ден ядяла сладко, някои дни по цяла Нутела, но си запазвала килограмите. Предполагам, че според нея за да си пълен е нужно да ядеш по 5 Нутели на ден, защото на нея 1 не ѝ се отразява.

При такива физиологични различия как да говорим с категоричност? Не е ли безразлично, лакомо, вредно да се яде по толкова рафинирана захар на ден? Но не се отразява видимо, следователно е ОК.

# 250
Да бе, едно време е трябвало човек да се погрижи за храната си/имам в предвид физически/ а сего всичко е много лесно достъпно и в голямо разнообразие. Седим си зад бюрата и освен задължителните закуска, обяд и вечеря погризваме вафли, шоколади, гризини ...зрънчовци и още какви ли не боклуци.

# 251

Преди време Кейси беше въодушевена и адмирираше хумора на Мамасита. И аз бях там, и аз се смях.

Отворих произволна страница и а, да затворя, се стресирах  Simple Smile
Не помня, може и така да е било, но не е единствен случай, в който рано или късно, виждаме нечий мозъчен целулит. Аз отдавна не си я причинявам.

п.п. Излизам да бягам. Отслабвайте и дебелейте словесно на воля.  Hug

# 252
  • Fort Worth, TX
Моето идеално тегло е 72 кг. Това по табличка при доктора. 72кг е здраве. Това е със 16 кг повече от това, което постоянно ми се набива отвсякъде ( медии, форуми, мода и тн и тн), че идеалното би било да съм 56 кг. Бас ловя, че 72 кг за повечето бг-форумки е 'дебела'.
На кое да вярвам?
Ако си висока няма да ти личат.Аз на тези кг и 1.78 изглеждам буквално като анорексичка:))

Много е лесно да се оплюват по-пухкавите.Всичко е в гена.Аз нося този гаден ген.За да съм слаба трябва да съм гладна.При всички други положения всичко ми се лепи.Завиждам на тези, които могат да си лапат пица и сладичко , без да се притесняват дали ще се вмъкнат в дрехите после.Мъжа ми яде за трима и е с нормално тегло.Ако аз се храня като него става страшно.Синовете ми също се хранят много, но спортуват активно.

# 253
На кое да вярвам?
Ако си висока няма да ти личат.Аз на тези кг и 1.78 изглеждам буквално като анорексичка:))

Много е лесно да се оплюват по-пухкавите.Всичко е в гена.Аз нося този гаден ген.За да съм слаба трябва да съм гладна.При всички други положения всичко ми се лепи.Завиждам на тези, които могат да си лапат пица и сладичко , без да се притесняват дали ще се вмъкнат в дрехите после.Мъжа ми яде за трима и е с нормално тегло.Ако аз се храня като него става страшно.Синовете ми също се хранят много, но спортуват активно.

И аз съм почти този ръст, но и под 60 кг не смятам, че изглеждам като анорексичка. Ако съм над 65 сигурно вече ще изглеждам заоблена. Структурата ми е такава.

# 254
  • София
Естествено, че е вредно.И няма значение, че остава слаба. Не съм го казала само в смисъл на дебелеене, а като цялата идея да си пъхаш в устата ужасии. И аз понякога умирам от глад и желание да се тъпча, но изяждам един плик сурови тиквени семки(много ги обичам  Laughing) не бих могла да се натъпча с кутия сухи пасти, които са мисля 12 вътре. Не е само дебелеенето, а какво слагаш в тялото си.
Някои си изглеждат страхотно с 65-70-кг.. Аз приличам на свиня, като съм 58. Това ми е най-тежкото и изглеждам ужасно(отстъпват ми място в трянспорта, познати ме питат дали съм бременна), като сваля инцидентно до 49 се чувствам прекрасно.Имам енергия за всичко и се чувствам и хубава. Сега съм 52, започнах серията с изкачване до 58.
Моя позната е моите килограми и изглежда като скелет(аз си имам и корем) и не се чувства добре.
Индивидуално е, но не е индивидуално какво слагаш в устата си.

Общи условия

Активация на акаунт