VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 146
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 120
Многстрадална Ваня пак рИве.

Не се сещам за по-противен участник от нея  ooooh!

# 121
# 122
Да ви кажа, мен ако ме затворят с Ваня и Мира в една стая, ще рева като магаре в дол. Денонощно.
Ох, с глас се смея. Ама то си е за рев.

# 123
Да ви кажа, мен ако ме затворят с Ваня и Мира в една стая, ще рева като магаре в дол. Денонощно.

И аз. Joy Но ако Пламен и Мариян са там да ме утешават... Въобще няма да ми пука, че ще стана и аз Общата и ще ме оплюят у форумО. Mr. Green

# 124
  • Никога на земята...
Уффф, Ваня ще детронира Лияна като драма куин. Голямо реване, голямо нещо.

На Лилито косата от няколко дена изглежда доста добре, не е замазана.

Редуват се  Grinning
Забелязала съм,че от два дни Лияна все се опитва да завърти към нея разговора и колко е обидена от думите на Мира и Ирина.

# 125
Ваня се отказала от очилата си, за да има молив за Лияна. И за другите е имало подобни дилеми.

# 126
Забелязала съм,че от два дни Лияна все се опитва да завърти към нея разговора и колко е обидена от думите на Мира и Ирина.

И се опитва на майтап да го подхвърля, ама адски прозира, колко е засегната и съска.

# 127
Ама сериозно ли един анцуг може да струва 3800 евро ?
Joy

# 128
Joy

Аз пък помислих ,че само елечето е толкоз Crazy Пуснете линк на тези Боско  Simple Smile

# 129
Хииич не клюкарят другите в момента, хииич.  Mr. Green

# 130
Хииич не клюкарят другите в момента, хииич.  Mr. Green

Ама как коментират Мариян, че бил гей, изчакаха го да се махне и почнаха... ooooh! Че и Тервел и Стойко... Shocked

# 131
Само като си представя, че едната ще боцка бавно-бавно гоблена, каканижейки анализи за това, защо другата не я харесва, а втората ще реве като мечка-стръвница срещу нея и започвам от сега да се чуствам за психолог.
 Ще са като Панайот и Пеньо, когато ги заключиха в една стая. Mr. Green

# 132
Според Ваня и Тервел, Мариан си бил гей. И затова имало в сценария на сапунката, че "бракът е невъзможен" с него. А пък Павел каза (не знаех!), че той познавал Мариан от преди 10 години и си го знаел като кораво момче.

# 133
Joy

Това за мутрите открай време си е официално облекло - що тогава да не струва колкото един смокинг? Те как да ходят на опера примерно ? Mr. Green

# 134

И аз. Joy Но ако Пламен и Мариян са там да ме утешават... Въобще няма да ми пука, че ще стана и аз Общата и ще ме оплюят у форумО. Mr. Green

Ама не чу ли кака си Ванче какво каза за Мариян, сестричка бил, Фнимавай!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт