VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 073
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 90
Ирина или Павел ще си ходят и според мен, не са интересни еднакво - единият се гушка с Лияна, другият служи за слушател на Мира. По-вероятно Ирина да си ходи.
А какво е това Боско, с какво е толкова специално... освен, че не е за простосмъртни.

# 91

Със свиренето на Папи.  Mr. Green

# 92
Подкрепям Пламен и Ирина!

# 93
Много искам да изгонят Ирина. Двете с Мира ми писнаха с еднотипните си разговори.

И аз искам Ирина навън, така Мира ще излезе от стаята си, за да ги обикаля един по един в търсене на съюзник/слушател.

# 94
  • Ню Йорк
И аз мисля, че Ирина ще си тръгне.

# 95
Мира просто ще смени Ирина с някого, примерно с Йоана, както вече направи веднъж. И пак няма да излиза от стаята си, просто ще е с друг събеседник. Тя преди няколко седмици взе такова решение - да се дръпне леко - и си го следва.

# 96
А мен ме дразни ББ с какво закъснение дава дейли епизодите. Анни излезна в понеделник, а в петъчния епизод имаше моменти още от нейния период в къщата. Въобще не дават реално нещата, нагласят нещата според сценария. А Йоана е голяма фурнаджийска лопата, уж се прави на приятелка на Станка, а после ходи при Мира да обяснява каква била селянка, как се борели с прасета и т.н. Мисля си, че Йоана няма да успее да "повдигне" кариерата си, но това си е само мое мнение.

# 97
Папи току-що закъде хвана Лелисита?  Smile

# 98
  • Варна
Папи току-що закъде хвана Лелисита?  Smile

За моцарелките.. Rolling Eyes

# 99
Търси си повод палавника.  smile3508

Smile

Днес Мира и Ирина обсъждаха, дали ще продължи връзката им и навън, но не можаха да стигнат до единомислие.

# 100

Според мен ще си тръгне Павел

# 101
# 102

Според мен ще си тръгне Павел

А дано ама надали  Mr. Green

# 103
  • при моите деца .....
Изпуснах края на старата тема и 6-7 страници от тази, но вас да не загубя...
Утре ще ви чета подробно.

# 104
  • София
Подкрепих Пламен и Ирина. Искам да си тръгне Ваня.

Общи условия

Активация на акаунт