8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 70 677
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 1 665
Нуждата от анонимност съм напълно способна да я разбера.

# 1 666
  • Варна
Северина, моето изказване не беше насочено към теб. Визирах прекалено самонадеяните без покритие и нон-стоп мрънкащите пък съвсем нормално изглеждащи.
О, реакцията ми не беше, защото съм се почувствала засегната! Аз своята цена я знам много добре, нищо в този форум не би могло да ме засегне. Стана ми криво за това, че едва ли не изкарахте Down Under някаква невъзможна кокетка. Представете си колко обидно и е станало, щом дори изтри поста си.
Що така е трудно с тактичността? Мислете малко преди да публикувате, не всички са дебелокожи!

# 1 667
  • Варна/Лондон
Направо да пишем статия "8 причини да сте нащрек с дебеланките" - 1. Чукат мъжете ви, докато вие си мислите, че са забавни  Simple Smile
Ми верно си е. LaughingМоя мъж точно дебеланка, кинта и 50 му изпи мозъка..и други неща. Mr. GreenА иначе си пада по слаби, спортни жени..и той ъж фитнес манияк, ама на, като дойдат мазните бутове, и мъжете откачат.
Много се изкушавам да я обсъдим въпросната дебеланка, барем някой каже, че е секси, щот аз не мога, ама нали уж ревнувам, та ми е простено. Laughing

# 1 668
Северина, така е, нетактична бях, а не трябваше. Но на фона на хората,  която имат реален проблем като затлъстяването, а се самозалъгват с някакви повдигащи духа мисли, точно обратното е да си възрастен човек, който се вкарва в разни филми, без да има реален проблем. Зорлем си правят живота кофти.

# 1 669
  • Варна
Джеронимо поне за един е била секси.Wink
Но ако искаш дай я тук да я разкостим подобаващо.  Hug

# 1 670
Много грубо.

# 1 671
  • Варна
Кое от двете? Simple Smile

# 1 672
  Мислете малко преди да публикувате, не всички са дебелокожи!

Който го е страх от мечки, не ходи в гората Simple Smile По същата логика, който е тънкообиден, не се вре в змийски форум  Mr. Green

# 1 673
  • Варна/Лондон
Честно, наистина ще ми е любопитно мнението ви, може да се окаже секси парче...Хич не се притеснявам да и пусна снимката, публични са и.

# 1 674
  • Варна
Е, поне и резни главата, иначе е прекалено.  Crazy
Освен това , нашето мнение не е меродавно. Мъжете гледат с други очи и оценяват по различни критерии.

# 1 675
абе верно е ужасно змийски. Джеронимо, история стара колкото света. мъжете не си носят кантар и сантиметър като ще ходят да чукат и да се влюбват

# 1 676
  • Варна/Лондон
A, то мъжете си ги знаем. И аз ъж само чернокоси харесвах, пък сега съм далеч от подобно на чернокос. Laughing
Иначе ето я, ако и отрежа главата, съвсем на прасе ще заприлича, така поне чар в лицето може да се открие. https://www.facebook.com/nikolay.nikolov.982/media_set?set=a.379 … 725624&type=3

# 1 677
Чакам аз да видя снимка, че ми е любопитно. )

А, то снимка вече има.
Като изключим супер нелепата рокля....очаквах някоя дама поне 100килограма.

# 1 678
абе верно е ужасно змийски. Джеронимо, история стара колкото света. мъжете не си носят кантар и сантиметър като ще ходят да чукат и да се влюбват

Дебели змии има ли  Mr. Green

# 1 679
Тази жена е ходещ секс за мен. не е красива, но е супер сексапилна по един селски леко пошъл начин. Мъжът също лъха на леко селски.  Това моето некопметентно женско мнение.

Общи условия

Активация на акаунт