VIP Brother Bulgaria 2013 - 6

• 107 744
  • 3 331
  •   1
Отговори
# 1 635
  • софия
не знам дали гледахте в началото като започна живото, Лиянчето разказваше за делото на нейния и как са лъгали и мазали и тя и Коце, и голям смах падна
извънредно тъпо създание  Mr. Green

# 1 636
  • софия
и аз не мисля, че Мира е злобна, просто е мнооого досадна

# 1 637
  • Никога на земята...
Лияна била гадже на някаква мутра,когото застреляли пред нея.
После се оказа,че той живеел с друго момиче и тя и е нанесла травмата с косата,защото веднъж я причакала с нейни приятелки и я подстригали за назидание.

Май тук във форума или по вестниците имаше публикации,че всъщност тя си измисля и въобще не е присъствала,когато са убили въпросния  Peace

# 1 638
ейй, ма много ми е мъчно за Къцака, Фънки, Юлиян... чак и Златка по-ме кефи от тия
И аз така, чак се умилих, като видях Златка.  Grinning
Сигурно ако им вкарат Къци, ще пусна някоя сълза от вълнение.

Пейка и аз нямам, да ме поканиш на твоята,ако ти монтират.
Абе трябва да сложат едни екрани големи, като на онуй велико световно по футбол - да седим дружно и да ги разкостваме юнашки. Може да се напием и да се сбием накрая.
После ще ни показват по новините и ей на, ще ни поканят за слеващия ВИП. Mr. Green

Тя, Лиянка, не беше ли любовница на Фалконети по онова време или бъркам?

# 1 639
  • SF
Помните ли сезона с Азис, Китаеца, Венета Райкова, мъжа й, Десислава и Здравко и жена му?

Ваня е много близка приятелка с Азис (или поне по онова време бяха близки), включително и с Маги Желязкова и Десислава. Тогава Ваня е била поканена също да участва в предаването, но в последния момент се е разколебала.  Преди да се откаже обаче, Ваня, Азис, Китаеца, Маги Желязкова, Десислава и не помня кой беше петият елемент от влезлите вътре, са имали заговор относно как да се договарят със знаци преди номинациите. Но и без Ванчето, системата вътре е сработила.
Играеха на една игра със столици и държави, на която яко се изложиха и им лъснаха слабите географски познания, но точно чрез тази игра с изброяването на букви от азбуката се опитаха да си осъществят и конспирациите.

# 1 640
  • софия
ох ма, Бианке  Laughing Laughing Laughing
щом си нямаш пейка, значи и ти си гейка  Joy Joy Joy

# 1 641
  • Никога на земята...
Да  Peace За Фалконети става въпрос и от него е първата и драма  Grinning

# 1 642
  • софия
желая ви лека нощ и много ви здраве  Grinning

# 1 643
  • SF
Какво се захванаха сега с Мариян?! Много са дразнещи. Ваня експертката по сексуална ориентация. Отмъстителна е!

Ваня се занимава със сексуалната ориентация на Мариан точно толкова, колкото и Мира обсъжда сексуалното поведение на Станка.
Не я видях да му го казва открито в очите, а в спалнята пред Мишо.

Когато чу коментара на Мира, че Лияна има нужда от психолог, скочи да я защитава като нейн адвокат, че  Лияна  можела и сама да прецени от какво има нужда и какво да прави.  
Лияна свела виновно глава, щото сама се набутала в стаята на Мира да я съветват и да й повтарят какво добро и ранимо момиче е - ами да, кеф й е на Лиянчето да ги слуша тези думи за себе си. А Ваня обяснява, че могла и сама да се оправя.
Може, ама друг път!

# 1 644
ох ма, Бианке  Laughing Laughing Laughing
щом си нямаш пейка, значи и ти си гейка  Joy Joy Joy
Mного ясно, няма да се цепя. Всяка личност без пейка има право да е гейка!Нема се дискриминираме тука по пейков признак. Flutter

Навремето всяка полуграмотна, леко хубавка девойка в района на НДК разправяше, че е или настояще или бъдеще гажде на Фалконети. Бяха нещо като праотците на днешните Златки.

Лека ви от мен. Grinning

# 1 645
Защо Станка се обижда ,когато и кажат ,че НЕ НОСИ ПОЛИ и че НЕ Е ЖЕНСТВЕНА?
Това го знаем всички  и тя  е наясно ,че това е ИСТИНАТА  и  не сме я научили от Мира.
Щях да запазя симпатиите си към нея ,ако  се беше  пошегувала  и подминала  препоръките на  Мира ,както го направи  Златка  наречена от Станка -КОН

# 1 646
  • Варна
и аз не мисля, че Мира е злобна, просто е мнооого досадна

Тц, злобничка и то доста е.
И е досадна.
Ако Станка нарича Мира патка и мръсна скочубра ,тя го прави за да разреди напрежението в себе си.
 Докато Мира използвайки рафинирано хапливия си стил, има за цел да уязви.

# 1 647
  • Варна
Това го знаем всички  и тя  е наясно ,че това е ИСТИНАТА  и  не сме я научили от Мира.
Щях да запазя симпатиите си към нея ,ако  се беше  пошегувала  и подминала  препоръките на  Мира ,както го направи  Златка  наречена от Станка -КОН

Защото тя знае , че не носи поли и не е женствена. Не се обиди затова. Обиди се, че я карат да сложи пола и да се преструва. Laughing

# 1 648
  • España

Защото тя знае , че не носи поли и не е женствена. Не се обиди затова. Обиди се, че я карат да сложи пола и да се преструва. Laughing

Е хубаво де....аз не гледам ВБ редовно ( нямам нерви,време и ищах ) ,но това с "полите " и "момченцето " по повод Станка не беше ли още миналия месец коментирано.....Девойката изтъква един и същ мотив на поредна елиманация Rolling Eyes
Освен това....Мариан завалията ...той к'во да каже....него като го коментират и безпричинно и малоумно нагрубяват това вероятно е достойно щом мама Мутреца го казва!!!
Иначе и Златка беше посрещната като......"Кон" , ама кой ти го брои.....

# 1 649
Много тъпо развитие на нещата. Казвам ви че такава гадна злоба обвита от сложни думи вече ми идма в повече от Мира. Ужасна жена. Дано ББ е доволен че остава, защото малко хора ще са.

Общи условия

Активация на акаунт