8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 71 277
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Да и на мен не ми харесва това, че талията й е по-широка от ханша. Харесвам жени със широк ханш и тънка талия. такива пропорции могат и дебели жени да имат. 0.7 си е златната пропорция:)
0.76 може ли? Или да отивам да правя един час кардио?  Laughing

# 991
Klemy въпросната Кейт Ъптън я видях за първи път по ТВ като имаше ожесточено обсъждане дали е дебела или не.  Laughing Не изпълва идеалите ръст - 120 за това.  Laughing Предполагам и тука ще я сложим в категория красиви дебеланки.

# 992
  • София
То това ръст минус 120...отива само на тийнейджърки. Жена 25+ с тези норми е меко казано кльощава. Навсякъде ще стърчат кокаляци.

# 993
Е това ако е дебела жена...не знам!

На мене ми се вижда дебела.  Laughing

# 994
Да и на мен не ми харесва това, че талията й е по-широка от ханша. Харесвам жени със широк ханш и тънка талия. такива пропорции могат и дебели жени да имат. 0.7 си е златната пропорция:)
0.76 може ли? Или да отивам да правя един час кардио?  Laughing
е може ама не е идеално.

# 995
Е това ако е дебела жена...не знам!

На мене ми се вижда дебела.  Laughing

не е дебела, но плоско дупе и никва талия. типично за англосаксонка. иначе страшно красиво лице и супер бюст.

# 996
  • София
Аз съм почти 1:1 с тази девойка. Е, като изключим, че съм се сдобила със стрии след ражданията. Но чак пък за дебела се нямам.  Rolling Eyes

# 997
Да, добре, не е дебела, но е пълна.

# 998
  • София
Да, добре, не е дебела, но е пълна.
Joy Joy Joy

# 999
клеми не се връзвай. остава да питаме гаджето на тази моделка защо си е взел дебеланка.

# 1 000
Е, слаба ли, Клеми? Не е. Дебела ли е? Не е. Но е факт, че е пълна.
Между дебела и пълна лична ааз правя разлика.

Е, какво да се връзва? Сега да се правим на какви, че да не си казваме истината?

# 1 001
  • София
клеми не се връзвай. остава да питаме гаджето на тази моделка защо си е взел дебеланка.
А, аз нямам за какво да се връзвам. Не съм тръгнала да се качвам по модните подиуми. Пък и тази  са я качили там, надали случайно се е изплъзнала.  Wink

Каси, за мен е идеална, нормална, такава каквато трябва да бъде. Нито е слаба, нито е дебела. Нито пълна. Между слаб и дебел/пълен седи "нормален". Ето такава е и тя, а и Моника Белучи.  Heart Eyes

# 1 002
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Кейт Ъптън е супер известен модел, надали без причина Grinning. И изглежда в пъти по-добре от Хайди Клум да речем, която също няма талия.

# 1 003
Може ли да е слаб човек с такъв banana roll, както и с това, което е повдигнала с палеца си  Peace Може да не е дебеланка, но не мога да я определя дори като добре сложена, да не говорим че е на 20 г.

# 1 004
Пълна, дебела, слаба, има ли значение, като мъжете си падат най-много точно по такава фигура.
Хем пропорционална, хем има какво да пипнат/хванат.    Laughing
Не ги ръгат постоянно кокалаци....

Общи условия

Активация на акаунт