8 причини да си хванеш дебеланка за гадже

• 70 600
  • 1 770
  •   1
Отговори
# 1 710
Понякога, чалга поведението, скрито зад ник, е не по-малко отблъскващо от чалга визията. Не го забравяйте.

# 1 711
А пък аз искам да попитам нещо,което ще прозвучи малко смешно и тъпо-
когато вървите присвивате ли си задните части  Embarassed ? говоря когато сте с дънки-
по-добре стоят дънките(поне при мен лекия брич се маха)

хахахахахах втф

сериозно говоря бе

# 1 712
Е да дойде Ghost или надарен татко да видим дали ще кажат, че тази жена не е сексапилна.
Еми, да извикаме някой пич, който излиза с жени с вид на фото-модели, да видим дали ще му се види секси?

не разбирам аргумента. .. и мъжът на Джеронимо е излизал със слаби жени и е фитнесманияк. А ето, че я е харесал тази мадама. Тя може да не е фотомодел, но е секси. просто е друг типаж.

# 1 713
  • Варна
Че каква рокля трябва да облече!? Много и е добре даже- открива пищни рамене и бюст, прикрива тялото с паласките, като цвят и пасва- за мен е добре.

# 1 714
Понякога, чалга поведението, скрито зад ник, е не по-малко отблъскващо от чалга визията. Не го забравяйте.
Кейси така е. гузно ми е, че я дискутирам жената. Спирам.

# 1 715
Тъкмо си мислех що за чудо ще нарече това секси...и се сетих, че бях видяла снимката на въпросната.  Laughing

# 1 716
Е да дойде Ghost или надарен татко да видим дали ще кажат, че тази жена не е сексапилна.
Еми, да извикаме някой пич, който излиза с жени с вид на фото-модели, да видим дали ще му се види секси?

не разбирам аргумента. .. и мъжът на Джеронимо е излизал със слаби жени и е фитнесманияк. А ето, че я е харесал тази мадама. Тя може да не е фотомодел, но е секси. просто е друг типаж.
Като го видя тоя мъж, тогава мога да кажа дали е пич по мои преценка и наблюдения.

# 1 717
  • София
Мали, а Шанталов ако види как й отнеха титлата "Ходещ секс"... hahaha

# 1 718
Тъкмо си мислех що за чудо ще нарече това секси...и се сетих, че бях видяла снимката на въпросната.  Laughing
Мерси мерси. Simple Smile твойта снимка не съм я виждала. С удоволствие ще я погледна.

# 1 719
Мали, а Шанталов ако види как и отнеха титлата "Ходещ секс"... hahaha

Joy Joy Joy

# 1 720
Тъкмо си мислех що за чудо ще нарече това секси...и се сетих, че бях видяла снимката на въпросната.  Laughing
Мерси мерси. Simple Smile твойта снимка не съм я виждала. С удоволствие ще я погледна.
Ще бъде удоволствие, но няма да стане.
Щом нарочихте Шантал, че има сплескан задник...  Laughing Laughing

# 1 721
  • Варна/Лондон
Сега пък мъжът не бил твоят.  Joy
Като си почнала дай снимка на мъжа, че да видим какъв човек е залитнал по тази мома. Защото с този от профила са си лика-прилика. То пък после и твоя снимка ще трябва да пускаш, че да сравняваме ... остави.  Mr. Green
Точно. Все пак като оценяваме жена трябва да е в очите на конкретен мъж. Ако и мъжът е със селско излъчване по професорки ли да си пада. Жената е секси определено. Какво като е пошла, повечето български фолк звезди са супер пошло изглеждащи, а вие им се кланяте.

Джеронимо, със сигурност не я е харесал заради външния вид основно. Но тя изглежда весел непукист и леко прост човек, може да му е било леко с нея.
Много, много добре го напипа. Познаваме се с жената-простичка, елементарна, но много обича да флиртува. Не е грозна в никакъв случай. Но е тъпа като галош.  LaughingСъвсем не по темата, но и на сегашният ми приятел голямата любов е била по негови думи-тъпа, тъпа та чак проста. Ама , вика, лесно се живее с нея, защото няма претенции, и няма акъл да има качествени такива. Та толкова за тъпите и дебелите. И след малко ще кача и моя снимка, но с уговорката, че нямам претенции нито за краста, нито за телосложение. Знам си мястото. Stop

# 1 722
Изведнъж си представих, че всички ние сме в Премиум Бийч клъб, земята е покрита с накъсана тоалетна хартия, търкаляме се и се замеряме с "кюфтета"!  hahaha

# 1 723
еми тогава си г

Еми тогава по-умерено с критиките, а? Какво ще кажеш да не ме наричаш чудо. Всеки може да сипе обиди скрит зад анонимност и то на тема външен вид на друга жена. Колко си семпла и простичка си личи от коментарите ти.

# 1 724
еми тогава си г
Тъкмо си мислех що за чудо ще нарече това секси...и се сетих, че бях видяла снимката на въпросната.  Laughing

Еми тогава по-умерено с критиките, а? Какво ще кажеш да не ме наричаш чудо.
Ще кажа не, благодаря.  Stop

Общи условия

Активация на акаунт