Писмо до Дядо Коледа или каква козметика мечтая да намеря под елхата!-2 част

• 13 789
  • 108
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Понеже мой дядо Коледа не разбира от козметика, си правя подаръците сама, но и ако ме изненада с нещо също ще съм доволна.  Simple Smile

# 91
Понеже получих червилото madame batifole на Герлен,да се запиша и със Two Hearts Two Hearts

# 92
# 93
Уха, това куфарче с червила на ТФ е страхотнооооооо! ♡

# 94
  • Велико Търново
Тази сутрин намерих Коко мадмоазел едп 100 мл.Ако,трябва да бъда честна не го очаквах в такъв размер Crazy

# 95
Дам, и аз намерих парфюм. Банално, банално ...
Искам куфарчето на ТФ!  Twisted Evil

# 96
  • Велико Търново
Дам, и аз намерих парфюм. Банално, банално ...
Искам куфарчето на ТФ!  Twisted Evil

Аз искам всичко Crazyама и на това съм доволна,другото сама Crazy
Мъжът ми купил някакъв портфейл и ми се разрани ръката докато му затворя монетника и за това сега го пратих да ми го сменя ooooh!

# 97
  • в 1001-та нощ
Мен просто няма как да ме изненадат близките, отдавна е въведена практиката аз да подарявам подаръци, но да получавам "сума" и да си взема - каквото пожелая  Blush и съм много доволна  Blush

Не съм правила равносметка, но май за сега не съм изчерпала лимита  Twisted Evil и ще има и за след празниците  Blush

А най-мило ми беше - като подарявах парфюма на мъжа ми, като дете се радваше, толкова му хареса, все още е в еуфория; и чантата на ЕЛ на сестра ми  Peace ей тези моменти, като, че ли ми осмислят празника повече от личните радости  Blush

# 98
...аз да подарявам подаръци, но да получавам "сума" и да си взема - каквото пожелая  Blush и съм много доволна  Blush

...ей тези моменти, като, че ли ми осмислят празника повече от личните радости  Blush

+ 1 и за двете неща  Peace

Всички около мен, вече са вдигнали ръце, че могат да ми измислят подарък, който да е "точен", за това предпочитат да ми дават пари  Whistling Явно съм най-капризната от родата  Mr. Green
А аз умирам от кеф да пазарувам за другите и за реакциите след това  Heart Eyes

# 99
  • Велико Търново
И аз сама си купувам и то за това никой ни ми купува Embarassed
Парфюмът не е изненада,защото е неколкократно повторен,а портфейла е волно изпълнение,което ме учуди CrazyКазах да не се повтаря Blush

# 100
и аз има парфюм, ужасно неочаквано и ужасно неочакван  Joy

# 101
  • Бургас
И аз имам подарък парфюм
...ужасно неочаквано и ужасно неочакван  Joy
Не знам какво да мисля за него, толкова е не-мой, подозирам че е купуван по бутилката

И както винаги бижута, но там за разлика от парфюмите ММ има усет какво харесвам.

Последна редакция: ср, 25 дек 2013, 14:08 от rajnaa

# 102
дори по бутилка не е купуван  hahaha

но не е от ММ  Mr. Green

# 103
  • София
И аз имам парфюм от свекървата,но аз съм си го избирала.

# 104
Явно тази година е годината на парфюмите  Simple Smile
Аз също подарих парфюм на мама и останах с впечатлението, че не и харесва.  Sad

Не винаги ми харесват подаръците, които получавам, но винаги се опитвам да изиграя ролята на безумно щастлива. Все пак хората са се старали и се радват когато видят, че са ме зарадвали.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт