8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 70 764
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 75
Какъвто и селянин да ти се навие, не може да го изпускаш.
Eeе не ...  Mr. Green
Ами така де Mr. Green
По-пълните момичета са напълно наясно, че не са перфектни, затова и няма да очакват мъжът до тях да бъде такъв.
В главата им не се върти как да забият някой с повече мускули или с по-скъпа кола, щото било имиджово.
Тях не ги бърка да влязат с вас с дрехите в шадраванчето, нито да ви бъдат шумна агитка, докато играете мач с приятели, и на фунийки да ги накарате да играят, пак ще се навият.
Тя знае, че не е стока за този пазар...

О, аз се обзалагам, че след тая тема на дебеланките ще им се стори чудесна статията.
newsm78

# 76
Лишаващите се умишлено от храна в името на перфектното тяло, озлобяват и гледат лошо на света поради недостига на важни хранителни вещества.
  Grinning
По-скоро заради липсата на удоволствия Wink

Защо непременно свързваш слабата жена с гладуване ? и защо свързваш  удоволствие с ядене ?

Точно това щях да напиша. Аз не мога да прехвърля 50-те кг.(167 вис.) Ям до пръсване. Ям,защото съм гладна. Тъпча се до откАз,не мога да "хапна" само малко. Не изпитвам хранителни оргазми.

# 77
Ама недейте да така да го приемате тоя пореден бисер на българската разследваща журналистика. Авторката що пица и паста е омаала докато се убеди в тези прозрения, (след като ги е копнала от чуждия "печат").
Сетих се за една друга статия за приемуществата на това да си дебела.

1. Жените не ти завиждат.
2. Сигурна си, че мъжът ти оценява по достойнство богатата ти душевност.
3. Мъжете не се опитват да те напият. (Няма нужда)
4. Мъжете се отпускат и разговарят с теб естествено и непринудено за неща, които наистина ги вълнуват (като футбол...)
5. Винаги можеш да хапнеш още един Биг Мак (к'во толкова)
6. Имаш големи гърди.
7. Не се притесняваш как изглеждаш по време на секс, яхаш го и гърдите ти скриват всичко от очите му. Mr. Green

И т.н. Имаше още 43 точки ама ги забравих.  bowuu

# 78
Преди време попаднах на една много по-забавна и правдоподобна статия, ама не мога да я намеря: нещо от типа на 10 причини да си вземем куче вместо мъж.

Е, ако мъжете си умират за дебеланки, тогава защо жените имат мания за отслабване?
Защото не искаме мъжете да ни харесват, а другите жени да ни завиждат, поне майка ми така казва.

# 79
Преди време попаднах на една много по-забавна и правдоподобна статия, ама не мога да я намеря: нещо от типа на 10 причини да си вземем куче вместо мъж.

http://jenite.bg/%D0%97%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BA%D1%83%D1%87%D0% … l.a_i.260191.html

# 80
Дааа,естествено големите гърди са единствения плюс на това да си дебеланка,

Само за това нещо завиждам на дебеланките,признавам си честно!
И сега да не ми скокнат кощрамбите да ми обясняват как и те имали гърди  newsm78
аз харесвам големи... Wink

# 81
  • София
А аз като бух супер кльощава, а сега съм се поналяла, дали съм си променила характера от зле към добре.  Mr. Green Единствената ми промяна, е че съм се комплексирала яко, понеже като слаба получавах мнооого мъжко внимание.  Wink Сега, наполовина.  Grinning

# 82
Аз също имах едни останали 3 кг за сваляне,обаче успях да се преборя с тях и много добре се чувствам,даже влязох в най-слабите си дънки  Simple Smile Ама аз не съм слаба де,57 кг при 168 ръст,
но се чувствам добре,като за родила 3 деца.

# 83
Хубаво,дебеланките имат естествен бюст. Но дали е и стегнат този бюст? Wink Не е маловажна тази подробност. Аз поне не съм виждала пълна жена със стегнати гърди.

# 84
Хубаво,дебеланките имат естествен бюст. Но дали е и стегнат този бюст? Wink Не е маловажна тази подробност. Аз поне не съм виждала пълна жена със стегнати гърди.

Ами има нещо вярно в това,
ама той с годините така и така бюста се поразваля...

# 85
Имам една позната двойка - момчето нищо особено, харесва дебеланки обаче, и се ожени за не просто дебеланка, а 140 килограмова такава.  Peace

# 86
Като се замисля,гърдите им дори не са естествени. Защото са резултат на много ядене. За мен естествено е ако природата те е създала така.
Впрочем,също харесвам големи гърди.. Grinning

# 87
Като се замисля,гърдите им дори не са естествени. Защото са резултат на много ядене. За мен естествено е ако природата те е създала така.
Впрочем,също харесвам големи гърди.. Grinning
И са първото нещо, което ще си замине, ако отслабнат.

# 88
Аз също имах едни останали 3 кг за сваляне,обаче успях да се преборя с тях и много добре се чувствам,даже влязох в най-слабите си дънки  Simple Smile Ама аз не съм слаба де,57 кг при 168 ръст,
но се чувствам добре,като за родила 3 деца.
какво съвпадение -мислех ,че съм единствена с три деца и тези мерки
ама съм си имала конкуренция -ха ,ха Laughing

# 89
  • София
О, аз се обзалагам, че след тая тема на дебеланките ще им се стори чудесна статията.
newsm78
В смисъл на фона на простотията, която ще се изпише.

Общи условия

Активация на акаунт