8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 71 240
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 1 065
"Нека мерим с един аршин все пак, а не както ни е угодно. Отворих на Мамасита статиите с интерес да науча нещо ново, вместо това - отдавна известен ми пълнеж, подправен с "как аз плющя, пък не ми личи, на-на-на". "

Нали знаеш, че човек вижда това, което знае. А ти си негативна и виждаш негативното.

Новото е палео диета, подобряване на чревната флора, усещане къде отива храната,
полагане на правилни усилия, избягване от стандартната фитнес програма и намиране
на други начини за автоматично хармонизиране на тялото.

Ако животът се живее балансирано и с радост, да, това е добродетел- ако не вредиш
на другите и на себе си. Но ако започнеш да получаваш негативно резултати, явно е
време за преоценка. Може и да се дължи на личностен дефицит, донякъде, да.

То спортът така каца сам на рамото, нали...случва ти се, без да искаш.

На пълните по-скоро не им се е случил.

# 1 066
За зла участ на изпостелите от глад  все повече се лансира идеята в модата за пищното женско тяло    Grinning

Тя и д-р Емилова организира разни там Дебалариуми, но и тя не първа фиданка.

Според, възгледите на Mamacita и нейните подгласнички, ,,дебела,, жена каквато е докторката няма право да раздава съвети за отслабване и да прилага практики  Grinning

Тя и Байкова наистина нямат право.

А вие какво точно интересно искате да ви правя? Перо на г*за ли да си
закача, за да ви кефят снимките? Виждате, че и холивудските звезди с
обикновени дрехи и обикновена светлина изглеждат като безинтересни лелки.

Но хайде, обикновена съм. От това следва ли, че сте извинени да плюскате и
да не взимате мерки?

# 1 067
  • В Космоса
Мамасита, доколкото разбрах и ти си полплюскваш. Айде стига вече.

# 1 068
  • Kопенхаген

Видях и аз Мамасита. Ами, честно, не е с наднормено тегло, но си прилича в тялото на средностатистическа лелка. Че и в лицето се оказа разочарование. Очаквах нещо по-интересно заради профилната снимка, обаче от нея, от цялата й физическа същност (лице+тяло) лъха потресаваща обикновеност.

Само аз не видях нищо интересно във въпросната снимка, освен набиващите се прилепнала тънка коса и силно изразен нос.

# 1 069
Но хайде, обикновена съм. От това следва ли, че сте извинени да плюскате и
да не взимате мерки?

Тебе всъщност какво те бърка дали плюскат? Да си плюскат и да си трупат сланини щом не им пречат.

# 1 070
Ето ме и мен.

Мамасита, хубава изглеждаш, аз съм естет. стига си се връзвала. И стига си роптала срещу дебеланките.  Hug

# 1 071
Щом стигнахме до ника ми, Мамасита, считам, че съм те надприказвала.  Peace

# 1 072
очаквам да ме обявят за много дебела Simple Smile

# 1 073
  • София
Дори да е имало в темата някой, който "плюска" безконтролно, отдавна не пише.

# 1 074

Видях и аз Мамасита. Ами, честно, не е с наднормено тегло, но си прилича в тялото на средностатистическа лелка. Че и в лицето се оказа разочарование. Очаквах нещо по-интересно заради профилната снимка, обаче от нея, от цялата й физическа същност (лице+тяло) лъха потресаваща обикновеност.

Само аз не видях нищо интересно във въпросната снимка, освен набиващите се прилепнала тънка коса и силно изразен нос.

Е какво интересно има в една снимка, все пак не е професионална, а нормална снимка на нормална хубава жена.

# 1 075

Аз не я видях, но това изказване ми звучи доста...некоректно да речем...освен ако не е 100% истина.

И 100 % да е вярно пак си е грозно. Такива изказвания, обикновено говорят за изказващия се повече, отколкото за коментирания.
Също е вярно, че има хора, които могат да те обидят, има и такива, които няма как да те обидят, каквото и да ти кажат.

Тя в никакъв случай не е грозна! Но е прекалено обикновена. Т.е., Мамасита, прекалено си обикновена. За силно изразеният нос на профилната снимка, не смятам, че е грозен, има нещо очарователно и странно в цялата снимка. Направо не знам как се е получило на фона на обикновеността.

# 1 076
Мамасите е права затова, че всяка жена в днешно време може да си направи изследвания от какви храни точно пълнее, какви са най-подходящите упражнения за нея и т.н. и с получената информация да върви по-успешно по пътя на една по-красива и по-здрава фигура.
На мен ми стана интересно какво е това Биосигнатура.

# 1 077
Шантал,много си забавна..да те спират за автограф. Grinning Оправи ми настроението. Не го пиша с ирония това.. Wink

Касита ми харесва,и преди съм го казвала. Peace

# 1 078
Да, в ерата на Гугъл да ходиш като кон с капаци е срамота.

А ако наистина си анализирам диетата, ще излезе, че моето "плюскане" все
пак е доста по-малко и доста по-издържано от нечие "нищо не ям, а пълнея".

# 1 079
http://elenatdimitrova.snimka.bg/other/torti.663719.31833134
 В момента нямам снимка в пълен цял ръст, все детето е около мен.

Общи условия

Активация на акаунт