VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 100
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 105
Станка казва на Ваня, че ако е на нейно място, няма да влезе при Мира, а ще си вземе едно одеялце и навън на шезлонг.
И що? Бива да те засегнат, бива, ама чак толкова.. Тая Мира хапе ли ги, какво им прави, че чак такъв бойкот? Станка реагира много тесногръдо по отношение на мнението или съветите на околните. Което ѝ хареса - хареса, което не - обида било. Много докачливо и, съжалявам, простовато поведение. Очаквах друго от нея.

# 106
Павел е имал мисия да се прави пред тях, че пръцка и се оригва. Но само е издавал звуци, а дрехите му били напръскани с 4 спринцовки миризма на скункс.  Mr. Green

# 107
Голям страх да не научим нещо, което така или иначе пак ще гледаме.  Laughing

# 108
Павел е имал мисия да се прави пред тях, че пръцка и се оригва. Но само е издавал звуци, а дрехите му били напръскани с 4 спринцовки миризма на скункс.  Mr. Green
[/quote Grinning

# 109
Йоана смуче пурата на Пламен. Mr. Green

Събрали са се на масата и си бърборят сладко-сладко.

# 110

В един момент се изчерпва личният живот, и почва да се коментира живота в къщата, което си е напълно нормално за мен. Всички коментират, не само тия двете. Но те се отделиха от групата, т.е от голямата компания, в която е по-интересно.

Peace Със сигурност клюкарят всички.
Освен това, убедили сме се през сезоните, че ББ е доста отмъстителен. Направо не ми се мисли какъв имидж ще създаде на Мира заради гладната й стачка.
Не, че и тя не съдейства, де.  Mr. Green

# 111
Йоана смуче пурата на Пламен. Mr. Green

Събрали са се на масата и си бърборят сладко-сладко.

Май не е пура, а са им дали електронни цигари.

Многстрадална Ваня пак рИве.

# 112
Електронна пура е, Пламен нали си влезе с нея. Същото като ел. цигарите, ама дебеличко.
Ходи им се на зелено, някъде из природата, когато излязат.
Ваня пак реве, май защото трябва да спи при Мира.

Много харесвам Мариан, но като го гледам, все се чудя дали не доработва като жиголо. Embarassed

# 113
  • Никога на земята...
Отново заради спалнята на Мира  Grinning

# 114
Ваня отново в сълзи, затова че трябва да спи с Мира в една стая.

# 115
Ваня ''Не не просто не мога ....не е лоша жената,просто има неща, които не можеш да приемеш

# 116
  • София
Уффф, Ваня ще детронира Лияна като драма куин. Голямо реване, голямо нещо.

На Лилито косата от няколко дена изглежда доста добре, не е замазана.

# 117
Поредния театър на Ваня.До преди малко се държеше и говореше съвсем нормално и изведнъж ревна като магаре.

# 118
ЗаписТ  Mr. Green

# 119
Да ви кажа, мен ако ме затворят с Ваня и Мира в една стая, ще рева като магаре в дол. Денонощно.

Общи условия

Активация на акаунт