8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 71 390
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 915
Е, то ако ми порасне бюста, за какво ми е акъл?

# 916
  • n/a
Щом питаш, значи може и да не ти трябва.
Ама така казват хората, че са го и изслед-
вали даже. Не мога да отговоря. Явно тряб-
ва да се поинтересувам за силиконите  Mr. Green

# 917
  • Kопенхаген
А изпитвате ли злорадство като срещнете някоя стара врагиня, която се е нашишкала? Ама честно.

Ама, разбира се и в добавка и се казва: Нещо си напълняла, да не си болна!  Rolling Eyes

Аз съм луда фенка на латино типа жени  Grinning

# 918
Не бях виждала толкова целулит на едно място  Hug Аз съм висока 175 и тежа 75 килограма. Искам да сваля поне 5, сега съм си малко едричка, ама нямам тлъстини, тъй като съм спортист всичко е мускулна маса.  Hug

# 919
Леле, какви задници....И какви бутове свински Joy Joy

# 920
  • София
Ама как ги извличате тия зависимости бе, братче, не е истина...

А въпросът е елементарен. Нужно ли е да трием сол на главата на някого по най-вулгарен начин, при положение че той в 99% от случаите има огледало и си знае дереджето? Thinking

# 921
Не бях виждала толкова целулит на едно място  Hug Аз съм висока 175 и тежа 75 килограма. Искам да сваля поне 5, сега съм си малко едричка, ама нямам тлъстини, тъй като съм спортист всичко е мускулна маса.  Hug
И тези жени са стегнати, ама ето на, ти целулит видя Simple Smile.

# 922
  • Kопенхаген
Maraya not Carey, що ти нямаш ли целулит?  Grinning

unadaptable, по добре мощни бедра, от колкото криви крака  Grinning

# 923
Стават. За секс почти всичко става. Sunglasses

# 924
Стават. За секс почти всичко става. Sunglasses

И ключ на темата!

# 925
Въпреки критичността ми, жените от латино снимката не са дебели.

Дебела е жена, която е отвъдила шкембе. Целулитът е част от женската
физиология. Не бих посрамила никоя жена заради целулит. Но за шкембе-
трябва да се внимава. Освен това целулитът се определя от женските хормони
и целта му е да скларира и превръща ценни мастни киселини, за да си родиш
бебе с по-качествен мозък. След всяка бременност целулитът намалява, мога
да го потвърдя.

Целулитът също така е генетичен и регионален феномен. Рускините и северните жени си нямат- може
да са дебели, но са гладички.

# 926
  • Kопенхаген
Ама как ги извличате тия зависимости бе, братче, не е истина...

А въпросът е елементарен. Нужно ли е да трием сол на главата на някого по най-вулгарен начин, при положение че той в 99% от случаите има огледало и си знае дереджето? Thinking

Проблемът на последните, е че си имат само огледало, но използването му е табу.

Най лесно се забелязват хорските недостатъци, а личните се крият зад комплексарски изказвания по повод първите.

# 927
Не знам коя от двете злини е за предпочитане, мадам.... Rolling Eyes
А за секс като се сетя по повод на тия тела и веднага си представям как изглежда някоя от тях в определени пози Crazy
Е, то не че не може да се изключат повечето от "менюто", но....както и да е.

# 928
Тези жени въобще не са дебели, просто са по- пищни, едри....
Плюс това телата им не са отвисени, от километри личи, че тренират.
Колко средностатистически български имат такива форми?

# 929
Maraya not Carey, що ти нямаш ли целулит?  Grinning

unadaptable, по добре мощни бедра, от колкото криви крака  Grinning
Имам целулит, затова веднага го разпознах....Все си мисля, че всички които се опитват да се утешават с по-добре мощни бедра, отколкото криви крака, не се чувстват добре, затова и тази тема е тук. Истината е, че всеки свален килограм кара човека да се чувства по-добре и да изглежда по-добре. Но това е постоянна борба, свързана с ограничения в храненето, с повече движение, даже активен спорт, защото след 30 метаболизма пада и положението върви към качване на килограми. Има жени, които набиват пържоли, пият по 5 бири, не се движат, имам чувство, че им харесва да дебелят. Има и друг тип жени, които се хранят рационално, но начина им на живот е заседнал, заради работа, заради семейство. Моят съвет е всеки да отделя по един час минимум 2 пъти в седмицата за спорт, ако ще и да ходи на танци, на аеробика или да си я прави вкъщи. Ако не свали килограими, поне тонуса ще се повдигне оттам и желанието за промяна...Ясно е, че не можем да бъдем такива каквито сме били на 15 или 20, но е добре да се поддържаме в едни добри най-вече за нас граници. Ех, каква лекция дръпнах...Аз водя битката с килограмите вече 2 година, бях с 10 отгоре, за 2 години свалих и задържах 5, сега искам да сваля още 5 и няма да се отказвам цял живот.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт