8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 70 589
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 255
Темата, с личните си откровения, буйно се доближава до онзи личен момент с нагледния снимков материал.
Ще се чака ли здрач да падне /че аз ям тогава- пет Нутели само загрявка и подлагам дузина свински пържоли за предястие/ или дамите ще бъдат по- благосклонни и ще ползват тоз подходящ слънчев следобед за онагледяване?

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 14:44 от Judy

# 256
A, Човече, стори ми се че ви видях  с дъщеря ти и още едни жена и момиченце преди около час на една пейка пред една детска градина. Поне едното дете ми заприлича на дъщеря ти, де.  Thinking

Момченце трябва е било Simple Smile

# 257
Аз приличам на свиня, като съм 58. Това ми е най-тежкото и изглеждам ужасно(отстъпват ми място в трянспорта, познати ме питат дали съм бременна), като сваля инцидентно до 49 се чувствам прекрасно.Имам енергия за всичко и се чувствам и хубава. Сега съм 52, започнах серията с изкачване до 58.

Не мисля, че е хубаво да се наричаш сама себе си така. Hug Пожелавам ти да си здрава и да се чувстваш добре в тялото си.

Ох, дано не идва времето със снимки. Praynig

# 258
  • София
Може би, не трябва да обсъждаме самите себе си и да излагаме своята гледна точка и опит, а да обсъждаме и разказваме премеждията на съседките и приятелките? Така ли?

# 259
Може би, не трябва да обсъждаме самите себе си и да излагаме своята гледна точка и опит, а да обсъждаме и разказваме премеждията на съседките и приятелките? Така ли?
Не, напротив. Аз дори подтиквам и към видео!
...............................................................
А темата тъй сладко е замислена, с лек хумор и приятно.

Цитат на:
 link=topic=744021.msg26451655#msg26451655 date=1382355580
Ох, дано не идва времето със снимки. Praynig

Ама защо? Аз този момент винаги го изтървам. Ми то така е, като не ставаме от масата след 17.00 часа...

# 260
Дам, по форумната мода може да пльосна част от анатомията си - скенер на бял дроб или бедър, каквото дойде  Laughing

# 261
  • В Космоса
A, Човече, стори ми се че ви видях  с дъщеря ти и още едни жена и момиченце преди около час на една пейка пред една детска градина. Поне едното дете ми заприлича на дъщеря ти, де.  Thinking

Момченце трябва е било Simple Smile

Ааа, може. Аз се зазяпах в дъщеря ти и не обърнах внимание на другото дете. Даже ми стана неудобно, че я загледах продължително. Embarassed

# 262

Не знам колко си висока,  но 58 кила на височина от 166 см са абсолютно нормални Simple Smile
Ако на тази височина изглеждаш дебела с 58 кила, значи имаш нужда от подобряване на мускулния тонус  Peace

# 263

Не знам колко си висока,  но 58 кила на височина от 166 см са абсолютно нормални Simple Smile
Ако на тази височина изглеждаш дебела с 58 кила, значи имаш нужда от подобряване на мускулния тонус  Peace

А по- лесно е да се почне с гледната точка.  Peace

# 264
Моята гледна точка е, че не трябва да се заклеймява някой, само защото е различен от теб по някаква причина, защото никога не знаеш какво му е на човека отсреща, не си в неговите обувки. Когато видя някой да го прави, инстинктивно ми иде да го смачкам въпросния, макар и с удари под кръста, което не е много добре/

# 265
Е колко широки възгледи искате? Да кажа, че жена с габаритите на Фидоска
си е съвсем наред, има досущ като моя метаболизъм, само дето генът й е такъв.
И е съвсем ОК, ще роди съвсем здраво дете, без обремененост...

Има някои неща, които са си тясни и не зависят от възгледите. Като дънките
малък номер, в които ако си дебела, не може да се натикаш.

Знам го оня ген, дето като плюскаш захар и дебелееш. И аз го имам- ама
защо ли не му давам да се прояви...

# 266
Ма тя, Исето, едва ли мечтае да се натика в нечии дънки комай.  Rolling Eyes

Абе наистина ли взехте статийката на сериозно?  newsm78 Като четох мненийца под нея, май някои не знаят нищо за хумора.
Да е дебел някой бих преглътнала, не пречи ми, но човек без чувство за хумор си е верно голем нещастник.

От линка аз, например, разбрах какъв цвят съм според датата си на раждане. Абе не го харесвам баш него, но щом казват...

# 267
Опитът показва, че дебелите мацки наистина се опитват да се
самоубедят, че са много вървежни и говорят неща точно като от
тази статия.

# 268
Ми то това, със самоубеждаването и болезнените опити за убеждаване в личната правота, важи за всеки с комплекси- дебел, кльощав, куц, сакат, беден, смазан, проС българин, сложен чужбинец и т.н.

# 269
Що не напишем "осем причини да си хванем гадже-алкохолик":

С него винаги е весело, всяка вечер е купон.

Понякога забравя, така че лесно ще се измъквате от ситуация.

Има много приятели.

Лесно е да решите "какво да правим довечера".

Лесно е да остане доволен- салатка, ракийка, какво му трябва на човек.

Няма да ви търси постоянно за секс, защото с времето алкохолът ще
убие всичкия му мерак.

Ще възпитава строго децата си, да видят какво е силен и категоричен мъж,
като реши да раздава юмручно право.

Хубав алкохол- той обича алкохола и ще Ви научи да го цените и да
му се наслаждавате заедно с него.

Общи условия

Активация на акаунт