8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 71 341
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 930
  • Kопенхаген
Стават. За секс почти всичко става. Sunglasses

И ключ на темата!

Ааааа... рано е, все още има неизказани прозрения  Grinning

# 931
Не само тренират, движат се и са жизнени.

Тренирането не заменя движение. Затова и има толкова дебели, които
ходят на фитнес- ама вечер лежат на дивана.

Аз на фитнес не ходя. И имам целулит. Но все пак не минавам границата.

# 932
Тези латино диви са много мощни за моя вкус,аз харесвам по-малки дупета,техните изглеждат по 2 декара... и освен това са млади,докато станат на 45-50 ще са като слонове,щом отсега са с тия габарити.

Най-харесвам в тялото жени тип Никол Кидман,айде няма да слагам снимки,много добре я знаем всички.

# 933
Mamacitaискам да ти кажа, че аватарната ти снимка много ми харесва, ако това си ти. Нещо нестрандартно и в същото време естествено. Подобни образи на картини се продават скъпо  добрите фотографи залагат именно на подобни снимки.

# 934
  • Kопенхаген
Тези жени въобще не са дебели, просто са по- пищни, едри....
Плюс това телата им не са отвисени, от километри личи, че тренират.
Колко средностатистически български имат такива форми?

Не съм ги поставила тук за дебели. Но ако питаш привърженичките на анорексията и булимията може и да ти кажат, че са дебели.

И друго ми е чудно, как може жени имащи претенции, че са интелигентни да боравят с речник на пъпчив инфантил.

# 935
Аз се учудих колко млада и усмихната изглежда,  на аватар стои по-строга, но носа и си го бива, да Simple Smile

# 936
  • Kопенхаген
Mamacitaискам да ти кажа, че аватарната ти снимка много ми харесва, ако това си ти. Нещо нестрандартно и в същото време естествено. Подобни образи на картини се продават скъпо  добрите фотографи залагат именно на подобни снимки.

Аууу... Mamacita, току виж си станала причина за новия тип жена, актуален този сезон  Grinning

# 937
След всяка бременност целулитът намалява, мога
да го потвърдя.

Целулитът също така е генетичен и регионален феномен. Рускините и северните жени си нямат- може
да са дебели, но са гладички.

Моят целулит почти изчезна,защото спрях да ям изобщо сладко и тестяно от 3 месеца,но само заради това...
Но за рускините не е вярно това-имат си целулит и още как.Имам много приятелки рускини,същите като нас,българките са,само им признавам по-дългите крака  Simple Smile

# 938
Тая снимка е правена с камерката на лаптоп от Балканската война...

А иначе предпочитам бебето ми да дърпа мазнини от целулитчето, което съм
натрупала, отколкото от мозъка ми...

# 939
Никол Кидман е хубава, ама е далеч от нашия ген и типичните европейски черти. Това е хубава жена, сега е доста по-едра и пак е хубава. Ако можете да изглеждате на 50 като нея, гледайте новия и филм...ама как беше , Емир Кустурица му беше режисьор, няма какво да се притеснявате. Никол Кидман е съвсем друг тип гени и визия, от която ние българите сме ного далече.

http://prikachi.com/images/535/6683535r.jpg
Ето я сега, ако на нейните години съм така ще съм много доволна.
 http://prikachi.com/images/542/6683542S.jpg

# 940
Аз съм луда фенка на латино типа жени  Grinning

От времето на първите латино сериали по родните кабеларки и аз съм им фен

и още една "лека жена" 180см/165кг
http://www.youtube.com/watch?v=extIe8KSOWA
http://www.youtube.com/watch?v=FJFkWJnMAL8

# 941
# 942
Аз, както правило Мамасита  отбелязала за северния тип жени, по-скоро нямам целулит. Спокойно бих могла да ходя по къси панталонки, но не мисля че е подходящо .Обувам лятото само на пикник когто сме или на плаж.

# 943

Много си е красива,аз винаги съм я харесвала,но бюста май си го е пипнала...

# 944
Момичета и аз имам целулит. Иначе понеже от малка съм се занимавала със спорт имам много спортно телосложение, имам и мускули, движа се -и.е. ходя много пеш ежедневно, спортувам чат пат. Но имам целулит от адски много години, и много слаба. Тоест ако ме погледнеш си имам тяло на спортист, но когато ми стиснеш бедрото и има портокалова кожа ...според мен това е от естрогена, на хормонално ниво е. Ние консумираме храни, във всяка от които има разни естрогеноподобни съставки. Според мен от целулита няма оправия и няма общо с килограми. Даже на антицелулитен масаж съм ходила, намалиха ми се обиколките на бедрата с много сантиметри. Целулитът, обаче, понамаля, но си остана.

Иначе си ходя спокойно с късо, но съм забранила да ми стискат бедрата на публични места.

Общи условия

Активация на акаунт