VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 275
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 135
# 136
  • София
Ваня от кога харесва Медаров?  newsm78

# 137
# 138
Ваня се отказала от очилата си, за да има молив за Лияна. И за другите е имало подобни дилеми.
Аз се питам: нима зрителите и ББ очакват Ваня (или който и да е на нейно място) да предпочете очилата си (нещо за себе си) пред това да има молив (нещо) за друг участник. Все пак имиджът в къщата на страдалец и човек с мисъл за другите е от изключителна важност и няма идиот, който да не постъпи по този начин.

А Ваня плаче, за да накара другите да мислят, че страда за тях, мъчно ѝ е без тях и не иска да е отделена от тях. "Гледайте как умирам за приятелите си" с други думи.

# 139
  • Никога на земята...
Забелязала съм,че от два дни Лияна все се опитва да завърти към нея разговора и колко е обидена от думите на Мира и Ирина.

И се опитва на майтап да го подхвърля, ама адски прозира, колко е засегната и съска.
"Мамо Фоти как можа да родиш такива дъщери..Никой не може да ми бие диагнозите"  Laughing
Засегната е и се опитва пак по нейния си "неразбран" начин да настрои всички,но май този път не успява .

Голямата компания изобщо не клюкари и Тервел само изразява мнение  Laughing

# 140
  • София
Да ви кажа, мен ако ме затворят с Ваня и Мира в една стая, ще рева като магаре в дол. Денонощно.

И аз. Joy Но ако Пламен и Мариян са там да ме утешават... Въобще няма да ми пука, че ще стана и аз Общата и ще ме оплюят у форумО. Mr. Green

Ама не чу ли кака си Ванче какво каза за Мариян, сестричка бил, Фнимавай!  Joy

Ивчо на Мира, първи каза, че Мариян е гей. Rolling Eyes

# 141
Ваня от кога харесва Медаров?  newsm78
Отдавна!!  Laughing

Само тоя шемет Йоко кога ще загрее и каква сапунка ще стане...  smile3508

# 142
Нещо не разбрах тази дилема, молив за очи или слънчеви очила...пропуснала съм нещо

# 143
Голямата компания изобщо не клюкари и Тервел само изразява мнение  Laughing

Изобщо не говорят зад гърба на хората. Ваня как се оглеждаше, като крадец, като ковеше Мариан, че е гей.  Smile

# 144
Нещо не разбрах тази дилема, молив за очи или слънчеви очила...пропуснала съм нещо

Няколко неща. Казали на Ваня да докаже, че е корава, че може без очила, може да спи с Мира в една стая и т.н. А ако не приеме ще има санкции, Лияна без молив, Пламен без електронни цигари и кой знае още какво.

Ваня обяснява, че приела, защото да не казвали навън че била мека и мислела за себе си и т.н.
И сега често изпада в рев, задето така я тестват.

Ще гледаме скоро по епизодите.

# 145

Няколко неща. Казали на Ваня да докаже, че е корава, че може без очила, може да спи с Мира в една стая и т.н. А ако не приеме ще има санкции, Лияна без молив, Пламен без електронни цигари и кой знае още какво.

Ваня обяснява, че приела, защото да не казвали навън че била мека и мислела за себе си и т.н.
И сега често изпада в рев, задето така я тестват.

Ще гледаме скоро по епизодите.
Благодаря за разяснението. Това вече е смешно. Joy

# 146
  • Никога на земята...
Ваня вкара интригата,че Мариан е гей и Тервел първи подгласник.
Развали ми се мнението за него от момента,в който си замълча за наказанието на Пламен,когато той беше виновен.Тервел постъпва грозно като говори зад гърба на приятелите си/визирам Пламен и Мариан/. Peace

# 147
  • България Сливен
Какви цигари пуши Ваня според вас? Тънички, кафяви.

# 148
  • Русе/София
хоп,цоп,троп и аз при вас

# 149
Ха-ха, Ваня как започна да вика, като се изпусна да я чуе Мариан.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт