8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 71 131
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 1 275
Мамасите е права затова, че всяка жена в днешно време може да си направи изследвания от какви храни точно пълнее, какви са най-подходящите упражнения за нея и т.н. и с получената информация да върви по-успешно по пътя на една по-красива и по-здрава фигура.
На мен ми стана интересно какво е това Биосигнатура.
Извинявай, какви са тези изследвания? Да не говориш за прочутия Вега тест, който е пълна шарлатания, макар и широко разпространена?

Едит: сега видях нещо за метаболитния синдром, ама това е изледване дали конкретно нещо ти е сбъркано, а не "от какви храни се пълнее".
А аз не виждам повечето снимки, защото интернет връзката ми забранява сайтове.  Sad

# 1 276

Гарантирам ти, че след 1-2 седмици тренировки не можеш да направиш 40-50 лицеви опори без прекъсване  Mr. Green Това е голямо постижение дори за мъже бе моме  Joy

По същия начин, много обичам да ми кажат - Ама, колко му е да пробягаш един мини маратон, защо е нужно да тренираш със седмици.  Някакви си 5 мили... Simple Smile

# 1 277

да бе не е Laughing

И на Мусала съм се качвала, и на Вихрен , но и Еверест и К9 , Каракорум за мене е  дестинация, за разходка , като Южния парк -  без засилка, кислородна маска , само със сандали с лепящи се каишки  и не съм имала нужда нито от снак, нито вода.  Едно време  ни подаваха по едно лукче и аре нагоре.

rotfImao rotfImao rotfImao
Разсмя ме. Hug

# 1 278

Чиста форма бяха. Цялото тяло в права линия.

И слизане до земята? Това дори малко мъже ще го могат, дори сред военни
и полицаи.

За професионалните спортисти не знам. Има доста едностранчиви, които
не биха се справили добре.

Говоря за ниска кръвна захар. Случва се на обикновения планинар-любител,
който затова се превръща в примадона, когато е гладен.

# 1 279

Не, без колене, ама вярно, че след 1-2 седмици тренировки, наведнъж, разбира се. Но за коремните преси и сега, ако реша, мога без проблем 200 да направя. Е, на следващия ден вероятно ще имам мускулна треска. Просто генетично съм си със стегнат корем. Майка ми също е така. Въпреки че нямам много тънка талия. След като навърших 25, под 65 см не е слизала, слава богу, не е отивала и над 70.

Гарантирам ти, че след 1-2 седмици тренировки не можеш да направиш 40-50 лицеви опори без прекъсване  Mr. Green Това е голямо постижение дори за мъже бе моме  Joy

Мога бе, човек. Освен, ако вярно не ги правя, както трябва  Laughing  Мисълта ми беше, че не е гаранция, че ако умееш да правиш нещо, това значи, че си в топ форма или, че се храниш правилно. Например, дори и с тренировки и на по-млада възраст, от мен бегач не става, нито гимнастичка. Обаче имам много силни ръце, крака и коремни мускули.

# 1 280
5 мили нямат нищо общо с това да правиш 40-50 лицеви опори без прекъсване Wink
За двете се искат съвсем различни качества  Peace

# 1 281
За двете се искат съвсем различни качества  Peace

Ясно ми е. Опитвам се да обясня, че за някои на думи е лесно.  Simple Smile

# 1 282
  • Варна
Тя ще пусне в темата за чара и северната хубост.  Simple Smile
Къде е ази тема, 1е аз се затруднявам да следя.

Май още не е пусната  Grinning, но тя определено е за там. Това и е визитната картичка, така да се каже.

За професионалните спортисти не знам. Има доста едностранчиви, които
не биха се справили добре.
Аз по- комплексен спорт от гимнастиката не познавам. Кукумицинката просто се изказа леко неподготвена.  Simple Smile

# 1 283

По същия начин, много обичам да ми кажат - Ама, колко му е да пробягаш един мини маратон, защо е нужно да пренираш със седмици.  Някакви си 5 мили... Simple Smile

Ти пък, маратон ... бг-мамма откога е в триатлоните..

# 1 284
Ще ми се пукнат пушаческите дробчета, ако пробягам повече от половин километър.

# 1 285
Аз върхове (планински Wink) не съм изкачвала никога. Ходя само на пикник, там също като Мамасита, ядеме ако пържоли, но ето ме 52кг.  с мокри панталонки Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 17:52 от $hantal off

# 1 286
Еми ето затова говоря за няколко свои постижения- защото дори
"добра форма" значи много неща.

Но кажете де, какъв трябва да дойде, за да послушате съвета? След като
аз не съм в перфектна форма, а ССФ редовно си прави излети из Хималаите
и може да бие елитните части по лицеви опори.

# 1 287

За двете се искат съвсем различни качества  Peace

Ясно ми е. Опитвам се да обясня, че за някои на думи е лесно.  Simple Smile

Мислиш ли ? Ето ми го вчерашното бягане, при средна скорост от 6 мин/км   Mr. Green

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 17:43 от Troy

# 1 288
  • Варна
Е, Шанти, откъде я изкопа тази фотка? От олимпиадата в Москва ли е?  Laughing

# 1 289
Шанталче, и изстрелваш лазерни лъчи от циците си, нали?

Това е много здрава фигура, евала, че си я опазила, защото твоята
раса също има склонност към драстична промяна след първото раждане. Знаеш
за какво говоря- от фина русалка за година да се трансфоримра в мамаша.

Общи условия

Активация на акаунт