8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 71 296
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 1 095
Аз пък се потресох от единия аутфит, но хайде ..  Sunglasses

# 1 096
Има едни думички "невзрачен", "незабележим". Може би това се има предвид. Аз не мога да се съглася, че 95% от жените са такива. Но има едни дето никога не би им обърнал внимание, никога не би ги забелязал и никога не би ги запомнил.
Ти. А друг може би ще ги види и запомни.  Wink

# 1 097

Не ти харесаха белите ми гащи ли?  Sunglasses

# 1 098
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А вие какво точно интересно искате да ви правя? Перо на г*за ли да си
закача, за да ви кефят снимките? Виждате, че и холивудските звезди с
обикновени дрехи и обикновена светлина изглеждат като безинтересни лелки.
Мамасита, какво очакваш да ти се каже? Симпатична си. Половин форум ти го призна от вчера. Тук обаче сме виждали снимки ан жени, които и без перо в гъза изглеждат неустоимо красиви.
Холивудските звезди ги остави- много от тях, за да заприличат на лелки, трябва да блъскат три часа хот-йога и папаракът да ги снима, преди да са взели душ.

# 1 099
Не, по-скоро имах предвид ендокринни изследвания. Чувала съм, че много зависи как точно организмът ти се справя с инсулина. Ето тук пише разни работи: http://www.bb-team.org/articles/3816_profilaktika-na-metaboliten-sindrom

А, това да.  Peace

# 1 100
  • Kопенхаген

Тук тази част от облеклото много се носи  Grinning

# 1 101
Обърнете внимание на линка за хормоните. И научете какво е ароматаза и
защо яденето на прекалено много въглехидрати води не само до излишни
калории, а директно дирижира естрогена.

# 1 102
Е не всяка е неустоимо красива и какво от това? Мамасита казва, че спортът е важен, тонусът е важен и тн. Аз не съм съгласна с твърденията и, но никъде тя не говори, че е неустоима красавица. И си е последователна.
Пък и една жена може да е неустоима не защото е красавица.  на снимка това не може да се прецени ясно.

Иначе и на мен не ми харесва атаката над дебелите или закръглени жени.
И аз не знам защо хората останаха с впечатление, че съм с детско телце. Аз тежа 64 кг.

# 1 103
Специално за ОХ АМАН. След минута трия наред.
http://elenatdimitrova.snimka.bg/other/torti.663719.31833519

# 1 104
  • Варна
Абе, как ще съм вейка, бре хора?  Rolling Eyes
Северина, около 170 см.

Елена и Ох Аман, слагам и себе си в това число, сме примера за вариации на слаба жена.  Grinning
Ти си най- слабата. Може би ми изглежда така заради тесния ханш и заради височината.

# 1 105
Видях и аз снимката с меча. На мен пък по-ми харесва тази визия отколкото снимката на профила и впечатлението от постовете, което се опитва да създаде.

# 1 106
Елена, супер крака. браво:)

# 1 107
  • София
Аз защо не виждам Мамасита никъде? Rolling Eyes

# 1 108
  • В Космоса
Има едни думички "невзрачен", "незабележим". Може би това се има предвид. Аз не мога да се съглася, че 95% от жените са такива. Но има едни дето никога не би им обърнал внимание, никога не би ги забелязал и никога не би ги запомнил.
Ти. А друг може би ще ги види и запомни.  Wink

Така, де. Аз това не го отричам. Казвам само, че можем да ползваме определение като "обикновена" и че поввечето от жените определено не са. Според собствените си възприятията.

# 1 109
  • София
Check Please, вади хубав крак, запомнила съм. Може и да се повтарям, това вече не помня.

Общи условия

Активация на акаунт